2016 Aralik tup bebek

Aynen canm direk 0 çıktı doktoru aradım dondurulmus embriyo kendisini gec belli ediyo bu durumla karsilasabiliyoruz ilaçlara devam çarşamba test yaptırın o zamanda negatif çıkarsa ilaçları bırakın dedi iki gün içinde ne değişecek ki imkansız bi artış olması benim umudum olmadığı için ilaçları bıraktım sizlerin hakkında hayırlısı dualarım artık sizlerle benimde hakkım varsa hepinize helal olsun sizleri cok seviyorum tekrardan denemeyi düşünmüyorum düşünsem bile en az 3 sene sonra ancak yapabilirim oluruna bıraktım artık tekrarlayanlara test gününü bekleyenlere şimdiden hayırlısını diliyorum ne olur bana dua edin içimdeki yangın geçsin yeter :KK43:
Aynı seyleri geçen hafta yani ayın 2 sinde bende yaşadım yeni toparladı m senin ne hissettiğini anlıyorum ne yapalım rabbim demekki hayırlı kılmadı inşallah bir dahaki denemede bizlerede nasip ederse rabbim taşıyamsyacağız dert vermez Rabbimin sevgili kullarıyız bizde böyle sınıyor ne geliyor ondan amenna diyeceğiz en yakın zamanda hayırlı sıhhatli eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlar nasip etsin inşallah

Negatif alan arkadaşlar çok üzüldüm. Rabbim en yakın zamanda sizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

Cnm için tahat edecekse progeston tahlili yaptır, orda belli olur yeterlimi değilmi. Bencede çık işe git öadem kendi işiniz rahat olursun en azından insanlarla kaynaşırsın vakit geçer.ne gündü senin tahlilin? Az kalmış olmalı. Dualarımda hepinizede yer veriyorum cnm benim inşallah güzel sonuç alacaksın. Rahat ol lütfen.
Bu progestan tahlili bana hiç yapılmadi canım değerlerin kaç olması gerekli acaba

G Gurbetkusu79 cnm söyleyecek bşy bulamıyorum çok üzgünüm ben böyle hayal etmedim kızın unutur onun için üzülme yine denersin hep hayırlısını istiyoruz oluyorsada rabbimin bi bildiği vardır :KK43:
Huzurask Huzurask cnm 3 sene denememek niye lütfen çok uzun bi zaman şimdi öyle diyorsun ama bi kaç ay geçsin İstiyceksin ... doktorun en iyisini bilir ama daha değişmez sonuç seni üzmek istemem ama embriyo en fazla 8 gün yaşayabiliyor tutunmadan ... belki kanına geç geçiyordur doktor onu düşünmüştür .. yine sen test yap ama

@Cicek-kk çok üzüldüm cnmm kendini toplayıp bidaha denersin dünyanın sonu deil bu ruh hali bi kaç haftaya gececek hep böyle olmuycak :KK43:

Çok güzel sohbetler geçirdik keşke pozitif olsa devam etseydik biliyorum artık gelmezsiniz de :KK43:neden böyle oldu demek istemiyorum sürekli rabbim istememiş zamanı henüz gelmemiş demek :KK43:
O kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım

Hayvan her
O kadar güçlü birisi değilim canm o gücü kendimde bulamıyorum inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın bende umudumu kestim ama hala doktorun ısrarla umudunu kesmemesini anlayamıyorum ne diye umutlandiriyolar ki bizi en ufak bi toz tanesine bile umutlanan insanlarken ne diye bu işkence zaten kan sonucumu veren adamlarn dalga geçmesine uğradım sonuç çıktı mı diye kağıdımi verdim ne bekliyosun dedi ben bisey diyemeden diğeri ikiz dedi masa başında ki adamda yok dördüz dedi kahkaha attılar al sıfır deyip kağıdı elime verdiler düşünün ki siz halimi adamlara bile bişey diyemeden direk çıktım
hayvan herifler.. hayvanlar.. rabbim onlara bu sıkıntıları vermiyor tabi nerden bilsinler. Bilemezler... Allah onları ıslah etsin...

Cnm için tahat edecekse progeston tahlili yaptır, orda belli olur yeterlimi değilmi. Bencede çık işe git öadem kendi işiniz rahat olursun en azından insanlarla kaynaşırsın vakit geçer.ne gündü senin tahlilin? Az kalmış olmalı. Dualarımda hepinizede yer veriyorum cnm benim inşallah güzel sonuç alacaksın. Rahat ol lütfen.
Hergün yeni birşeyler öğreniyorum progestan testi ne oluyor canım. Hiç bugüne kadar yaptırmadılar bana. Öyle yapacağım canım giderim hem günler daha çabuk geçer hemde kafam dağılmış olur. Cuma günü test günüm canım. Allah razı olsun senden canım, ben de önce herkes için sonra kendim için istiyorum. İnşallah, inşallah alırım.

Bu nasıl bir saygısızlık ya aklım almıyor Allahdan bulsunlar şerefsizler. Şikayet etseydin canım bence cezasız kalmamalı.

G Gurbetkusu79 hakkında hayırlısı böyleymiş canım umarım tez vakitte Rabbim o melege ikiz kardeş nasip eder.

Allaha havale et canım, kimse bu dünyadan yaşattığını yaşamadan gitmez emin ol. İnşallah günü geldiğinde sen de hayırlı haberler alacaksın. Güçlü olmalısın bizim savaşımız sabır ve dirayet istiyor. Güçlü olacaksın ki Allah sana nasip ettiğinde evladını arkana alıp dünyaları göğüsleyeceksin.

Hep pozitif duymaya alışmıştık bu negatif haberleri bizi bile o kadar uzuyor ki si
Hayvan her

hayvan herifler.. hayvanlar.. rabbim onlara bu sıkıntıları vermiyor tabi nerden bilsinler. Bilemezler... Allah onları ıslah etsin...
Allah kahretsin bunlar insan değil ya hayvan bile değiller başlarına bulsunlar

canm son adet tarihine göre bak. hamilelik takibi uygulamaları var onlardan indir telefonuna ordan takip edersin. bnm 22 kasım son adet tarihim 6 hafta +6 günlük şu an yarın 7 haftalık olcak
Senle aynıyız canım. 22kasım son adet tarihim benimde. Transferim 7aralık. 4ocakta keseyi gördük biz. 10gün sonra kalp atışı dedi onu bekliyorum ben.transfeden sonra hangi gün yerleştiğine göre de değişiyor sanırım. 4ocakta bana 5buçuk haftalık dediler. Bende hayırlısıyla bir duysaydım kalp atışını rahatlardım biraz.

Allaha havale et canım, kimse bu dünyadan yaşattığını yaşamadan gitmez emin ol. İnşallah günü geldiğinde sen de hayırlı haberler alacaksın. Güçlü olmalısın bizim savaşımız sabır ve dirayet istiyor. Güçlü olacaksın ki Allah sana nasip ettiğinde evladını arkana alıp dünyaları göğüsleyeceksin.
Sanırım artık çocuk kelimeside duymak istemiyorum canm tüp bebek sayfasıda bugün burda kapanmış bulunuyor eşim artık asla istemiyorum çünkü artık kaldıramıyorum dedi onun üzülmesi benim dahada zoruma gitti ve uzulecekse istemiyorum tekrardan denemeyi

Hep pozitif duymaya alışmıştık bu negatif haberleri bizi bile o kadar uzuyor ki si

Allah kahretsin bunlar insan değil ya hayvan bile değiller başlarına bulsunlar
Çok kötüyüm inanın bana çok kotuyum kendimi o kadar aciz hissediyorum ki anlatamam size onlara bile hiçbirşey diyemeden çıktım direk kapıya kendimi atıp eşime sarıldım

nice89 nice89 Su_cetin Su_cetin kızlar progestan ilaçlar yada iğneler zaten vucudumuza progeston hormonu salgılamak içindir. Rahim kalınlığımızı olması gerektiği düzeyde tutar ki rahim benişleri sıkı sıkıya tutsun bırakmasın diye. Estrofemde aynı işlevi görüyor günde 3 defa içiyorum ben onuda. Benim doktorum aşılamalarımda da ilk denememde ve şimdi de hep baktı progestonuma, Allaha şükür gerek duyulmadı şimdiye kadar dozajları artırmaya .su_cetin cnm sen dedin ya bana jel verdi doktorum içim rahat değil ipne vermedi bana diye onçin yaptır tahlilini için rahat etsin dedim. belkide doktorun sana uygun gördüğü jeldir iğneye gerek duymamıştır.

Arkadaslar olmadi negatif 1.20
Hepinizden allah razi olsun..
Cok uzgunum..
Kucucuk yavruma ne diyecegim? :KK43: 1 aydan fazla bizimle merkez merkez dolasti.. 11 gundur kucagima oturmaktan korkan yavruma ne diyecegim :KK43: bebeklere birsey olmasin anne diye. Yavruma ne diyecegim :KK43:
Canım benim yaa rabbim en kisa zamanda gönlüne gore versin

Kızlar geldim elektrik kesikti yazamadım heryer karanlık tıpkı benim içim gibi bende haberler kötü malesef beni bırakmış bebeklerim kızım olsun isterdim hep adını DİREN koyacaktim herseye rağmen dirensin diye ama olmadı direnemedi ve beni karanlık dünyama bırakıp gittiler iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum hamileler sağlıkla alın kucaginiza inşallah sonuç bekleyenler dilerim pozitif görürsünüz hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın hoşçakalın @Sece44 bitanem aynı kaderi paylaşıyoruz şimdi seni anlayabiliyorum rabbim sabir versin inşallah çok zor çok sanki kalbim sökülüyor :KK43::cry::cry::KK42::KK42:

Canım çok üzüldüm allah büyük bi gün dolduruverir kucağını inşallah. O şerefsizlerede diyeceğim inşallah aynısını yaşarlar hayvan herifler adiler pislikler

Çok kötüyüm inanın bana çok kotuyum kendimi o kadar aciz hissediyorum ki anlatamam size onlara bile hiçbirşey diyemeden çıktım direk kapıya kendimi atıp eşime sarıldım
Canım benim sen en güzelini yapmışsın aslında.Allah'a havale etmişsin rabbim mazlumun ahini bırakmaz zalimde..Lütfen topla kendini o pislikleri düşünme eşine sarıl Allah a sığın bu olmadı diye bir daha olmayacak diye birşey yok inşaallah olacak buradaki kimse yavrusuz kalmayacak ben inanıyorum

Canım ne desek boş. Yavruna tutun sıkı sıkı. Bak bizleri düşün daha anne olmak için hayal kuruyoruz kardeş hayali bile kuramıyoruz. Biliyorum yavruna kardeş istemek hakkın ama yinede şanslısın öyle düşün canım. Teselli olup saçını koklayıp öpebilecegin bu yavrun var. Belki Rabbim şimdi de kardeş mucizesini nasip eder kendiliğinden
hiç
Bugün kötü bi gün oldu :KK43:( hepimiz üzüldük ama elbet sevinecegiz
Yaaa aglattin beni :( sizi dusunce inan yemin ederim cook uzuluyorum ben yavruma 11 sene sonra kavustum coook zor yollardan geldim gectim... Ama suan var ve ona sarilabiliyorum ama sizin oda yok ve inanin neler hissettiklerinizi cook iyi anliyorum :(
Ama kizlar umidimizi kesmiyecegiz rabbim cook buyuk ben okadar tedaviler gordum olmadi sonra guzel allahim kendiliginden verdi... Insaallh sizede en kisa zamanda anne olmayi nasip eder...

Kızlar geldim elektrik kesikti yazamadım heryer karanlık tıpkı benim içim gibi bende haberler kötü malesef beni bırakmış bebeklerim kızım olsun isterdim hep adını DİREN koyacaktim herseye rağmen dirensin diye ama olmadı direnemedi ve beni karanlık dünyama bırakıp gittiler iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ediyorum hamileler sağlıkla alın kucaginiza inşallah sonuç bekleyenler dilerim pozitif görürsünüz hakkınızı helal edin sağlıcakla kalın hoşçakalın @Sece44 bitanem aynı kaderi paylaşıyoruz şimdi seni anlayabiliyorum rabbim sabir versin inşallah çok zor çok sanki kalbim sökülüyor :KK43::cry::cry::KK42::KK42:
Canım benim elbet bir gün kızın olacak adını da Diren koyacaksın, lütfen pes etme yine denersiniz Allahtan umut kesilmez. Şu an acını yaşayacaksın ama inan tekrardan başlamak ğiin kendinde o gücü bulacaksın ve Direnini kucağına alacaksın.

Back
X