2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ay deniiiz ikiz nasil isterim bi Allah bilir bi ben. Resmen mucizenin de mucizesi gibi bi hediye... insallah saglikla devam eder tutunur minigin ♡
Çok sağ ol Yeşim. 3 aydır sürekli konuşuyoruz hamilelik planlarımızı bu kadar çabuk hamile kalabileceğim aklıma gelmiyordu. Gerçekten sürpriz oldu.
İkiz bebek bilemiyorum Allah'ın takdiri tek olması tercihim ama olursa da yuvamızda iki bebeğin de yeri var :)
İnşallah senin de Allah gönlüne göre verir. Dualarım seninle

Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar
Konu biraz alakasız ama yeni üye oldum nereye yazacağımı bilemedim Adet günüme 4 gün kala dün açık pembe bir akıntım oldu ve sonra kahverengiye döndü ve hiç sancım yok.akıntı damla şeklinde.Normalde sancıdan ağlayan birisi olarak biraz umutlandım doğrusu.Acaba yerleşme kanaması olabilir mi bilginiz varmı?

Canım hoşgeldin ama inan bunun kesin sebebinini burda bulmazsin yerleşme kanaması olmasını umut ederim ben senin için.
Ama sana net cevabı ancak kan testi verir ve tabiiki doktor inşallah hamilesindir ve sağlıkla devam eder

Cevabın için teşekkür ederim canım umarım öyle olur

Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?

Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?

Canım tabii ki var örnekleri ama çocuklari icin sigarayı bırakıp öyle hamile kalan annelerin sayısı daha fazla

Haydi sen de o annelere biri ol

Ah keske rabbim nasip ederse hamile kalirsam birakacagim. :)
Sigara yumurtalarınızı da etkiliyor. ayrıca zaten hamileliği öğrendiğinizde bebeğiniz 4 haftalık oluyor. ilk haftalar organ gelişimi için çok önemli bence eğer bebek düşünüyorsanız sigarayı hamile olmadan önce bırakmalısınız.

kızlar listeyi şu linkte bulabilirsiniz,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/

2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN 46 ANNE ADAYIMIZ

*ANNE ADAYIYAŞNE KADAR EVLİKAÇINCI COCUKBATMUTLU SON
1.*emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocukBAT 29 ARALIK
2.*deniztir32 yaş7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melekBAT 31 OCAK
3.*yagmur55923 yaş10 aylık evli ilk çocukBAT 8 OCAK daha değil
4.*gyasmin 22 yaş1 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
5.*esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 9 OCAK daha değil
6.*yengec4 30 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT 10 OCAK daha değil
7.*daisybs 30 yaş3 yıllık evli ilk çocukBAT 11 OCAK daha değil
8.*minikpapatyacık 25 yaş 7 aylık evli ilk çocukBAT 14 OCAK daha değil
9.*kendidebilmiyor27 yaş7 aylik evliİlk çocukBAT 15 OCAK daha değil
10.*fatima38 38 yaş .............. aylık evli üçüncü çocukBAT 17 OCAK daha değil
11.*melegim6625 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocukBAT 21 OCAK daha değil
12.*boza30 yaş5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil
13.*guldemeti30 yaş13 yıllık evli Üçüncü çocukBAT 23 OCAK daha değil
14.*ryhn31324 yaş5 aylık evli İlk çocukBAT 24 OCAK daha değil
15.*nill4124 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT 25 OCAK daha değil
16.*sibelizim 29 yaş 5 aylık evli ilk çocukBAT 30 OCAK daha değil
17.*serpil89 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 30 OCAK daha değil
18.*cutemom28 yaş3,5 yıllık evli ikinci çocukBAT 1 ŞUBAT daha değil
19.*bircanazizim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 2 ŞUBAT daha değil
20.*moonsun326 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 3 ŞUBAT daha değil
21.*zenderu....... yaş4 yıllık evli ilk çocukBAT 4 ŞUBAT daha değil
22.*aysesahra38 yaş15 yıllık evli ilk çocukBAT 5 ŞUBAT daha değil
23.*puffuk27 yaş3 yıllık evli ilk çocukBAT 5 ŞUBAT daha değil
24.*salirtesi31 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 5 ŞUBAT daha değil
25.*hijabiqueen23 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 8 ŞUBAT daha değil
26.*suslixanim21 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 15 ŞUBAT daha değil
27.*denizeren28 yaş1,5 yıllık evliİlk çocukBAT 16 ŞUBAT daha değil
28.*felicitamutluluk24 yaş2 yıllık evliİlk çocukBAT 27 ŞUBAT daha değil
29.*freedoommmm28 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 27 ŞUBATdaha değil
30.*ayllllliiiin3527 yaş2 yıllık evli ilk çocukBAT 10 MART daha değil
31.*minnoskabarikkek29 yaş6 yıllık evliİkinci çocukBAT 17 MART daha değil
32.*yesimboz25 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MARTdaha değil
33.*aziziyelim29 yaş1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyordaha değil
34.*semareyik25 yaş5,5 yıllık evli Dördüncü çocuk BAT şubat ayında planlıyordaha değil
35.*olcayy29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
36.*kriziantemçiçeği26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil
37.*sunflower 27 yaş 1 yıllık evli ilk çocukBAT nisan ayında düşünüyor daha değil
38.*yesa128 yaş1,5 yıllık evli İlk çocukBAT 18 MAYIS daha değil
39.*morordek26 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT 21 MAYISdaha değil
40.*clemantin34 yaş2,5 yıllık evli İlk çocukBAT mayıs gibi düşünüyor daha değil
41.*molly12328 yaş1,5 yıllık evli ilk çocukBAT haziran gibi düşünüyordaha değil
42.*sedaumut23 yaş1,2 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
43.*elaaaam 24 yaş3,5 yıllık evli ilk çocukBAT .......daha değil
44.*lale_cik 22 yaş 4 aylık evli ilk çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil
45.*mrstpc 23 yaş 10 aylık evli ilk çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil
46.*84 busra 32 yaş 14 yıllık evli ikinci çocukBAT sonbaharda düşünüyor daha değil

]Selammm kizlarrr 31ve 30aralikta karin sikayeti rahatsızligimdan dolayi hastaneye gittim kanda idararda ve alttan yapilan ultrason da birsey gorunmedii. En son adet tarihim 11aralik gelecek olan adet tarimde 9ocak yada 11ocak her ay duzenli adet gorurum 2ocakta kahve rengi akintilar lekelenmelere basladi 4une kadar devam etti ve simdi acik kirmizi pemsi acik kahve kirmizi kan gibi lekelenmeler akintilar oluyo bazen cok bazem az geliyo yerlesme kanamasi olabilir mi diye dusunurken kimyasal gebelik dustu aklima cunku ilk defa bukadar kanamalar yasiyorum ve arada kasiklarimda agrilar oluyo adetimde en fazla 5gun surerdi yerlesme kanamasida bence bukadar olmaz ve uzun surmez tecrubenize guvenerek bana yardimci olcaginiza inaniyorum

Geçmiş olsun canım ben kimyasal gebelik yaşadım bu dediğinde alakası bile yok hatta adetim 2 gün gecikti sonra aynin adet ağrısı ve kanaması gibi oldu ve 5 gun sürdü benim bildiğim dış gebelikte lekenme tarzında kahverengj kan gelir ama oda kanda hcg de yani çıkar sende çıkmadiysa rahat ol bence

Ustune gormus olabilirmiyim acaba ayy bilemedim ama adet kanamalarim hicccx boyle olmaz benim

Tabii ki olabilir ama senin hcg 5in altında miydi ?
idrar testin varsa bi yap o zaman bakarsın silik çıkar kan testini tekrarlar sin
Onu bilmiyorum canim doktorun sadece soyledigi hamile degilsin oldu banada sonuclari vermedi cok kansizmisim asiri derecede belki kansiz olsugum icin bebek yerlesemedi

Onu bilmiyorum canim doktorun sadece soyledigi hamile degilsin oldu banada sonuclari vermedi cok kansizmisim asiri derecede belki kansiz olsugum icin bebek yerlesemedi
Hadi ya niye vermedi ki çok enteresan bi doktormuş.
O zaman bence sen bi daha kan testi daha yaptır başka bi yerde hem kansız olsanda yerleşme olur ki niye olmasın ilave ilaç eklerler benim üst komşum kan sızdı hamile kaldı ilaç ictii onu çok halsiz bıraktı kansız olmak hamilelikte.
Ama bebeği doğdu çok şükür:)

Evet doktor biraz degisikti hic bi sorun yokken sadece kansizim adam endozkopi istedi korktum daha gitmedim zaten ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…