yok canım demediler
zaman cabuk gecse ne iyi olurGececek insallah canim. ama adetine cok varmis daha yumurtlama falandir muhtemelen.
zaman cabuk gecse ne iyi olur
8 ocakda basladık canım çalışmalara:) :) Ne zaman dusunuyorsunuz?
8 ocakda basladık canım çalışmalara
benimde son gününe kadar ağrı çekiyorum
Bebek olunca geciyomus canim umidim bu yondeSana rahim donuklugu gibi birsey dediler mi bu asiri agrilardan dolayi?
Bebek mi? Hani evlenince geçerdi? :) benim çok şükür hep sadece ilk gün kısa bir süre ağrı olur sonra bir daha hiç olmazdı. Hapı bıraktım 2 ay kıvrandım resmen ağrıdan. Şimdi yine 1-2 saat falan ağrı oluyor sonra geçiyor.
Hanımlaaaar günaydııın
2 gündür belim agrıyor ya, sanırım kendimce spor yaparken incittimİşe gitmeyecegim bugun, evde calısacagım. Kendime tatil ilan ettim
Yaa sorma di mi :)) Bende zaten 2 tane nur topu gibi fıtık var. Dikkat etmeyince anında böyle belim tutuluyorgunaydin sekerciim :) cok gecmis olsun dikkat et kendine. Spor yapcaz guclu anneler olcaz derken gume gitmeyelim aman diyeyimKolay gelsiin ne guzel evde calismak :)
Yaa sorma di mi :)) Bende zaten 2 tane nur topu gibi fıtık var. Dikkat etmeyince anında böyle belim tutuluyorDinlenmeye calısıyorum artık elimden geldigince.
Tabi bir de endisem, bu fıtıklarla ben hamile kaldıgımda 8-9. ayları nasıl gorucem acaba? Neyse artık umarım bıdık cok zorlamaz beni geldiginde
Cok sagol canım. Valla iste elimden geldigince yapıyorum, yoganın da faydasını gordum. Ama kesin hafta sonu ters bi hareket yaptım böyle tutuldu kaldı. Camasır sepetini falan kaldırırken de olmus olabilir bilemedimCook gecmis olsun canim yaAnnemden biliyorum zordur fitik. Zorlamaz insallah cok fazla Sen yine de doktorun verdiyse egzersizlerini yap guclendirebildigin kadar guclendir belini omurgani.
Benim adetimle senin arada bikaç gün var canım.Benim pek ağrım olmaz normalde ama kasık ağrım var 3 gündür dün kızlara sormuştum hatta, sanırım üşüttüm ben bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum.Aynı durumdasın gibi geldi şubatta haberleşelimmdaha adetime cok var ama hamilelik belirtisi hiç yok bende adet 2 şubat cokmu erken acaba belirti için.. ~
8 ocakda basladık canım çalışmalara
soğuk da almış olabilirim daha erken bence belirti için 2subat bat tarihim hic belirti yok beklediğim için zamanda geçmiyo stres yapıyorumBenim adetimle senin arada bikaç gün var canım.Benim pek ağrım olmaz normalde ama kasık ağrım var 3 gündür dün kızlara sormuştum hatta, sanırım üşüttüm ben bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum.Aynı durumdasın gibi geldi şubatta haberleşelimmsence senin kasık ağrın yumurtlama ağrısı gibi mi nasıl bir ağrı?
hadi inşallah güzel haber gelirgünaydın kızlar. ooh tatil günüm bugün.keyif yapıyorum
diş agrım gecti çok şükür ya.bat 8 gün kaldı bakalım ya
inşallah canım seninde gelir inşallahhadi inşallah güzel haber gelir
aminnn inşallahinşallah canım seninde gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?