Merhaba, benim bat bugun normalde ama sadece kahverengi lekelenmem var. Daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. O zaman da kahverengi lekeler olmuştu, idrarda negatif çıkmıştı. Hamile oldugumu bilmeden ağır is yaptım, tasiniyorduk çünkü. Simdi de idrar testine güvenmiyorum ve hayal kırıklığından da bıktım. Off günler geçmiyor, uyuyamiyorum bile. Belki de stresten gecikti bilmiyorum. Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin. Çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum. İnşallah bebiş vardır
Teşekkürler, umutlanmamaya çalışıyorum, ama beklemek çok zor. Günler geçmiyor, beklemekten başka çare yok.
Selam kızlar.
Haftasonu gezme eğlenme vs ile geçti. Bugün de önce okul arkasından pazar alışverişi yordu. Dinlenirken size yazayım dedim.
Benim normal şartlarda yumurtlama dönemi bitti. Bakalım ne olacak bat gelince anlayacağız. Biz elimizden geleni yaptık
Saolunn merak etmiştinizdeniztir bir haber var mi canim.ozellikle senden bisey bulur muyum diye gezindim sayfalarda göremedim. Iyi haberlerini paylasmani umit ediyorum
Saolunn merak etmiştiniz
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı eşim bugün yemekte toplayalım bizimkileri dedi.
Biz bugün bebeğimizin kesesini de gördük kalp atışlarını da duyduk pıtır pıtır. Her şey iyi yani yolunda. Resmen bebeğimiz yolda yani :) Eylülde doğacak nasipse
Canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinSaolunn merak etmiştiniz
Biz bugün bebeğimizin kesesini de gördük kalp atışlarını da duyduk pıtır pıtır. Her şey iyi yani yolunda. Resmen bebeğimiz yolda yani :) Eylülde doğacak nasipse
ne güzel yapmışsın cnm ohhh :) bende cok severim patenlerim vardı bir ara küçükken yani şimdi cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))))) sen ne zamandır evlisin bebişi ne zmandır bekliyosunKizlar kucukken patenle kaymaya bayilirdim esime de bi kere 'hamileyken kayamayacagim keske paten alsaydik gecen yaz kayardik' dedim gecti gitti oyle... Haftasonu kalkmis kahvalti hazirlamis uyandirdi hadi guzelce kahvaltimizi yapalim bir yere gidecegiz dedi heyecanla nereye nereye derken bir baktim bu pateni pistiKi benim en cok yapmak istedigim seylerden birisiydi hamilelikten once. 2 saat kaydim cocuklar gibi kahkaha ata ata.
Anladim ki eger icimde kalsaydi yapmasaydim boyle biseyi belki duygusal bi anda aklima gelecekti.... O yuzden bence bir dusmek lazim hamilelikte yapamayacagim ama cok sevdigim sevecegim ne var diyeHemde insani ciddi anlamda rahatlatiyor kafasi bosaliyor kaygilarindan uzaklasiyor bebekle ilgili.
oo hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağınada almak nasip olsun en keyifli andır o pıtpıtlar :)Saolunn merak etmiştiniz
@deniztr canım tebrikler sevindim senin adına.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi
ne güzel yapmışsın cnm ohhh :) bende cok severim patenlerim vardı bir ara küçükken yani şimdi cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))))) sen ne zamandır evlisin bebişi ne zmandır bekliyosun
Bi ohh cektim ben de buradan.sukur ki hersey yolunda cok sevindim:) esim hala yurtdisinda.sizlerden bahsediyorum arada. Bak diyorum 2 oldu hamile kalanimiz geride kaldik epey yetismemiz lazim,gel artik diyorumSaolunn merak etmiştiniz
Dimi ama cocuklarimiza bak bunlar da teyzelerin senin. Sen daha dogmadan birlikte neler paylastik diyebilmek ne guzel olurdu:)deniztir canımmm nasıl mutlu oldum anlatamam Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bir gün buluşsak keşke çok merak ediyorum hepinizi
Evet canım hani sanal dünya diyorlar ya ama sizler o kadar kendimden o kadar ailemden birisiniz ki gerçekten arkadaşım dediklerimden daha yakınsınızDimi ama cocuklarimiza bak bunlar da teyzelerin senin. Sen daha dogmadan birlikte neler paylastik diyebilmek ne guzel olurdu:)
Aynı seyleri ben de düsünüyorum zaman zaman :) İnsanın benzer amacları ve istekleri olunca ister istemez yakın hissediyor kendini. Nispeten aranıza sonradan katılsam da kendimi oldukca yakın hissediyorum bu gruba acıkcasıEvet canım hani sanal dünya diyorlar ya ama sizler o kadar kendimden o kadar ailemden birisiniz ki gerçekten arkadaşım dediklerimden daha yakınsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?