2016 Aralik tup bebek

ARkadaşlar 11. Gün sonucum 0.0 şaka gibi :) Ümit'ler başka bahara kaldı
Rabbimden hayırlısı canım bir dahaki denemede olur insallah hatta kendiliğinde olur belki takdir Allahtan. Sen kendine iyi bak sağlıkli ol duamdasin.
Cok sevindim cnm hayirlisiyla kucAgimiza almayida nasip etsin allah..herkese nasip etsin bu duygulari
Amin canım darısı bekleyenlere ins.
Caniiim cok sevindim arkadasim, haftayada guzel haberleri vereceksin insallah:nazar::nazar:
Inşallah canım inşallah hepinizin güzel haberlerini okuruz burdan .

Canim bence stres yapmamaya calis cunku hamilelik belirtileride adet belirtileriyle ayni, umarim pozitif sonuc alirsin
Adet belirtileriyle aynı olduğunu okumuştum canım da insan ister istermez strese giriyo tek embriyo diye zaten umudum azdı.Bakalım hayırlısı inşallah ...

Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok ama :KK43: umudum kırıldı baya
umudun kırılmasın cnm. yumurta toplamadan sonra yumurtalıklar şişiyor. zaten adet olmuyorsun hemen öyle ilaçlardan dolayı. pozitif düşünmeye devam et.

umudun kırılmasın cnm. yumurta toplamadan sonra yumurtalıklar şişiyor. zaten adet olmuyorsun hemen öyle ilaçlardan dolayı. pozitif düşünmeye devam et.
Benim ki dondurulmuş canım opu geçen aydı.o yüzden yumurtalık şişliği olamaz gibi ama:( allahtan umut kesilmez...

Kızlar transferimin 6. günü yarın da normalde adet günüm bugün kasıklarım aynı adet öncesindeki gibi şişti çok iyi biliyorum bu şişkinliği. pek ağrı yok lekelenmede yok ama :KK43: umudum kırıldı baya
Aynı ağrıları bende yaşadım canım ödüm koptu adet olcam diye ama hamileymişim. Canını sıkma çok erken :KK66:

Hayirlisi olsun cnm.. rabbim Bor sonrakinde Nasip Eder insallah.. sende belitti vardi diye hatirliyorum, degil mi
Yani ilk denememde hiç birşey olmamıştı bunda 4-5 günler iğne batmaları oldu ve o günlerden sonra su gibi akıntı başlamıştı kimilerinde bunlar pozitif belirti oldu ama bende olmadı malesef

Back
X