2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar size küçücük bir tablo getirdim

lütfen hep beraber deniztir için dua edelim, bebeği hayırlısıyla tutunsun ona inşallah

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK

@yagmur559 BAT 8 OCAK
hijabiqueen BAT 9 OCAK
G gyasmin BAT 9 OCAK
E esessevo BAT 9 OCAK
yengec4 BAT 10 OCAK

Kızlar sizden de güzel haber bekliyorummm

Çokkk sağolun kızlarrr
İyi dileklerinizi bekliyorum..
Belki yerleşme kanaması...

Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki

dualarım hepinizle.
BAT 8 Şubat canım. yenile bebeğim. bu ay tutunamadı bebeğim bana pıhtılaşma problemi yüzünden kaybettim

Hayırlı olsun bebeğin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Hamileyken adet görenler oluyormuş. üstüne görme diyorlar belki seninde öyle olmuştur.

İnşâallah Allah ona melegini
dualarım hepinizle.
BAT 8 Şubat canım. yenile bebeğim. bu ay tutunamadı bebeğim bana pıhtılaşma problemi yüzünden kaybettim
Sen hamile kalmış miydin canım ya çok üzüldüm ilk gebeliğin miydi

Çokkk sağolun kızlarrr

Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
Hayirli olsun canim insallah sorun cikmaz bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin bizlerde dua et lutfen

İnşâallah Allah ona melegini

Sen hamile kalmış miydin canım ya çok üzüldüm ilk gebeliğin miydi
bebeğim döllenme olmuş gebeliği kan testiyle öğrendim ertesi gün değer artacağına düşmüştü
muayene olunca doktor pıhtılaşma problemim olabileceğini bu yüZden düşük olacağını söyledi.
kan testleri yaptık bir dolu işte
hala kanamam devam ediyor.
gebelik diye saymıyorum öyle düşününce içim acıyor

Canim bu arada bnim bat dundu dun kanda negatif cikti ama hala adet olmadim beklemedeyim..

Yasim 32 ama 14 yillik evliyim ay genc var ne guzel rabbim.bu.listedeki kisilere cok aratmadan evlat sahibi olmayi.nasip etsin bende 1 tane var cok sukur 11 yasinda 2. 5 yildir olmuyor. :)bu ay cok.umidum var insallah

Çokkk sağolun kızlarrr

Canimm insallah her sey guzel olur, inan dualarim seninle hele ikizse ne kadar sahane olur

Bende bir kimyasal gebelik yaşadım hcg 40 dı sonra kendiliğinden düştü 8 ay sonra tekrar hamile kalmıştim ama onda da kese gozukmeden hcgem 643 ten 63 kadar düşmüştü sonra bi plato çizdi 80 oldu bi 70 felan bi dış gebelik dediler bi düşük dediler iğne oldum sonra işte. Ama bende belki kan pıhtılaşmasi vardır diye test yaptırdım bu ay 19 da alıcam sonuçları seninde yaptirman iyi olmus en azindan sorun varsa ogremiş olursun canım benim çok üzüldüm ya o kanamayi iki kez yaşadım sevinemeden hayal kırıklığı yaşamak zor ama Allah hakkımızda hayirlisini nasip eder inşallah

Aaaaa tam regl oldum demisken sok oldum vallaha super bi haber yaaa. Tebrik ederim tatlim insallah hayirlisiyla kucagina almayi da kismet etsin Allah. Cok opuyoruum tebrikler :)

Çokkk sağolun kızlarrr

Ay deniiiz ikiz nasil isterim bi Allah bilir bi ben. Resmen mucizenin de mucizesi gibi bi hediye... insallah saglikla devam eder tutunur minigin ♡

Canim cok gecmis olsun. Bi takip edin ne olacak bakalim, icini rahat tut ama ne olur hersey kismet. Demesi kolay diyeceksin ama stres bizi de hormonlarimizi da en cok etkileyen sey Rabbim hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…