2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhaba, benim bat bugun normalde ama sadece kahverengi lekelenmem var. Daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. O zaman da kahverengi lekeler olmuştu, idrarda negatif çıkmıştı. Hamile oldugumu bilmeden ağır is yaptım, tasiniyorduk çünkü. Simdi de idrar testine güvenmiyorum ve hayal kırıklığından da bıktım. Off günler geçmiyor, uyuyamiyorum bile. Belki de stresten gecikti bilmiyorum. Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin. Çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum. İnşallah bebiş vardır

Merhaba canım. İnşallah bebeği vardır ama çok umutlandırmasan kendini sen yine de bekle. Hakkında hayırlısı olsun.

Selam kızlar.
Haftasonu gezme eğlenme vs ile geçti. Bugün de önce okul arkasından pazar alışverişi yordu. Dinlenirken size yazayım dedim.
Benim normal şartlarda yumurtlama dönemi bitti. Bakalım ne olacak bat gelince anlayacağız. Biz elimizden geleni yaptık

Teşekkürler, umutlanmamaya çalışıyorum, ama beklemek çok zor. Günler geçmiyor, beklemekten başka çare yok.

Selamlaar :) Olsun bu gunleri cok arayacagiz kismetse. Bol bol gezmeli eglenmeli.
Bakalim hayirlisiyla senin de guzel haberini aliriz insallaaah :)

deniztir bir haber var mi canim.ozellikle senden bisey bulur muyum diye gezindim sayfalarda göremedim. Iyi haberlerini paylasmani umit ediyorum
Saolunn merak etmiştiniz
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı eşim bugün yemekte toplayalım bizimkileri dedi.
Biz bugün bebeğimizin kesesini de gördük kalp atışlarını da duyduk pıtır pıtır. Her şey iyi yani yolunda. Resmen bebeğimiz yolda yani :) Eylülde doğacak nasipse

ayy canim benim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin Rabbim. Nasil guzel bi heyecan :)) Vallaha kizlar burda hamilelik haberi aldik ya ben resmen cok samimi arkadasim dostum hamile kalmis gibi sevinip heyecanlandim. Ne guzel oldu boyle yaa :)

Canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

deniztir canımmm nasıl mutlu oldum anlatamam Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
bir gün buluşsak keşke çok merak ediyorum hepinizi

ne güzel yapmışsın cnm ohhh :) bende cok severim patenlerim vardı bir ara küçükken yani şimdi cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))))) sen ne zamandır evlisin bebişi ne zmandır bekliyosun

oo hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıkla kucağınada almak nasip olsun en keyifli andır o pıtpıtlar :)

@deniztr canım tebrikler sevindim senin adına.sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişi

ne güzel yapmışsın cnm ohhh :) bende cok severim patenlerim vardı bir ara küçükken yani şimdi cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))))) sen ne zamandır evlisin bebişi ne zmandır bekliyosun

Cok guzel canim yaa vallahi seviyorsan bin bi cesaret edip sonra belki firsatimiz olmayacak bilemiyoruz yarin ne olacagimizi. 25 yasindayim canim 1,5 yildir evliyiz kismetse marttan itibaren baslayacagiz :) Sizde durumlar nedir ? :)

Bi ohh cektim ben de buradan.sukur ki hersey yolunda cok sevindim:) esim hala yurtdisinda.sizlerden bahsediyorum arada. Bak diyorum 2 oldu hamile kalanimiz geride kaldik epey yetismemiz lazim,gel artik diyorumnasil yaa gectiler mi bizi hemen dönüş bileti alayim ozaman dedi sakasina ama gercek olsa keske daha donemeyecek gorunuyor. Bu ay sanirim bos gecilecek. Ama sizler adina mutluyum:)

Dimi ama cocuklarimiza bak bunlar da teyzelerin senin. Sen daha dogmadan birlikte neler paylastik diyebilmek ne guzel olurdu:)
Evet canım hani sanal dünya diyorlar ya ama sizler o kadar kendimden o kadar ailemden birisiniz ki gerçekten arkadaşım dediklerimden daha yakınsınız

Evet canım hani sanal dünya diyorlar ya ama sizler o kadar kendimden o kadar ailemden birisiniz ki gerçekten arkadaşım dediklerimden daha yakınsınız
Aynı seyleri ben de düsünüyorum zaman zaman :) İnsanın benzer amacları ve istekleri olunca ister istemez yakın hissediyor kendini. Nispeten aranıza sonradan katılsam da kendimi oldukca yakın hissediyorum bu gruba acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…