Sigara içip hamile kalırsın ama bebeğini büyük bir riske atmış olursun. En iyisi azaltmaya çalış hamile kalınca da bırakırsın...Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi
Csnım ben sigara içen birisiyim. İlk denememde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, sigarayla alakası var mı bilemiyorum ama bu sefer iki ay önceden bırakmayı düşünüyorumGunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
Csnım ben sigara içen birisiyim. İlk denememde hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı, sigarayla alakası var mı bilemiyorum ama bu sefer iki ay önceden bırakmayı düşünüyorum[
Canim ben ilk hamilegimde gunde 5 dala kadar düsurmustum ne yazikki.hanilelik boyunca ictim cok sukur saglikli bir kizim.var sadece emzirirken cok icmedim , ya tiskintide olmadi.nasil burnuma mis kokuyordu .. ozamanlar esimde siperm dusuklugu yoktu simdi baya dusuk acaba dedim vucudumdaki nikotein az olan sipermlerimi olduruyor kafamda deli sorular
Ohh masallah yaa. Hadi hayirlisiyla iyi haberlerini almak umidiyle. Birkac aydir birlikteyiz ama kardesimin haberini alir gibi sevindim. Rabbim bebeginin de senin de yardimcisi olsun ,sizi korusun :)Çokkk sağolun kızlarrr
İyi dileklerinizi bekliyorum..
Belki yerleşme kanaması...
Hemşire kadın beta hcg çok yükselmiş belki ikizdir bile dedi öyle heyecanlandık ki
Çok sağ ol Yeşim. 3 aydır sürekli konuşuyoruz hamilelik planlarımızı bu kadar çabuk hamile kalabileceğim aklıma gelmiyordu. Gerçekten sürpriz oldu.
İkiz bebek bilemiyorum Allah'ın takdiri tek olması tercihim ama olursa da yuvamızda iki bebeğin de yeri var :)
İnşallah senin de Allah gönlüne göre verir. Dualarım seninle
ben kızlar ama henuz onumde bı 6 ay var calısmalara baslamak içinn.. kilo vermem lazımmmm ve borçlardan bıraz kurtulmamız lazım
Selam kızlar
reglim bitti
5 ocakta olmuştum adet.
Çalışmalar diyeyim ayıp olmasın ama başladı
hadı hayırlısı
Canım üzülme hayırlısıyla bir sonraki ay tutar. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun
ne uygulamasıHahaha cok sekersin yaaaHayirlisi insallah canim. subatta guzel haberlerini duyariz umarim. Bizimde Subatin son gunu yumurtalama donemi basliyor gosteriyor uygulama simdilik ama bakalim :)
Bat geçmeden sonuç kesin sayılmazki 3 gün sonra adet olmazsan tekrarla testi benceBata 3 gün kala yapılan idrar testi ve malesef tek çizgi. Bu ay da olmadı hadi hayırlısı bakalım
Olaydı çıkardı diye düşünüyorum. Birde herkes yok öyle belirtim var yok böyle batma var kasıkta diyince iyicene umudum kalmamıştı sonucunu bilerek yaptım ama merak işte. Hiç bir belirtimde yok zaten sanırım biraz kilo vermem lazım önceBat geçmeden sonuç kesin sayılmazki 3 gün sonra adet olmazsan tekrarla testi bence
Bende ikizim olmasını çok istiyorum, ama ne yazık ki esimlerde de ben de ikiz yokYa ben resmen ikiz delisiyim kismet olur insallah ikimizinde anne tarafinda ikizler var ama bilemiyorum...
Niye karisti kafan canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?