- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
pek tecrübeli sayılmam canım,buradan bakınca ben göremedim silik çizgiyi tek görüyorum,belki resimden kaynaklanıyordur benim göremeyişim.Silik de olsa varsa birkaç gün bekleyip tekrar yap istersen testi,adetin geciktimi ?ben ıkıncı cızgı coook sılık gordumde emın olamadım
tmm canım cok sagol yinede bugun adet gunum ovu testleri de iki çizgi ondan merak ettimpek tecrübeli sayılmam canım,buradan bakınca ben göremedim silik çizgiyi tek görüyorum,belki resimden kaynaklanıyordur benim göremeyişim.Silik de olsa varsa birkaç gün bekleyip tekrar yap istersen testi,adetin geciktimi ?
rica ederim inşallah istediğin gibi olur hayırlısıyla :)tmm canım cok sagol yinede bugun adet gunum ovu testleri de iki çizgi ondan merak ettim
Adetin düzenli midir normalde canimtmm canım cok sagol yinede bugun adet gunum ovu testleri de iki çizgi ondan merak ettim
pek tecrübeli sayılmam canım,buradan bakınca ben göremedim silik çizgiyi tek görüyorum,belki resimden kaynaklanıyordur benim göremeyişim.Silik de olsa varsa birkaç gün bekleyip tekrar yap istersen testi,adetin geciktimi ?
Ne güzel tatil ya bizde düşünüyoruz gitmeyi bizimde bebek çalışmaları nisanda başlayacak mart ayında bizde ufak tatil düşünüyoruz bizim tercihimiz termal otel. Sıcak sıcak mayışmayı düşünüyorum. :)Şubat tatilinde eşimle ufak bir kaçamak yapmayı istiyoruz. Malum, benim bat karne günü :) eğer Bebek gelirse ona orada söylerim diye düşündüm. Gelmezse de kafa dağıtırız diye :) İstanbul'a yakın önerisi olan var mı? Kayak pek düşünmüyoruz da böyle Abant Sapanca vs bir yere gidip birkaç gün kafa dinlemek istiyoruz :)
Selamunaleykum benide alin araniza Bende ayin 5 inde catlatma ignemi oldum beklemeyim.insallah hayirlisiyla rabbim isteyenlere cok aratmadan verir insallah
tekrar yaptın mı canım eger varsa biraz daha belirginleşmiş olmalı bencebır bakarmısınız
Eki Görüntüle 1739122
nerdeee canim aksam kan testim 0.100 cikti maleseftekrar yaptın mı canım eger varsa biraz daha belirginleşmiş olmalı bence
hayırlısı olsun cnm ya durmak yok çalışmaya devam :) regl oldun mu pekinerdeee canim aksam kan testim 0.100 cikti malesef
nerdeee canim aksam kan testim 0.100 cikti malesef
yok canim dun adet gunumdu olmadim bugunde bisey yokhayırlısı olsun cnm ya durmak yok çalışmaya devam :) regl oldun mu peki
insallah canim hayirlisi artik ..Olsun canim saglik olsun bi dahaki aya insallah,uzme tatli canini stresle hic olmaz
stresten olabilir canım ya düşünme sen olur bikaç güneyok canim dun adet gunumdu olmadim bugunde bisey yok
evt can dundu kanda negatif cikti bugunde olmadim@yagmur559 canım senin dündü değilm mi regl? dur bakalım bi ?
tedavi derken canım sağlık sorunu mu var yoksa ilk denemede olmadı kontrol amaclı dıye mı doktorartik tedaviye baslicaz doktora gitcez hayirlisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?