2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım siz daha 10 aylık evli değil misiniz? Evlendiğin günden beri mi deniyorsunuz eğer öyle değilse 1 yıl geçmeden doktorlar sorun olarak kabul etmiyor

sen yine de git tabii için rahat eder hem ama canını sıkma sakın

Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi

Canııım cok sevindiiim hayırlı olsuuun Insallah hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın

tedavi derken canım sağlık sorunu mu var yoksa ilk denemede olmadı kontrol amaclı dıye mı doktor
bir yil denedik olmadi bnde iltihap vardi ilac kullandim sanirim yumurtam catlamiyo doktora goitmeye karar verdik esimle artik ha gimizde ne sorun varsa tedavi olcaz

canım tebrik ederim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.acaba hamile olduğunu bilmeyip yaptığın hareketlerden dolayı mı çok oldu kanaman??

Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin insallah hersey yolunda gider. Değerlerin alttan muayene ile keseyi görebilecek kadar çıkmış çok güzel hatta p.tesi karından bile gozukebilir inşâallah hem keseyi görürsün hemde kalbinin attığını duyarsın

Canııım cok sevindiiim hayırlı olsuuun Insallah hayırlısıyla bebegini kucagına alırsın

canım tebrik ederim inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın.acaba hamile olduğunu bilmeyip yaptığın hareketlerden dolayı mı çok oldu kanaman??

Çok sağ olun kızlarrr
İnşallah pzt güzel haberlerle gelirim sizlere
Çok heyecanlıyız eşimle. Daha kimseye de söylemedik gelip buraya yazayım dedim.
Keseyi görsek de kalp atışlarını sonra duysak ona da razıyım. 5+2 haftalık daha henüz SAT'a göre.
yengec4 Son zamanlarda yoruluyordum ama bilmiyorum neden oldu böyle. Üç gün de azar azar kahverengi akıntı oldu. Tam da adet beklerken regl oldum demiştim ama değilmiş...

deniztir ayy ne heyecan vardır şimdi sizde :) şuna söylesem mi,yok yok kimseye söylemeyim,ay dayanamıcam söylücem diyosunuzdur :)
canım ya inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.baksana o kadar zaman haberin yokken tutunmuş bebişin bırakmaz bence seni

Yaaaaaaaaaaaaaaa

Yüzümde kocaman bi gülümseme ile okudum mesajını

Dualarım seninleeeeee ALLAHIM nolur tutunsunnnn

BAKIN SİZE NE GETİRDİMMMMMMMMMMMMMM

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN 40 ANNE ADAYIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK
3.*yagmur55923 yaş10 aylık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
4.*hijabiqueen23 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
5.*gyasmin 22 yaş1 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
6.*esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
7.*yengec4 30 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT 10 OCAK daha değil
8.*daisybs 30 yaş3 yıllık evli ilk çocukBAT 11 OCAK daha değil
9.*minikpapatyacık 25 yaş 7 aylık evli ilk çocukBAT 14 OCAK daha değil
10.*kendidebilmiyor27 yaş7 aylik evliİlk çocukBAT 15 OCAK daha değil
11.*denizeren28 yaş1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 OCAK daha değil
12.*fatima38 38 yaş .............. aylık evli üçüncü çocukBAT 17 OCAK daha değil
13.*melegim6625 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocukBAT 21 OCAK daha değil
14.*boza30 yaş5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
15.*guldemeti30 yaş13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT 23 OCAK daha değil
16.*ryhn31324 yaş5 aylık evli İlk çocukBAT 24 OCAK daha değil
17.*sibelizim 29 yaş 5 aylık evli ilk çocukBAT 30 OCAK daha değil
18.*serpil89 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 30 OCAK daha değil
19.*cutemom28 yaş3,5 yıllık evli ikinci çocukBAT 1 ŞUBAT daha değil
20.*bircanazizim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 2 ŞUBAT daha değil
21.*moonsun326 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
22.*zenderu....... yaş4 yıllık evli ilk çocukBAT 4 ŞUBAT daha değil
23.*aysesahra38 yaş15 yıllık evli ilk çocukBAT 5 ŞUBAT daha değil
24.*puffuk27 yaş3 yıllık evli ilk çocukBAT 5 ŞUBAT daha değil
25.*suslixanim21 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 15 ŞUBAT daha değil
26.*felicitamutluluk24 yaş2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
27.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
28.*ayllllliiiin3527 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 10 MART daha değil
29.*minnoskabarikkek29 yaş6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
30.*yesimboz25 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
31.*aziziyelim29 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyordaha değil
32.*semareyik25 yaş5,5 yıllık evli Dördüncü çocuk BAT şubat ayında planlıyordaha değil
33.*olcayy29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
34.*kriziantemçiçeği26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
35.*sunflower 27 yaş 1 yıllık evli ilk çocukBAT nisan ayında düşünüyor daha değil
36.*yesa128 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
37.*morordek26 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
38.*clemantin34 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
39.*molly12328 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT haziran gibi düşünüyordaha değil
40.*sedaumut23 yaş1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
41.*elaaaam 24 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
42.*lale_cik 22 yaş 4 aylık evli ilk çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil
43.*mrstpc 23 yaş 10 aylık evli ilk çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil

Kızlar merb. Benim yeni bat tarihimi şimdiden 16 şubat olarak değiştirebilirsiniz. Bugün bikacgundur kasik ağrısı ve mide bulantısı sebebiyle acile gitmek zorunda kaldık. Betahcg yapalım dediler, sonuç adete bir hafta kala 0.195 çıktı. Yanı ilk ay normal olarak boş gectik

Değiştirdim canım

Merhaba siteye bugun uye oldum. Aralikta ilk denememizi yaptik ama 28 gune bir olurken bu ay 3 gun erken geldi adetim o kadarda calismistik :) nerdeyse hergun ustelik yarim saat ayaklarimi da yukari diktim. Neyse bu ay ovulasyon testi ile denemeyi planliyorum. Umarim olur :)

Oncelikle hosgeldin canım ama bu kadar sabırsız olma daha yolun başındasin bu işlerde sabır ve dua çok önemli Allah hayirlisiyla nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…