Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimm nasilsin :)Sakın öyle düşünme benim oğlum 3.gün embriyosuydu . Pozitif düşün oyle olacak ben hepimize guveniyorum![]()
Yarin icin simdiden hayirli olsun canim, alda gel kuzunu hayirlisiyla :)
Rabbimden hayırlısı canım bir dahaki denemede olur insallah hatta kendiliğinde olur belki takdir Allahtan. Sen kendine iyi bak sağlıkli ol duamdasin.ARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
Amin canım darısı bekleyenlere ins.Cok sevindim cnm hayirlisiyla kucAgimiza almayida nasip etsin allah..herkese nasip etsin bu duygulari
Inşallah canım inşallah hepinizin güzel haberlerini okuruz burdan .Caniiim cok sevindim arkadasim, haftayada guzel haberleri vereceksin insallah![]()
Adet belirtileriyle aynı olduğunu okumuştum canım da insan ister istermez strese giriyo tek embriyo diye zaten umudum azdı.Bakalım hayırlısı inşallah ...Canim bence stres yapmamaya calis cunku hamilelik belirtileride adet belirtileriyle ayni, umarim pozitif sonuc alirsin
umudun kırılmasın cnm. yumurta toplamadan sonra yumurtalıklar şişiyor. zaten adet olmuyorsun hemen öyle ilaçlardan dolayı. pozitif düşünmeye devam et.Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok amaumudum kırıldı baya
İnşallah canım ya kalbim güm güm bende ilk denemede kavuşurum inşallah bebeğimeSakın öyle düşünme benim oğlum 3.gün embriyosuydu . Pozitif düşün oyle olacak ben hepimize guveniyorum![]()
Kacinci gun embriyosuydu senin canim ?Adet belirtileriyle aynı olduğunu okumuştum canım da insan ister istermez strese giriyo tek embriyo diye zaten umudum azdı.Bakalım hayırlısı inşallah ...
Benim ki dondurulmuş canım opu geçen aydı.o yüzden yumurtalık şişliği olamaz gibi amaumudun kırılmasın cnm. yumurta toplamadan sonra yumurtalıklar şişiyor. zaten adet olmuyorsun hemen öyle ilaçlardan dolayı. pozitif düşünmeye devam et.
Yarin icin simdiden hayirli olsun canim, alda gel kuzunu hayirlisiyla :)
Canım yılmak yok, Rabbim güç verdiği sürece umudu kaybetmek yok. Bu da bizim sınavımızARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
belli olmuyor o. benimde 21 de oldu toplama ama hala şişlik var. sen yine olumlu düşün.Benim ki dondurulmuş canım opu geçen aydı.o yüzden yumurtalık şişliği olamaz gibi amaallahtan umut kesilmez...
Aynı ağrıları bende yaşadım canım ödüm koptu adet olcam diye ama hamileymişim. Canını sıkma çok erkenKızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok amaumudum kırıldı baya
5. gündü. 3 embriyodan 1i kaldı 5. güne onu transfer ettiler %50 şans verdi bakalımKacinci gun embriyosuydu senin canim ?
Canim genelde doktorlar yuzde elli diyor rabbim verdikten sonra bi taneylede olur umitli ol5. gündü. 3 embriyodan 1i kaldı 5. güne onu transfer ettiler %50 şans verdi bakalım
İnşallah canım bu güne kadar iyiydim aslında rahattım baya da bugün şişliği hissedince birden öyle hissettimAynı ağrıları bende yaşadım canım ödüm koptu adet olcam diye ama hamileymişim. Canını sıkma çok erken![]()
eşim de dalga geçiyo yüzde 50 deyince zaten o bilinen bişey ya tutar ya tutmaz yüzde elli oluyo zaten diye:)Canim genelde doktorlar yuzde elli diyor rabbim verdikten sonra bi taneylede olur umitli ol
Yani ilk denememde hiç birşey olmamıştı bunda 4-5 günler iğne batmaları oldu ve o günlerden sonra su gibi akıntı başlamıştı kimilerinde bunlar pozitif belirti oldu ama bende olmadı malesefHayirlisi olsun cnm.. rabbim Bor sonrakinde Nasip Eder insallah.. sende belitti vardi diye hatirliyorum, degil mi
eşim de dalga geçiyo yüzde 50 deyince zaten o bilinen bişey ya tutar ya tutmaz yüzde elli oluyo zaten diye:)
Senin test gunun ne zaman canim ?eşim de dalga geçiyo yüzde 50 deyince zaten o bilinen bişey ya tutar ya tutmaz yüzde elli oluyo zaten diye:)