2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

aaa canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah kötü bişey yoktur inşallah iyi düşün iyi olsun haber bekliyoruz senden :)

Bende oluruna birakma taraftariydim ama gorev edinip yapmaktan ziyade o gunleri bilmekte fayda var strese girmemek icin. Telefonda 'takvimim' 'my calender' diye bi uygulama var orda son adet tarihin suresi vesaire girince sana beklenen adet tarihini ve yumurtlama gunlerini gosteriyor tahmini olarak. Ahahah saglik olsun strese hic girmiyorum su an ama obur ay gorecegiz bakalim :)

AAa bak hemen ındıreyım
Bende gorev gıbı yapamam sanırım hıc havam kalmaz

Canım benim ilk hamileliğimde hiç belirtim yoktu hatta kanamam olunca adet görüyorum sanıp umursamamıştım 5.gün hala kanama kahverengi olunca test yaptım pozitif çıktı belli olmuyo kişiden kişiye değişiyor.

17 dogurdan donemımmıs ama bu haftayada yuvarlak ısaretlı bısıler var
herhalde elını sıkı tut demek ıstıyor

Ya ben resmen i
kiz delisiyim kismet olur insallah ikimizinde anne tarafinda ikizler var ama bilemiyorum...
Niye karisti kafan canim ?
benimde hep küçükükten beri hayalimdir ikizlerimin olması bakalım kısmet.eşimin tarafında var ama bilmiyorum ne olur ...

Canım üzülme hayırlısıyla bir sonraki ay tutar. Olumlu düşünelim ki olumlu olsun
üzülmedim canım ama şimdi kafam karıştı biraz daha ertelesem mi diye kilo vermem lazım 70 kilo oldum ya
hamilelikte 15 kilo aldığımı varsayalım nasıl yürücem hareket etcem bilmiyorum.bir taraftanda yaş 30 oldu ne yapcam bilemedim

Gercekten mi demek belirtiye bagli falan degil. Herkes soyle oluyo yok batiyo goguslerim aciyo diyince bende olmadi dedim gerci sabah teste negatifim var ama hayirlisi artik bir dis sorunum var birkac gundur ona bakarim artik

Gercekten mi demek belirtiye bagli falan degil. Herkes soyle oluyo yok batiyo goguslerim aciyo diyince bende olmadi dedim gerci sabah teste negatifim var ama hayirlisi artik bir dis sorunum var birkac gundur ona bakarim artik
Canım testi bekletin mi ya erken test yapınca biraz geç çıkıyor silik çizgi

benim hamileliğimdede belirti olmamıştı önceki aylarda olurdu heveslenirdim kırmızılar gelirdi :)

o maşallah 2 olmuş Allah artırsın

Gunaydin arkadaslar ,Birsey soracagim esim sigara icmiyor ama ben tiryakiyim sigara sipermleri öldurdugunu biliyorum sigara icip hakile kalmayi basaran var mi ?
komşum sigara ile hamileliği tamamladı ama bebek doğuştan bronşit oyle böyle deil sesi hırıl hırıl nefes alamıyor yavrucak gördükçe öyle üzülüyorum ki şimdi yasına girecek hiç değişmedi inşallah bırakırsınız kendi sağlığınız soyle bir yana dursun Allahın emanetine bunu yapmak .....bilmiyorum siz bilirsiniz tabi

Canim benim arkadasim 70 kilo ile hamile kalip 75 le.doguma gitti 4 kilo cocuk dogurdu hamilelikte cok kilo alacaksin diye birsey yok .. cok erteleme kilonu bahane etme sonra cok ararsin bu gunleri bir an.once calismalara basla bak benim 2. Cocugum u 5 yildir ugrasiyoz olmuyor

Hergun birakicam diye basliyorum rabbimin izniye birakicam insallah sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…