Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi
bir yil denedik olmadi bnde iltihap vardi ilac kullandim sanirim yumurtam catlamiyo doktora goitmeye karar verdik esimle artik ha gimizde ne sorun varsa tedavi olcaztedavi derken canım sağlık sorunu mu var yoksa ilk denemede olmadı kontrol amaclı dıye mı doktor
canım tebrik ederim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.acaba hamile olduğunu bilmeyip yaptığın hareketlerden dolayı mı çok oldu kanaman??Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah hersey yolunda gider. Değerlerin alttan muayene ile keseyi görebilecek kadar çıkmış çok güzel hatta p.tesi karından bile gozukebilir inşâallah hem keseyi görürsün hemde kalbinin attığını duyarsınKızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Canııım cok sevindiiim hayırlı olsuuunInsallah hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın
canım tebrik ederim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.acaba hamile olduğunu bilmeyip yaptığın hareketlerden dolayı mı çok oldu kanaman??
Çok sağ olun kızlarrrAllah sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah hersey yolunda gider. Değerlerin alttan muayene ile keseyi görebilecek kadar çıkmış çok güzel hatta p.tesi karından bile gozukebilir inşâallah hem keseyi görürsün hemde kalbinin attığını duyarsın
Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *yagmur559 | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
4. | *hijabiqueen | 23 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
5. | *gyasmin | 22 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
6. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
7. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 OCAK | daha değil |
8. | *daisybs | 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 11 OCAK | daha değil |
9. | *minikpapatyacık | 25 yaş | 7 aylık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
10. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | daha değil |
11. | *denizeren | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 OCAK | daha değil |
12. | *fatima38 | 38 yaş | .............. aylık evli | üçüncü çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
13. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | daha değil |
14. | *boza | 30 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
15. | *guldemeti | 30 yaş | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT 23 OCAK | daha değil |
16. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 24 OCAK | daha değil |
17. | *sibelizim | 29 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
18. | *serpil89 | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
19. | *cutemom | 28 yaş | 3,5 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 1 ŞUBAT | daha değil |
20. | *bircanazizim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
21. | *moonsun3 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
22. | *zenderu | ....... yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 4 ŞUBAT | daha değil |
23. | *aysesahra | 38 yaş | 15 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
24. | *puffuk | 27 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
25. | *suslixanim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 15 ŞUBAT | daha değil |
26. | *felicitamutluluk | 24 yaş | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
27. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
28. | *ayllllliiiin35 | 27 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 MART | daha değil |
29. | *minnoskabarikkek | 29 yaş | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
30. | *yesimboz | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
31. | *aziziyelim | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
32. | *semareyik | 25 yaş | 5,5 yıllık evli | Dördüncü çocuk | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
33. | *olcayy | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
34. | *kriziantemçiçeği | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
35. | *sunflower | 27 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında düşünüyor | daha değil |
36. | *yesa1 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
37. | *morordek | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
38. | *clemantin | 34 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
39. | *molly123 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT haziran gibi düşünüyor | daha değil |
40. | *sedaumut | 23 yaş | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
41. | *elaaaam | 24 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
42. | *lale_cik | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
43. | *mrstpc | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
Kızlar merb. Benim yeni bat tarihimi şimdiden 16 şubat olarak değiştirebilirsiniz. Bugün bikacgundur kasik ağrısı ve mide bulantısı sebebiyle acile gitmek zorunda kaldık. Betahcg yapalım dediler, sonuç adete bir hafta kala 0.195 çıktı. Yanı ilk ay normal olarak boş gectik
Oncelikle hosgeldin canım ama bu kadar sabırsız olma daha yolun başındasin bu işlerde sabır ve dua çok önemli Allah hayirlisiyla nasip ederMerhaba siteye bugun uye oldum. Aralikta ilk denememizi yaptik ama 28 gune bir olurken bu ay 3 gun erken geldi adetimo kadarda calismistik :) nerdeyse hergun ustelik yarim saat ayaklarimi da yukari diktim. Neyse bu ay ovulasyon testi ile denemeyi planliyorum. Umarim olur :)
Oncelikle hosgeldin canım ama bu kadar sabırsız olma daha yolun başındasin bu işlerde sabır ve dua çok önemli Allah hayirlisiyla nasip eder
İnşâallah Allah hepimize hayirlisiyla nasip eder :) listede yoksun heralde son batını yaşını bide kaç yıllık evli olduğunu yaz istersen kızlar senide listeye eklesin:)Insallah Fazla bekletmeden gelir :) Tesekkur ederim :)
İnşâallah Allah hepimize hayirlisiyla nasip eder :) listede yoksun heralde son batını yaşını bide kaç yıllık evli olduğunu yaz istersen kızlar senide listeye eklesin:)
Ya gelecek bat yazcaktim canım gelecek adetin yazarsanYas 31. 1.5 yillik evliyim. Son bat 8 ocak :)
Ya gelecek bat yazcaktim canım gelecek adetin yazarsanyesa arkadaşıda ekler misin canım listeye
Yas 31. 1.5 yillik evliyim. Son bat 8 ocak :)
Ya gelecek bat yazcaktim canım gelecek adetin yazarsanyesa arkadaşıda ekler misin canım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?