2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Okul kurs ozel dersler derken hic giremedim. Iki arkadasimiz hamilelik haberini paylasmis. Tebrik ediyorum arkadaslar. Saglicakla kucaginiza alin insallah. Cok sevindim sizler adina

tebrikler canım çok sevindim :)

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Darısı sizlerin başına inşallah istediğiniz zaman, dualarım sizinle.
Bu arada 3 hafta sonra evimizdeyiz kızlar İstanbul'da.
İnşallah hamilesindir. Benim de kahverengi kanama oldu ben regl sandım. Fazla geciktirmeden kan testini yaptır bence.

Güzel bir haftasonu geçirmişsiniz herhalde tadını çıkarın eşin ile. İnşallah bebiş oluuurr

Cok guzel canim yaa vallahi seviyorsan bin bi cesaret edip sonra belki firsatimiz olmayacak bilemiyoruz yarin ne olacagimizi. 25 yasindayim canim 1,5 yildir evliyiz kismetse marttan itibaren baslayacagiz :) Sizde durumlar nedir ? :)
Yeşim ne güzel bir sürprizmiş eşinin paten fikri. Böyle şeyleri mümkün olduğunca yapmak lazım. Bebek çocuk olunca olmuyor ancak biraz büyüyünce olur.

Cok guzel canim yaa vallahi seviyorsan bin bi cesaret edip sonra belki firsatimiz olmayacak bilemiyoruz yarin ne olacagimizi. 25 yasindayim canim 1,5 yildir evliyiz kismetse marttan itibaren baslayacagiz :) Sizde durumlar nedir ? :)
doğru yani insn eğlenmeyi de ihmal etmemeli :) hayırlısı ile olur inşallah su an korunuyor musun o zaman canım ? bende 25 yasındayım tatlım bir oğluşum var ikinciyi düşünüyoruz bu ay korunmayı bıraktık ne zaman olursa artık :)

işi geregi mi gidiyor tatlım zor oluyordur sürekli gidiyorsa ama inşallah geldiğinde olur üzme kendini

Kesinlikle :) Evet canim kismetse Subat sonuna kadar korunmaya devam edecegiz. Doktorum dogum kontrol hapini biraktiktan sonra 3-4 ay korunun demisti Subatin ilk haftasi doluyor ilk yumurtlama tarihimde mart basi. Bakalim kismet diyoruz bizde artik :)
Allah bagislasin canim ne guzel genc annesin bicir bicir :)

maşallah allah bağışlasın oğluna kaç yaşında hamile kaldın canım :)

Teşekkürler deniztr. Senin adına çok sevindim, darısı hepimizin başına. Allah bağışlasın, hayirlisiyla kucağına alirsin insallah
Bende lekelnme devam ediyor. Peceteyle sildikce geliyor ama tam kahverengi değil, bazen çok koyu kırmızı da geliyor. Karnimda hic adet olacakmisim gibi hareketlilik yok. Bakalım yarına kadar boyle devam ederse doktora gideceğim. Adet gecikmesi mi, gebelik mi anlaşılır. İnşallah bebiş vardır

aynen aynen bende çok duygulandımm...çok güzel bir duygudur Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah...

Sen de genç anne olacaksın Yeşim :)
Belki çocuğunun gözleri de seninkilere benzer hem renkli seninkiler dimii

Doğum kontrol hapı kullanıyor muydun? Belki yeni bıraktıysan olabilir. Ama inşallah bebiştendir :)

Benim gibi başak burcu geliyor desene:)

işi geregi mi gidiyor tatlım zor oluyordur sürekli gidiyorsa ama inşallah geldiğinde olur üzme kendini
Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)

Benim gibi başak burcu geliyor desene:)
Evet başak burcu oluyor vaktinde sağlığıyla doğarsa. Ben burçlara inanırım bir de genel kişilik özellikleri olarak.
Nasıl oluyormuş başaklar acaba. :)

Is seyahati canim. Biraz sikintili bir surec oluyor bu şekilde. Ama vardir diyorum bir hayri. Hep hayirli zamanda, hayirli evlat demiyor muyuz daha vakit vardir belki de:)
Dediğin gibi her şeyde hayır var canım.
Acele etmeye gerek yok. Sürekli oluyor mu iş gezisi? Benim eşim de eskiden çok giderdi.

Son 5 aydir cok sık oldu, bu da bizi bunaltti epey. Yalniz kalinca yemek düzeni falan şaşıyor. Gerci mumkun oldugunca dikkat ediyorum, bebek planimiz var sonuc olarak. Sanirim is degistirmeye kadar gidecek bu durum. Onceden ben sitem ederdim esime,simdi o olgunluk bende oturdu fakay esim bu sefer isyanlarda:) belli etmiyorum ama memnunum sikayetci olmasindan:) Gelsin de sana yetisicez insallah:)

Kendim diye demiyorum çok iyilerdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…