2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

canım ben tiroit hastasıyım 2-3 saatte acıkıyorum birde bende bir iştah var anlatamam sana
ki kendimi biliyorum yerim de yerim 15-20 kilo alırım gibi geliyor

canım ben tiroit hastasıyım 2-3 saatte acıkıyorum birde bende bir iştah var anlatamam sana
ki kendimi biliyorum yerim de yerim 15-20 kilo alırım gibi geliyor

Gecmis olsun canim. Birsey soracagim hic kan tahlilinde insulin direncine baktirdinmi ? Esimde doymak bilmezdi cok yuksek cikti doktor bir ilac verdi sonra duzeldio.sorunumuz

Gecmis olsun canim. Birsey soracagim hic kan tahlilinde insulin direncine baktirdinmi ? Esimde doymak bilmezdi cok yuksek cikti doktor bir ilac verdi sonra duzeldio.sorunumuz
geçen sene yaptırmıştım canım insülin direnci çıkmıştı ama doktor ilaç vermedi diyetisyene gönderdi. diyetisyende ilaç önermedi yediklerine dikkat et dedi liste verdi biraz yaptım ama pek sonuç alamadım bıraktım bir daha da yaptırmadım.birde dediğim gibi tiroitlerden de kaynaklanıyo bu aşırı acıkma yapıyor ve acıkınca bir şeyler yemezsem elim ayağım titriyor

topikte zayıflama yarışmaları var canım istersen linkini veririm yediklerini yazıyorsun sağlıklı sağlıksız olanı falan yorum yaparak birbirimize destek olarak kilo vermeye çalışıyoruz her hafta cuma günü tartılıyoruz cok güzel kilo veren arkadaslar var . ben 58 kiloydum 82 ile doğum yaptım kendi kendime 20 kilo falan verdim. şimdi gruptayım 63 ile girdim 60 küsürlerdeyim birlikt zayıflayanları görünce daha bir azim ediyorsun

Cok.gecmis olsun.canim kalorisi dusuk seyler ye

çok iyi olur ama aslında o gruplara girmeyi düşündüm ama yapamazsam yazamazsam kendimi kötü hissederim diye çekindim açıkçası
Cok.gecmis olsun.canim kalorisi dusuk seyler ye
bakalım canım yarın karatay diyetine başlamayı düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilmak-isteyenler.71509/page-898#post-44196700
bak canım durumuna göre 2 hafta deneme süresi oluyo alışamazsan girmezsin bence destek almak iyi oluyor .
keske spor yapabilsek hem sıkı oluruz hemde formda

Aa bak bu süpermis ya, keske onceden haberim olsaydı :)

Ben kendimce diyete başladım hanımlar: Tatlıyı kestim (sıfır degil ama cok az tadımlık yemeye calısıyorum cok canım cekince). Ekmek, pilav vs. bunları da azalttım. Ekmek yemem gerekiyorsa da mutlaka tam tahıl ya da kepekli yiyorum (bunu zaten onceden de böyle yapmaya calısıyorduk esimle). Onun dısında hamurisini de kestim. Elimden geldigince saglıklı yemeye calısıyorum. Kilo olarak henuz cok fark etmese de gobegimdeki fazlalık birazcık söndü gibi geliyor

Onun dısında yogaya aynen devam, elimden geldigince de fitness. 2016 girince işi ciddiye almaya başladım biraz daha

ne güzel canım ben arada tatlı kaçamakları yapıyorum dayanamıyorum ne kadar kilo yapan şey varsa hepside lezzetli ne yazıkki

ne güzel canım ben arada tatlı kaçamakları yapıyorum dayanamıyorum ne kadar kilo yapan şey varsa hepside lezzetli ne yazıkki
Evet canım ben de tatlıya dayanamayan biriyim ama kestikce canım pek cekmemeye başladı sanki.. Bir de tamamen kendimi mahrum da etmiyorum cok az tadına bakarak nefsimi köreltiyorum en azından :)
Ben her kahvaltıda mutlaka Nutella yiyen biriydim örnegin, artık yemiyorum diyebilirim. Dun bir arkadasa kahvaltıya gittik, cok canım cekti, cok az cay kasıgıyla 1-2 kez aldım yetti :) İnsanın yedikce yiyesi geliyormus, irade gosterip kendini tutunca bir sekilde canın o kadar da istemiyor bence :)

tabi canım kesinlikle katılıyorum yedikçe yiyesin geliyor gercekten bende tadına bakıyorum ama bazen bakmakla kalmıyo işte dün mesela misafirim vardı heves le chesecake yaptım o kadar emeek verdim yememek olmaz diyip bir koca dilimi löp diye mideye indirdim şimdi biraz pişmanlık hissediyorum kıs olduğu için su da cok içmek istemiyorum spor yapmaya da pek vakit yok ev iş çocuk derken

deniztir bir haber var mi canim.ozellikle senden bisey bulur muyum diye gezindim sayfalarda göremedim. Iyi haberlerini paylasmani umit ediyorum

Sürekli yapmazsan bir dilimden bir sey olmaz o kadardan ya :) Diyetisyenler bile haftada 1 ögün ödül veriyorlar
Su niye icmek istemiyorsun ki? Ben cok su iciyorum mesela, cocukluktan beri alıskanlık olmus bende, icmeden yapamıyorum :)

Bende o uygulamayi kullaniyorum. Ama bu ay ovulasyon testi ile gunu netlestirip deneyecegim. Cunku 28 gune bir olurken 25 gun oldu bu ay yani yumurtlama gunu degisti belli olmuyo yaaa :)

emzirmeyi bıraktım bırakalı su içmeyi hiiç cnm istemiyor arada içiyorum tabi ama görev gibi mecbur gibi niye bilmiyorum

Kizlar kucukken patenle kaymaya bayilirdim esime de bi kere 'hamileyken kayamayacagim keske paten alsaydik gecen yaz kayardik' dedim gecti gitti oyle... Haftasonu kalkmis kahvalti hazirlamis uyandirdi hadi guzelce kahvaltimizi yapalim bir yere gidecegiz dedi heyecanla nereye nereye derken bir baktim bu pateni pisti Ki benim en cok yapmak istedigim seylerden birisiydi hamilelikten once. 2 saat kaydim cocuklar gibi kahkaha ata ata.
Anladim ki eger icimde kalsaydi yapmasaydim boyle biseyi belki duygusal bi anda aklima gelecekti.... O yuzden bence bir dusmek lazim hamilelikte yapamayacagim ama cok sevdigim sevecegim ne var diye Hemde insani ciddi anlamda rahatlatiyor kafasi bosaliyor kaygilarindan uzaklasiyor bebekle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…