2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
Sigara içip hamile kalırsın ama bebeğini büyük bir riske atmış olursun. En iyisi azaltmaya çalış hamile kalınca da bırakırsın...

Ayy çok sevindim ya :) İnşallah sağlıkla sıhhatle tutunur Bebek. Çok sevindim çok çok çok :)

Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
Csnım ben sigara içen birisiyim. İlk denememde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, sigarayla alakası var mı bilemiyorum ama bu sefer iki ay önceden bırakmayı düşünüyorum

Çokkk sağolun kızlarrr
İyi dileklerinizi bekliyorum..
Belki yerleşme kanaması...

Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
Ohh masallah yaa. Hadi hayirlisiyla iyi haberlerini almak umidiyle. Birkac aydir birlikteyiz ama kardesimin haberini alir gibi sevindim. Rabbim bebeginin de senin de yardimcisi olsun ,sizi korusun :)

ben kızlar ama henuz onumde bı 6 ay var calısmalara baslamak içinn.. kilo vermem lazımmmm ve borçlardan bıraz kurtulmamız lazım

Ne kadar guzel bak Allah cok bekletmemis ne mutlu size :) Nasil carpiyodur simdi kalbiniiz oy masallah :) Hayirlisi canim benim cok tesekkurler guzel dileklerin icin.

ben kızlar ama henuz onumde bı 6 ay var calısmalara baslamak içinn.. kilo vermem lazımmmm ve borçlardan bıraz kurtulmamız lazım

Insallah hayirlisiyla hepsi olur canim Allah kolaylik versin :) Yeni gelen arkadaslara da kocaaamaaan hosgeldin :)

Arkadaşlar beni de eklermisiniz yaş 32
6 yıllık evliyim uzun süre bebek düşünmedik geçen yıl bir düşük yaptım kısmetse 2016 da anne olmak istiyorum BAT:27 OCAK

@yesa1 canım benim bat geldi malesef bu sabah bilgilerimi 8 şubat olarak değiştirebilirsin
deniztir ayy canım ikizse ne mutlu benim hep hayalimdir ikiz sahibi olmak Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
kızlar birde hamile olmadığımı öğrendim ya yine kafamda deli sorular yine kafam karıştı :)

Ya ben resmen ikiz delisiyim kismet olur insallah ikimizinde anne tarafinda ikizler var ama bilemiyorum...
Niye karisti kafan canim ?

Selam kızlar
reglim bitti
5 ocakta olmuştum adet.
Çalışmalar diyeyim ayıp olmasın ama başladı
hadı hayırlısı

Hahaha cok sekersin yaaa Hayirlisi insallah canim. subatta guzel haberlerini duyariz umarim. Bizimde Subatin son gunu yumurtalama donemi basliyor gosteriyor uygulama simdilik ama bakalim :)

Canım üzülme hayırlısıyla bir sonraki ay tutar. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun

Hahaha cok sekersin yaaa Hayirlisi insallah canim. subatta guzel haberlerini duyariz umarim. Bizimde Subatin son gunu yumurtalama donemi basliyor gosteriyor uygulama simdilik ama bakalim :)
ne uygulaması
takıp etmeyı dusunmuyorum ama baksam mı bı acaba
Eşimde 15 gun 1 gun var 1 gun yok olacak stres olmayayım durduk yere Benım bat 1 subat
reglı dongum 26 gun o yuzden ay sonuna bı stres daha var oldumu olmadımı

Bat geçmeden sonuç kesin sayılmazki 3 gün sonra adet olmazsan tekrarla testi bence
Olaydı çıkardı diye düşünüyorum. Birde herkes yok öyle belirtim var yok böyle batma var kasıkta diyince iyicene umudum kalmamıştı sonucunu bilerek yaptım ama merak işte. Hiç bir belirtimde yok zaten sanırım biraz kilo vermem lazım önce

Günaydın hanımlar
Ya ben resmen ikiz delisiyim kismet olur insallah ikimizinde anne tarafinda ikizler var ama bilemiyorum...
Niye karisti kafan canim ?
Bende ikizim olmasını çok istiyorum, ama ne yazık ki esimlerde de ben de ikiz yok şansımız çok dusuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…