* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK |
Çokkk sağolun kızlarrrKızlar size küçücük bir tablo getirdim
lütfen hep beraber deniztir için dua edelim, bebeği hayırlısıyla tutunsun ona inşallah
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK
@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
yengec4 BAT 10 OCAK
Kızlar sizden de güzel haber bekliyorummm
Çokkk sağolun kızlarrr
İyi dileklerinizi bekliyorum..
Belki yerleşme kanaması...
Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
dualarım hepinizle.Kızlar size küçücük bir tablo getirdim
lütfen hep beraber deniztir için dua edelim, bebeği hayırlısıyla tutunsun ona inşallah
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK
@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
yengec4 BAT 10 OCAK
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canımm :)Çokkk sağolun kızlarrr
Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hamileyken adet görenler oluyormuş. üstüne görme diyorlar belki seninde öyle olmuştur.Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi
İnşâallah Allah ona meleginiKızlar size küçücük bir tablo getirdim
@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
yengec4 BAT 10 OCAK
Sen hamile kalmış miydin canım ya çok üzüldüm ilk gebeliğin miydidualarım hepinizle.
BAT 8 Şubat canım. yenile bebeğim. bu ay tutunamadı bebeğim bana pıhtılaşma problemi yüzünden kaybettim
Hayirli olsun canim insallah sorun cikmaz bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin bizlerde dua et lutfenÇokkk sağolun kızlarrr
Cok uzuldum cnim gecmis olsun.Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hamileyken adet görenler oluyormuş. üstüne görme diyorlar belki seninde öyle olmuştur.
bebeğim döllenme olmuş gebeliği kan testiyle öğrendim ertesi gün değer artacağına düşmüştüİnşâallah Allah ona melegini
Sen hamile kalmış miydin canım ya çok üzüldüm ilk gebeliğin miydi
Kızlar size küçücük bir tablo getirdim
@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
yengec4 BAT 10 OCAK
Yasim 32 ama 14 yillik evliyim ay genc var ne guzel rabbim.bu.listedeki kisilere cok aratmadan evlat sahibi olmayi.nasip etsin bende 1 tane var cok sukur 11 yasinda 2. 5 yildir olmuyor. :)bu ay cok.umidum var insallahBAKIN SİZE NE GETİRDİMMMMMMMMMMMMMM
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN 40 ANNE ADAYIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocuk BAT 29 ARALIK 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK 3. *yagmur559 23 yaş 10 aylık evli ilk çocuk BAT 8 OCAK daha değil 4. *hijabiqueen 23 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 5. *gyasmin 22 yaş 1 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 6. *esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 7. *yengec4 30 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 OCAK daha değil 8. *daisybs 30 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 11 OCAK daha değil 9. *minikpapatyacık 25 yaş 7 aylık evli ilk çocuk BAT 14 OCAK daha değil 10. *kendidebilmiyor 27 yaş 7 aylik evli İlk çocuk BAT 15 OCAK daha değil 11. *denizeren 28 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 OCAK daha değil 12. *fatima38 38 yaş .............. aylık evli üçüncü çocuk BAT 17 OCAK daha değil 13. *melegim66 25 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk BAT 21 OCAK daha değil 14. *boza 30 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 15. *guldemeti 30 yaş 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT 23 OCAK daha değil 16. *ryhn313 24 yaş 5 aylık evli İlk çocuk BAT 24 OCAK daha değil 17. *sibelizim 29 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 30 OCAK daha değil 18. *serpil89 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 30 OCAK daha değil 19. *cutemom 28 yaş 3,5 yıllık evli ikinci çocuk BAT 1 ŞUBAT daha değil 20. *bircanazizim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT daha değil 21. *moonsun3 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT daha değil 22. *zenderu ....... yaş 4 yıllık evli ilk çocuk BAT 4 ŞUBAT daha değil 23. *aysesahra 38 yaş 15 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil 24. *puffuk 27 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil 25. *suslixanim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 15 ŞUBAT daha değil 26. *felicitamutluluk 24 yaş 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 27. *freedoommmm 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 28. *ayllllliiiin35 27 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 MART daha değil 29. *minnoskabarikkek 29 yaş 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 30. *yesimboz 25 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 31. *aziziyelim 29 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyor daha değil 32. *semareyik 25 yaş 5,5 yıllık evli Dördüncü çocuk BAT şubat ayında planlıyor daha değil 33. *olcayy 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 34. *kriziantemçiçeği 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 35. *sunflower 27 yaş 1 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında düşünüyor daha değil 36. *yesa1 28 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 37. *morordek 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 21 MAYIS daha değil 38. *clemantin 34 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT mayıs gibi düşünüyor daha değil 39. *molly123 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT haziran gibi düşünüyor daha değil 40. *sedaumut 23 yaş 1,2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 41. *elaaaam 24 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 42. *lale_cik 22 yaş 4 aylık evli ilk çocuk BAT sonbaharda düşünüyor daha değil 43. *mrstpc 23 yaş 10 aylık evli ilk çocuk BAT sonbaharda düşünüyor daha değil
Çokkk sağolun kızlarrr
Yasim 32 ama 14 yillik evliyim ay genc var ne guzel rabbim.bu.listedeki kisilere cok aratmadan evlat sahibi olmayi.nasip etsin bende 1 tane var cok sukur 11 yasinda 2. 5 yildir olmuyor. :)bu ay cok.umidum var insallah
Bende bir kimyasal gebelik yaşadım hcg 40 dı sonra kendiliğinden düştübebeğim döllenme olmuş gebeliği kan testiyle öğrendim ertesi gün değer artacağına düşmüştü
muayene olunca doktor pıhtılaşma problemim olabileceğini bu yüZden düşük olacağını söyledi.
kan testleri yaptık bir dolu işte
hala kanamam devam ediyor.
gebelik diye saymıyorum öyle düşününce içim acıyor
Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi
Çokkk sağolun kızlarrr
bebeğim döllenme olmuş gebeliği kan testiyle öğrendim ertesi gün değer artacağına düşmüştü
muayene olunca doktor pıhtılaşma problemim olabileceğini bu yüZden düşük olacağını söyledi.
kan testleri yaptık bir dolu işte
hala kanamam devam ediyor.
gebelik diye saymıyorum öyle düşününce içim acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?