Çok sağ ol Yeşim. 3 aydır sürekli konuşuyoruz hamilelik planlarımızı bu kadar çabuk hamile kalabileceğim aklıma gelmiyordu. Gerçekten sürpriz oldu.Ay deniiiz ikiz nasil isterim bi Allah bilir bi ben. Resmen mucizenin de mucizesi gibi bi hediye... insallah saglikla devam eder tutunur minigin ♡
Canım hoşgeldin ama inan bunun kesin sebebinini burda bulmazsin yerleşme kanaması olmasını umut ederim ben senin için.Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Konu biraz alakasız ama yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim Adet günüme 4 gün kala dün açık pembe bir akıntım oldu ve sonra kahverengiye döndü ve hiç sancım yok.akıntı damla şeklinde.Normalde sancıdan ağlayan birisi olarak biraz umutlandım doğrusu.Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bilginiz varmı?
Cevabın için teşekkür ederim canım umarım öyle olurCanım hoşgeldin ama inan bunun kesin sebebinini burda bulmazsin yerleşme kanaması olmasını umut ederim ben senin için.
Ama sana net cevabı ancak kan testi verir ve tabiiki doktor inşallah hamilesindir ve sağlıkla devam eder
Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
Hayırlı olsuuuuuuuuuun. inş sağlıkla kucağınada almak nasip olurÇokkk sağolun kızlarrr
İyi dileklerinizi bekliyorum..
Belki yerleşme kanaması...
Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
Canım tabii ki var örnekleri ama çocuklari icin sigarayı bırakıp öyle hamile kalan annelerin sayısı daha fazla
Haydi sen de o annelere biri ol
Sigara yumurtalarınızı da etkiliyor. ayrıca zaten hamileliği öğrendiğinizde bebeğiniz 4 haftalık oluyor. ilk haftalar organ gelişimi için çok önemli bence eğer bebek düşünüyorsanız sigarayı hamile olmadan önce bırakmalısınız.Ah keske rabbim nasip ederse hamile kalirsam birakacagim. :)
* | ANNE ADAYI | YAŞ | NE KADAR EVLİ | KAÇINCI COCUK | BAT | MUTLU SON |
1. | *emimus | 29 yaşında | 8 aylık evli | ilk çocuk | BAT 29 ARALIK | |
2. | *deniztir | 32 yaş | 7 yıllık evli | ikinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT 31 OCAK | |
3. | *yagmur559 | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT 8 OCAK | daha değil |
4. | *gyasmin | 22 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
5. | *esessevo | 30 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 9 OCAK | daha değil |
6. | *yengec4 | 30 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 OCAK | daha değil |
7. | *daisybs | 30 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 11 OCAK | daha değil |
8. | *minikpapatyacık | 25 yaş | 7 aylık evli | ilk çocuk | BAT 14 OCAK | daha değil |
9. | *kendidebilmiyor | 27 yaş | 7 aylik evli | İlk çocuk | BAT 15 OCAK | daha değil |
10. | *fatima38 | 38 yaş | .............. aylık evli | üçüncü çocuk | BAT 17 OCAK | daha değil |
11. | *melegim66 | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 21 OCAK | daha değil |
12. | *boza | 30 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 22 OCAK | daha değil |
13. | *guldemeti | 30 yaş | 13 yıllık evli | Üçüncü çocuk | BAT 23 OCAK | daha değil |
14. | *ryhn313 | 24 yaş | 5 aylık evli | İlk çocuk | BAT 24 OCAK | daha değil |
15. | *nill41 | 24 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 25 OCAK | daha değil |
16. | *sibelizim | 29 yaş | 5 aylık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
17. | *serpil89 | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 30 OCAK | daha değil |
18. | *cutemom | 28 yaş | 3,5 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT 1 ŞUBAT | daha değil |
19. | *bircanazizim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 2 ŞUBAT | daha değil |
20. | *moonsun3 | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 3 ŞUBAT | daha değil |
21. | *zenderu | ....... yaş | 4 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 4 ŞUBAT | daha değil |
22. | *aysesahra | 38 yaş | 15 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
23. | *puffuk | 27 yaş | 3 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
24. | *salirtesi | 31 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 5 ŞUBAT | daha değil |
25. | *hijabiqueen | 23 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 8 ŞUBAT | daha değil |
26. | *suslixanim | 21 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 15 ŞUBAT | daha değil |
27. | *denizeren | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 16 ŞUBAT | daha değil |
28. | *felicitamutluluk | 24 yaş | 2 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
29. | *freedoommmm | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 27 ŞUBAT | daha değil |
30. | *ayllllliiiin35 | 27 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 10 MART | daha değil |
31. | *minnoskabarikkek | 29 yaş | 6 yıllık evli | İkinci çocuk | BAT 17 MART | daha değil |
32. | *yesimboz | 25 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MART | daha değil |
33. | *aziziyelim | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | İkinci çocuk (ilk bebeği melek | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
34. | *semareyik | 25 yaş | 5,5 yıllık evli | Dördüncü çocuk | BAT şubat ayında planlıyor | daha değil |
35. | *olcayy | 29 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
36. | *kriziantemçiçeği | 26 yaş | 2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında planlıyor | daha değil |
37. | *sunflower | 27 yaş | 1 yıllık evli | ilk çocuk | BAT nisan ayında düşünüyor | daha değil |
38. | *yesa1 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT 18 MAYIS | daha değil |
39. | *morordek | 26 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT 21 MAYIS | daha değil |
40. | *clemantin | 34 yaş | 2,5 yıllık evli | İlk çocuk | BAT mayıs gibi düşünüyor | daha değil |
41. | *molly123 | 28 yaş | 1,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT haziran gibi düşünüyor | daha değil |
42. | *sedaumut | 23 yaş | 1,2 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
43. | *elaaaam | 24 yaş | 3,5 yıllık evli | ilk çocuk | BAT ....... | daha değil |
44. | *lale_cik | 22 yaş | 4 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
45. | *mrstpc | 23 yaş | 10 aylık evli | ilk çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
46. | *84 busra | 32 yaş | 14 yıllık evli | ikinci çocuk | BAT sonbaharda düşünüyor | daha değil |
Geçmiş olsun canım ben kimyasal gebelik yaşadım bu dediğinde alakası bile yok hatta adetim 2 gün gecikti sonra aynin adet ağrısı ve kanaması gibi oldu ve 5 gun sürdü benim bildiğim dış gebelikte lekenme tarzında kahverengj kan gelir ama oda kanda hcg de yani çıkar sende çıkmadiysa rahat ol bence]Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum
Ustune gormus olabilirmiyim acaba ayy bilemedim ama adet kanamalarim hicccx boyle olmaz benimGeçmiş olsun canım ben kimyasal gebelik yaşadım bu dediğinde alakası bile yok hatta adetim 2 gün gecikti sonra aynin adet ağrısı ve kanaması gibi oldu ve 5 gun sürdü benim bildiğim dış gebelikte lekenme tarzında kahverengj kan gelir ama oda kanda hcg de yani çıkar sende çıkmadiysa rahat ol bence
Tabii ki olabilir ama senin hcg 5in altında miydi ?Ustune gormus olabilirmiyim acaba ayy bilemedim ama adet kanamalarim hicccx boyle olmaz benim
Onu bilmiyorum canim doktorun sadece soyledigi hamile degilsin oldu banada sonuclari vermedi cok kansizmisim asiri derecede belki kansiz olsugum icin bebek yerlesemediTabii ki olabilir ama senin hcg 5in altında miydi ?
idrar testin varsa bi yap o zaman bakarsın silik çıkar kan testini tekrarlar sin
Hadi ya niye vermedi ki çok enteresan bi doktormuş.Onu bilmiyorum canim doktorun sadece soyledigi hamile degilsin oldu banada sonuclari vermedi cok kansizmisim asiri derecede belki kansiz olsugum icin bebek yerlesemedi
Evet doktor biraz degisikti hic bi sorun yokken sadece kansizim adam endozkopi istedi korktum daha gitmedim zaten onaHadi ya niye vermedi ki çok enteresan bi doktormuş.
O zaman bence sen bi daha kan testi daha yaptır başka bi yerde hem kansız olsanda yerleşme olur ki niye olmasın ilave ilaç eklerler benim üst komşum kan sızdı hamile kaldı ilaç ictii onu çok halsiz bıraktı kansız olmak hamilelikte.
Ama bebeği doğdu çok şükür:)
Bence başka doktora git kesinlikle eğer kanamaların böyle devam ederse. Bide evde de bi idrar testi yap gelecek günlerde bakarsın 2. çizgiyi görürsünEvet doktor biraz degisikti hic bi sorun yokken sadece kansizim adam endozkopi istedi korktum daha gitmedim zaten ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?