tebrikler canım çok sevindim :)Saolunn merak etmiştiniz
Geçmişi okumaya fırsatım olmadı eşim bugün yemekte toplayalım bizimkileri dedi.
Biz bugün bebeğimizin kesesini de gördük kalp atışlarını da duyduk pıtır pıtır. Her şey iyi yani yolunda. Resmen bebeğimiz yolda yani :) Eylülde doğacak nasipse
İnşallah hamilesindir. Benim de kahverengi kanama oldu ben regl sandım. Fazla geciktirmeden kan testini yaptır bence.Merhaba, benim bat bugun normalde ama sadece kahverengi lekelenmem var. Daha önce düşükle sonuçlanan bir gebelik yaşadım. O zaman da kahverengi lekeler olmuştu, idrarda negatif çıkmıştı. Hamile oldugumu bilmeden ağır is yaptım, tasiniyorduk çünkü. Simdi de idrar testine güvenmiyorum ve hayal kırıklığından da bıktım. Off günler geçmiyor, uyuyamiyorum bile. Belki de stresten gecikti bilmiyorum. Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin. Çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum. İnşallah bebiş vardır
Güzel bir haftasonu geçirmişsiniz herhalde tadını çıkarın eşin ile. İnşallah bebiş oluuurrSelam kızlar.
Haftasonu gezme eğlenme vs ile geçti. Bugün de önce okul arkasından pazar alışverişi yordu. Dinlenirken size yazayım dedim.
Benim normal şartlarda yumurtlama dönemi bitti. Bakalım ne olacak bat gelince anlayacağız. Biz elimizden geleni yaptık
Yeşim ne güzel bir sürprizmiş eşinin paten fikri. Böyle şeyleri mümkün olduğunca yapmak lazım. Bebek çocuk olunca olmuyor ancak biraz büyüyünce olur.Cok guzel canim yaa vallahi seviyorsan bin bi cesaret edip sonra belki firsatimiz olmayacak bilemiyoruz yarin ne olacagimizi. 25 yasindayim canim 1,5 yildir evliyiz kismetse marttan itibaren baslayacagiz :) Sizde durumlar nedir ? :)
doğru yani insn eğlenmeyi de ihmal etmemeli :) hayırlısı ile olur inşallah su an korunuyor musun o zaman canım ? bende 25 yasındayım tatlım bir oğluşum var ikinciyi düşünüyoruz bu ay korunmayı bıraktık ne zaman olursa artık :)Cok guzel canim yaa vallahi seviyorsan bin bi cesaret edip sonra belki firsatimiz olmayacak bilemiyoruz yarin ne olacagimizi. 25 yasindayim canim 1,5 yildir evliyiz kismetse marttan itibaren baslayacagiz :) Sizde durumlar nedir ? :)
işi geregi mi gidiyor tatlım zor oluyordur sürekli gidiyorsa ama inşallah geldiğinde olur üzme kendiniBi ohh cektim ben de buradan.sukur ki hersey yolunda cok sevindim:) esim hala yurtdisinda.sizlerden bahsediyorum arada. Bak diyorum 2 oldu hamile kalanimiz geride kaldik epey yetismemiz lazim,gel artik diyorumnasil yaa gectiler mi bizi hemen dönüş bileti alayim ozaman dedi sakasina ama gercek olsa keske daha donemeyecek gorunuyor. Bu ay sanirim bos gecilecek. Ama sizler adina mutluyum:)
doğru yani insn eğlenmeyi de ihmal etmemeli :) hayırlısı ile olur inşallah su an korunuyor musun o zaman canım ? bende 25 yasındayım tatlım bir oğluşum var ikinciyi düşünüyoruz bu ay korunmayı bıraktık ne zaman olursa artık :)
maşallah allah bağışlasın oğluna kaç yaşında hamile kaldın canım :)doğru yani insn eğlenmeyi de ihmal etmemeli :) hayırlısı ile olur inşallah su an korunuyor musun o zaman canım ? bende 25 yasındayım tatlım bir oğluşum var ikinciyi düşünüyoruz bu ay korunmayı bıraktık ne zaman olursa artık :)
Saolunn merak etmiştiniz
Biz bugün bebeğimizin kesesini de gördük kalp atışlarını da duyduk pıtır pıtır. Her şey iyi yani yolunda. Resmen bebeğimiz yolda yani :) Eylülde doğacak nasipse
ayy canim benim yaa hayirli ugurlu olsun insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin Rabbim. Nasil guzel bi heyecan :)) Vallaha kizlar burda hamilelik haberi aldik ya ben resmen cok samimi arkadasim dostum hamile kalmis gibi sevinip heyecanlandim. Ne guzel oldu boyle yaa :)
Sen de genç anne olacaksın Yeşim :)Kesinlikle :) Evet canim kismetse Subat sonuna kadar korunmaya devam edecegiz. Doktorum dogum kontrol hapini biraktiktan sonra 3-4 ay korunun demisti Subatin ilk haftasi doluyor ilk yumurtlama tarihimde mart basi. Bakalim kismet diyoruz bizde artik :)
Allah bagislasin canim ne guzel genc annesin bicir bicir :)
Teşekkürler deniztr. Senin adına çok sevindim, darısı hepimizin başına. Allah bağışlasın, hayirlisiyla kucağına alirsin insallah
Bende lekelnme devam ediyor. Peceteyle sildikce geliyor ama tam kahverengi değil, bazen çok koyu kırmızı da geliyor. Karnimda hic adet olacakmisim gibi hareketlilik yok. Bakalım yarına kadar boyle devam ederse doktora gideceğim. Adet gecikmesi mi, gebelik mi anlaşılır. İnşallah bebiş vardır
Benim gibi başak burcu geliyor desene:)Saolunn merak etmiştiniz
tatlım gözün aydın. Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Bir başak burcu daha doğuyor kısmetse :)test yaptırdım beta hcg 199:))
Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)işi geregi mi gidiyor tatlım zor oluyordur sürekli gidiyorsa ama inşallah geldiğinde olur üzme kendini
Evet başak burcu oluyor vaktinde sağlığıyla doğarsa. Ben burçlara inanırım bir de genel kişilik özellikleri olarak.Benim gibi başak burcu geliyor desene:)
Dediğin gibi her şeyde hayır var canım.Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)
Son 5 aydir cok sık oldu, bu da bizi bunaltti epey. Yalniz kalinca yemek düzeni falan şaşıyor. Gerci mumkun oldugunca dikkat ediyorum, bebek planimiz var sonuc olarak. Sanirim is degistirmeye kadar gidecek bu durum. Onceden ben sitem ederdim esime,simdi o olgunluk bende oturdu fakay esim bu sefer isyanlarda:) belli etmiyorum ama memnunum sikayetci olmasindan:) Gelsin de sana yetisicez insallah:)Evet başak burcu oluyor vaktinde sağlığıyla doğarsa. Ben burçlara inanırım bir de genel kişilik özellikleri olarak.
Nasıl oluyormuş başaklar acaba. :)
Dediğin gibi her şeyde hayır var canım.
Acele etmeye gerek yok. Sürekli oluyor mu iş gezisi? Benim eşim de eskiden çok giderdi.
Kendim diye demiyorum çok iyilerdir :)Evet başak burcu oluyor vaktinde sağlığıyla doğarsa. Ben burçlara inanırım bir de genel kişilik özellikleri olarak.
Nasıl oluyormuş başaklar acaba. :)
Dediğin gibi her şeyde hayır var canım.
Acele etmeye gerek yok. Sürekli oluyor mu iş gezisi? Benim eşim de eskiden çok giderdi.
Hoşgeldin tatlım. İnş kısa sürede hamile kalırsınmerhaba bayanlar formu takibe aldım :) artık bebiş çalışmalarına başlama kararı aldık Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hoşgeldin tatlım. İnş kısa sürede hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?