aaa canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah kötü bişey yoktur inşallah iyi düşün iyi olsun haber bekliyoruz senden :)Kızlar merhaba iyi haftasonları herkese :)
Geçen hafta regl oldum zannederken meğersem hamileymişim. Adetim sadece üç gün sürüp çoğunlukla kahverengi olunca sonradan kuşkulanıp bir test yapayım dedim.
İdrar testim pozitif dün de laboratuarda kan verdim beta hcg 2600 çıktı. Şimdi tek korkum bu kanamaların neden olmuş olabileceği pazartesi günü hastanede randevum var.
Dua edin kızlar inş bebeğimiz tutunur bize. Öpüyorum herkesi
Bata 3 gün kala yapılan idrar testi ve malesef tek çizgi. Bu ay da olmadı hadi hayırlısı bakalım
ne uygulaması
takıp etmeyı dusunmuyorum ama baksam mı bı acaba
Eşimde 15 gun 1 gun var 1 gun yok olacak stres olmayayım durduk yereBenım bat 1 subat
reglı dongum 26 gun o yuzden ay sonuna bı stres daha var oldumu olmadımı
AAa bak hemen ındıreyımBende oluruna birakma taraftariydim ama gorev edinip yapmaktan ziyade o gunleri bilmekte fayda var strese girmemek icin. Telefonda 'takvimim' 'my calender' diye bi uygulama var orda son adet tarihin suresi vesaire girince sana beklenen adet tarihini ve yumurtlama gunlerini gosteriyor tahmini olarak. Ahahah saglik olsun strese hic girmiyorum su an ama obur ay gorecegiz bakalim :)
Günaydın hanımlar
Bende ikizim olmasını çok istiyorum, ama ne yazık ki esimlerde de ben de ikiz yokşansımız çok dusuk
Dimi ya aynen canım hayırlısı olsunHayirlisi olsun insallah. 1 tanesi bile mucizeyken... :)
Canım benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu hatta kanamam olunca adet görüyorum sanıp umursamamıştım 5.gün hala kanama kahverengi olunca test yaptım pozitif çıktı belli olmuyo kişiden kişiye değişiyor.Olaydı çıkardı diye düşünüyorum. Birde herkes yok öyle belirtim var yok böyle batma var kasıkta diyince iyicene umudum kalmamıştı sonucunu bilerek yaptım ama merak işte. Hiç bir belirtimde yok zaten sanırım biraz kilo vermem lazım önce
benimde hep küçükükten beri hayalimdir ikizlerimin olması bakalım kısmet.eşimin tarafında var ama bilmiyorum ne olur ...Ya ben resmen i
kiz delisiyim kismet olur insallah ikimizinde anne tarafinda ikizler var ama bilemiyorum...
Niye karisti kafan canim?
üzülmedim canım ama şimdi kafam karıştı biraz daha ertelesem mi diye kilo vermem lazım 70 kilo oldum yaCanım üzülme hayırlısıyla bir sonraki ay tutar. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun
Bakalim kismet tabi birkac gundur disim agiriyo iki ay once dolgu yaptirmistim bu ay olmazsa onu yaptiririm artikCanim zamani gecsin bir bekle bakalim. Hayirlisi olsun insallah.
Gercekten mi demek belirtiye bagli falan degil. Herkes soyle oluyo yok batiyo goguslerim aciyo diyince bende olmadi dedim gerci sabah teste negatifim var ama hayirlisi artik bir dis sorunum var birkac gundur ona bakarim artikCanım benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu hatta kanamam olunca adet görüyorum sanıp umursamamıştım 5.gün hala kanama kahverengi olunca test yaptım pozitif çıktı belli olmuyo kişiden kişiye değişiyor.
Canım testi bekletin mi ya erken test yapınca biraz geç çıkıyor silik çizgiGercekten mi demek belirtiye bagli falan degil. Herkes soyle oluyo yok batiyo goguslerim aciyo diyince bende olmadi dedim gerci sabah teste negatifim var ama hayirlisi artik bir dis sorunum var birkac gundur ona bakarim artik
benim hamileliğimdede belirti olmamıştı önceki aylarda olurdu heveslenirdim kırmızılar gelirdi :)Gercekten mi demek belirtiye bagli falan degil. Herkes soyle oluyo yok batiyo goguslerim aciyo diyince bende olmadi dedim gerci sabah teste negatifim var ama hayirlisi artik bir dis sorunum var birkac gundur ona bakarim artik
klomen ve çatlatma iğnesi ikiz sansını artırırGünaydın hanımlar
Bende ikizim olmasını çok istiyorum, ama ne yazık ki esimlerde de ben de ikiz yokşansımız çok dusuk
o maşallah 2 olmuş Allah artırsınkızlar listeyi şu linkte bulabilirsiniz,
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kalmayi-planlayanlar-liste-paylasimi.891707/
2016 YILINDA HAMİLE KALMAYI PLANLAYAN 46 ANNE ADAYIMIZ
* ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON 1. *emimus 29 yaşında 8 aylık evli ilk çocuk BAT 29 ARALIK 2. *deniztir 32 yaş 7 yıllık evli ikinci çocuk (ilk bebeği melek BAT 31 OCAK 3. *yagmur559 23 yaş 10 aylık evli ilk çocuk BAT 8 OCAK daha değil 4. *gyasmin 22 yaş 1 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 5. *esessevo 30 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 9 OCAK daha değil 6. *yengec4 30 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 OCAK daha değil 7. *daisybs 30 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 11 OCAK daha değil 8. *minikpapatyacık 25 yaş 7 aylık evli ilk çocuk BAT 14 OCAK daha değil 9. *kendidebilmiyor 27 yaş 7 aylik evli İlk çocuk BAT 15 OCAK daha değil 10. *fatima38 38 yaş .............. aylık evli üçüncü çocuk BAT 17 OCAK daha değil 11. *melegim66 25 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk BAT 21 OCAK daha değil 12. *boza 30 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 22 OCAK daha değil 13. *guldemeti 30 yaş 13 yıllık evli Üçüncü çocuk BAT 23 OCAK daha değil 14. *ryhn313 24 yaş 5 aylık evli İlk çocuk BAT 24 OCAK daha değil 15. *nill41 24 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 25 OCAK daha değil 16. *sibelizim 29 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 30 OCAK daha değil 17. *serpil89 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 30 OCAK daha değil 18. *cutemom 28 yaş 3,5 yıllık evli ikinci çocuk BAT 1 ŞUBAT daha değil 19. *bircanazizim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 2 ŞUBAT daha değil 20. *moonsun3 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 3 ŞUBAT daha değil 21. *zenderu ....... yaş 4 yıllık evli ilk çocuk BAT 4 ŞUBAT daha değil 22. *aysesahra 38 yaş 15 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil 23. *puffuk 27 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil 24. *salirtesi 31 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil 25. *hijabiqueen 23 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 8 ŞUBAT daha değil 26. *suslixanim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 15 ŞUBAT daha değil 27. *denizeren 28 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 ŞUBAT daha değil 28. *felicitamutluluk 24 yaş 2 yıllık evli İlk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 29. *freedoommmm 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 27 ŞUBAT daha değil 30. *ayllllliiiin35 27 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 10 MART daha değil 31. *minnoskabarikkek 29 yaş 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 17 MART daha değil 32. *yesimboz 25 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MART daha değil 33. *aziziyelim 29 yaş 1,5 yıllık evli İkinci çocuk (ilk bebeği melek BAT şubat ayında planlıyor daha değil 34. *semareyik 25 yaş 5,5 yıllık evli Dördüncü çocuk BAT şubat ayında planlıyor daha değil 35. *olcayy 29 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 36. *kriziantemçiçeği 26 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında planlıyor daha değil 37. *sunflower 27 yaş 1 yıllık evli ilk çocuk BAT nisan ayında düşünüyor daha değil 38. *yesa1 28 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 18 MAYIS daha değil 39. *morordek 26 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 21 MAYIS daha değil 40. *clemantin 34 yaş 2,5 yıllık evli İlk çocuk BAT mayıs gibi düşünüyor daha değil 41. *molly123 28 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT haziran gibi düşünüyor daha değil 42. *sedaumut 23 yaş 1,2 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 43. *elaaaam 24 yaş 3,5 yıllık evli ilk çocuk BAT ....... daha değil 44. *lale_cik 22 yaş 4 aylık evli ilk çocuk BAT sonbaharda düşünüyor daha değil 45. *mrstpc 23 yaş 10 aylık evli ilk çocuk BAT sonbaharda düşünüyor daha değil 46. *84 busra 32 yaş 14 yıllık evli ikinci çocuk BAT sonbaharda düşünüyor daha değil
10 dakka bekleyip ise geldim ☺ bembeyaz bi testti yaniCanım testi bekletin mi ya erken test yapınca biraz geç çıkıyor silik çizgi
komşum sigara ile hamileliği tamamladı ama bebek doğuştan bronşit oyle böyle deil sesi hırıl hırıl nefes alamıyor yavrucak gördükçe öyle üzülüyorum ki şimdi yasına girecek hiç değişmedi inşallah bırakırsınız kendi sağlığınız soyle bir yana dursun Allahın emanetine bunu yapmak .....bilmiyorum siz bilirsiniz tabiGunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
benimde hep küçükükten beri hayalimdir ikizlerimin olması bakalım kısmet.eşimin tarafında var ama bilmiyorum ne olur ...
üzülmedim canım ama şimdi kafam karıştı biraz daha ertelesem mi diye kilo vermem lazım 70 kilo oldum ya
hamilelikte 15 kilo aldığımı varsayalım nasıl yürücem hareket etcem bilmiyorum.bir taraftanda yaş 30 oldu ne yapcam bilemedim
Ya beklemek ne zor biliyorum hele adete 1 hafta kala insan iyice sabırsızlaniyor :) ama Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah Allah dualarımizi kabul eder.10 dakka bekleyip ise geldim ☺ bembeyaz bi testti yani
komşum sigara ile hamileliği tamamladı ama bebek doğuştan bronşit oyle böyle deil sesi hırıl hırıl nefes alamıyor yavrucak gördükçe öyle üzülüyorum ki şimdi yasına girecek hiç değişmedi inşallah bırakırsınız kendi sağlığınız soyle bir yana dursun Allahın emanetine bunu yapmak .....bilmiyorum siz bilirsiniz tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?