canım ben tiroit hastasıyım 2-3 saatte acıkıyorum birde bende bir iştah var anlatamam sanaCanim benim arkadasim 70 kilo ile hamile kalip 75 le.doguma gitti 4 kilo cocuk dogurdu hamilelikte cok kilo alacaksin diye birsey yok .. cok erteleme kilonu bahane etme sonra cok ararsin bu gunleri bir an.once calismalara basla bak benim 2. Cocugum u 5 yildir ugrasiyoz olmuyor
Evet malesef zor beklemek ama hayirlisi olsun herseyin hem daha yeni evliyim ve bu ikinci ayim denemedrYa beklemek ne zor biliyorum hele adete 1 hafta kala insan iyice sabırsızlaniyor :) ama Allah sabredenlerle beraberdir. İnşallah Allah dualarımizi kabul eder.
canım ben tiroit hastasıyım 2-3 saatte acıkıyorum birde bende bir iştah var anlatamam sana
ki kendimi biliyorum yerim de yerim 15-20 kilo alırım gibi geliyor
geçen sene yaptırmıştım canım insülin direnci çıkmıştı ama doktor ilaç vermedi diyetisyene gönderdi. diyetisyende ilaç önermedi yediklerine dikkat et dedi liste verdi biraz yaptım ama pek sonuç alamadım bıraktım bir daha da yaptırmadım.birde dediğim gibi tiroitlerden de kaynaklanıyo bu aşırı acıkma yapıyor ve acıkınca bir şeyler yemezsem elim ayağım titriyorGecmis olsun canim. Birsey soracagim hic kan tahlilinde insulin direncine baktirdinmi ? Esimde doymak bilmezdi cok yuksek cikti doktor bir ilac verdi sonra duzeldio.sorunumuz
umarım bırakıp hayırlı haberlerini de burada bizimle paylaşırsın canım birazcık sabır birazcık dayanıklılıkla halledersin inş.Hergun birakicam diye basliyorum rabbimin izniye birakicam insallah sagol canim
topikte zayıflama yarışmaları var canım istersen linkini veririm yediklerini yazıyorsun sağlıklı sağlıksız olanı falan yorum yaparak birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz her hafta cuma günü tartılıyoruz cok güzel kilo veren arkadaslar var . ben 58 kiloydum 82 ile doğum yaptım kendi kendime 20 kilo falan verdim. şimdi gruptayım 63 ile girdim 60 küsürlerdeyim birlikt zayıflayanları görünce daha bir azim ediyorsungeçen sene yaptırmıştım canım insülin direnci çıkmıştı ama doktor ilaç vermedi diyetisyene gönderdi. diyetisyende ilaç önermedi yediklerine dikkat et dedi liste verdi biraz yaptım ama pek sonuç alamadım bıraktım bir daha da yaptırmadım.birde dediğim gibi tiroitlerden de kaynaklanıyo bu aşırı acıkma yapıyor ve acıkınca bir şeyler yemezsem elim ayağım titriyor
geçen sene yaptırmıştım canım insülin direnci çıkmıştı ama doktor ilaç vermedi diyetisyene gönderdi. diyetisyende ilaç önermedi yediklerine dikkat et dedi liste verdi biraz yaptım ama pek sonuç alamadım bıraktım bir daha da yaptırmadım.birde dediğim gibi tiroitlerden de kaynaklanıyo bu aşırı acıkma yapıyor ve acıkınca bir şeyler yemezsem elim ayağım titriyor
çok iyi olur ama aslında o gruplara girmeyi düşündüm ama yapamazsam yazamazsam kendimi kötü hissederim diye çekindim açıkçasıtopikte zayıflama yarışmaları var canım istersen linkini veririm yediklerini yazıyorsun sağlıklı sağlıksız olanı falan yorum yaparak birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz her hafta cuma günü tartılıyoruz cok güzel kilo veren arkadaslar var . ben 58 kiloydum 82 ile doğum yaptım kendi kendime 20 kilo falan verdim. şimdi gruptayım 63 ile girdim 60 küsürlerdeyim birlikt zayıflayanları görünce daha bir azim ediyorsun
bakalım canım yarın karatay diyetine başlamayı düşünüyorumCok.gecmis olsun.canim kalorisi dusuk seyler ye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-898#post-44196700çok iyi olur ama aslında o gruplara girmeyi düşündüm ama yapamazsam yazamazsam kendimi kötü hissederim diye çekindim açıkçası
bakalım canım yarın karatay diyetine başlamayı düşünüyorum
bir bakayım canım bu gruba belki gaza gelir katılırım bendehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-898#post-44196700
bak canım durumuna göre 2 hafta deneme süresi oluyo alışamazsan girmezsin bence destek almak iyi oluyor .
keske spor yapabilsek hem sıkı oluruz hemde formda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-898#post-44196700
bak canım durumuna göre 2 hafta deneme süresi oluyo alışamazsan girmezsin bence destek almak iyi oluyor .
keske spor yapabilsek hem sıkı oluruz hemde formda
ne güzel canım ben arada tatlı kaçamakları yapıyorum dayanamıyorum ne kadar kilo yapan şey varsa hepside lezzetli ne yazıkkiAa bak bu süpermis ya, keske onceden haberim olsaydı :)
Ben kendimce diyete başladım hanımlar: Tatlıyı kestim (sıfır degil ama cok az tadımlık yemeye calısıyorum cok canım cekince). Ekmek, pilav vs. bunları da azalttım. Ekmek yemem gerekiyorsa da mutlaka tam tahıl ya da kepekli yiyorum (bunu zaten onceden de böyle yapmaya calısıyorduk esimle). Onun dısında hamurisini de kestim. Elimden geldigince saglıklı yemeye calısıyorum. Kilo olarak henuz cok fark etmese de gobegimdeki fazlalık birazcık söndü gibi geliyor
Onun dısında yogaya aynen devam, elimden geldigince de fitness. 2016 girince işi ciddiye almaya başladım biraz daha
Evet canım ben de tatlıya dayanamayan biriyim ama kestikce canım pek cekmemeye başladı sanki.. Bir de tamamen kendimi mahrum da etmiyorum cok az tadına bakarak nefsimi köreltiyorum en azından :)ne güzel canım ben arada tatlı kaçamakları yapıyorum dayanamıyorum ne kadar kilo yapan şey varsa hepside lezzetli ne yazıkki
tabi canım kesinlikle katılıyorum yedikçe yiyesin geliyor gercekten bende tadına bakıyorum ama bazen bakmakla kalmıyo işte dün mesela misafirim vardı heves le chesecake yaptım o kadar emeek verdim yememek olmaz diyip bir koca dilimi löp diye mideye indirdim şimdi biraz pişmanlık hissediyorumEvet canım ben de tatlıya dayanamayan biriyim ama kestikce canım pek cekmemeye başladı sanki.. Bir de tamamen kendimi mahrum da etmiyorum cok az tadına bakarak nefsimi köreltiyorum en azından :)
Ben her kahvaltıda mutlaka Nutella yiyen biriydim örnegin, artık yemiyorum diyebilirim. Dun bir arkadasa kahvaltıya gittik, cok canım cekti, cok az cay kasıgıyla 1-2 kez aldım yetti :) İnsanın yedikce yiyesi geliyormus, irade gosterip kendini tutunca bir sekilde canın o kadar da istemiyor bence :)
Sürekli yapmazsan bir dilimden bir sey olmaz o kadardan ya :) Diyetisyenler bile haftada 1 ögün ödül veriyorlartabi canım kesinlikle katılıyorum yedikçe yiyesin geliyor gercekten bende tadına bakıyorum ama bazen bakmakla kalmıyo işte dün mesela misafirim vardı heves le chesecake yaptım o kadar emeek verdim yememek olmaz diyip bir koca dilimi löp diye mideye indirdim şimdi biraz pişmanlık hissediyorumkıs olduğu için su da cok içmek istemiyorum spor yapmaya da pek vakit yok ev iş çocuk derken
Bende o uygulamayi kullaniyorum. Ama bu ay ovulasyon testi ile gunu netlestirip deneyecegim. Cunku 28 gune bir olurken 25 gun oldu bu ay yani yumurtlama gunu degisti belli olmuyo yaaa :)Bende oluruna birakma taraftariydim ama gorev edinip yapmaktan ziyade o gunleri bilmekte fayda var strese girmemek icin. Telefonda 'takvimim' 'my calender' diye bi uygulama var orda son adet tarihin suresi vesaire girince sana beklenen adet tarihini ve yumurtlama gunlerini gosteriyor tahmini olarak. Ahahah saglik olsun strese hic girmiyorum su an ama obur ay gorecegiz bakalim :)
emzirmeyi bıraktım bırakalı su içmeyi hiiç cnm istemiyor arada içiyorum tabi ama görev gibi mecbur gibi niye bilmiyorumSürekli yapmazsan bir dilimden bir sey olmaz o kadardan ya :) Diyetisyenler bile haftada 1 ögün ödül veriyorlar
Su niye icmek istemiyorsun ki? Ben cok su iciyorum mesela, cocukluktan beri alıskanlık olmus bende, icmeden yapamıyorum :)
Su onemli bence canım, canın istemese de vucudunun ihtiyacı var elinden geldikce icmeye calıs :)emzirmeyi bıraktım bırakalı su içmeyi hiiç cnm istemiyor arada içiyorum tabi ama görev gibi mecbur gibi niye bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?