2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

hamile olan yokmu grupda biraz destek moral versinler

benimde son gününe kadar ağrı çekiyorum

Bebek olunca geciyomus canim umidim bu yonde Sana rahim donuklugu gibi birsey dediler mi bu asiri agrilardan dolayi?

Bebek mi? Hani evlenince geçerdi? :) benim çok şükür hep sadece ilk gün kısa bir süre ağrı olur sonra bir daha hiç olmazdı. Hapı bıraktım 2 ay kıvrandım resmen ağrıdan. Şimdi yine 1-2 saat falan ağrı oluyor sonra geçiyor.

Hanımlaaaar günaydııın
2 gündür belim agrıyor ya, sanırım kendimce spor yaparken incittim İşe gitmeyecegim bugun, evde calısacagım. Kendime tatil ilan ettim

Ahahaha Ben sirf agrim yuzunden aptal bi tedavi sureci gecirip 20-25 kilo almis bi insanim o yuzden bu konu her acildiginda uyarma ihtiyaci hissediyorum. Kist,miyom ya da herhangi birsey yoksa elle tutulur ilac falan kullanmayin igne yaptirmayin. Basima ne isler acti bi bilsen
Evlenince hafifledi ama tam gecmedi yani soyle soyleyeyim normalde agridan bayilir hastanede uyanirdim simdi agri kesici igne yaptirinca geciyor :)
Esim de ilk evlendigimiz gunden beri her regl donemimde 'kendim icin demiyorum bak sirf senin agrin gecsin diye diyorum hadi bebek yapalim' diyo

Hanımlaaaar günaydııın
2 gündür belim agrıyor ya, sanırım kendimce spor yaparken incittim İşe gitmeyecegim bugun, evde calısacagım. Kendime tatil ilan ettim

gunaydin sekerciim :) cok gecmis olsun dikkat et kendine. Spor yapcaz guclu anneler olcaz derken gume gitmeyelim aman diyeyim Kolay gelsiin ne guzel evde calismak :)

gunaydin sekerciim :) cok gecmis olsun dikkat et kendine. Spor yapcaz guclu anneler olcaz derken gume gitmeyelim aman diyeyim Kolay gelsiin ne guzel evde calismak :)
Yaa sorma di mi :)) Bende zaten 2 tane nur topu gibi fıtık var. Dikkat etmeyince anında böyle belim tutuluyor Dinlenmeye calısıyorum artık elimden geldigince.
Tabi bir de endisem, bu fıtıklarla ben hamile kaldıgımda 8-9. ayları nasıl gorucem acaba? Neyse artık umarım bıdık cok zorlamaz beni geldiginde

Cook gecmis olsun canim ya Annemden biliyorum zordur fitik. Zorlamaz insallah cok fazla Sen yine de doktorun verdiyse egzersizlerini yap guclendirebildigin kadar guclendir belini omurgani.

Cook gecmis olsun canim ya Annemden biliyorum zordur fitik. Zorlamaz insallah cok fazla Sen yine de doktorun verdiyse egzersizlerini yap guclendirebildigin kadar guclendir belini omurgani.
Cok sagol canım. Valla iste elimden geldigince yapıyorum, yoganın da faydasını gordum. Ama kesin hafta sonu ters bi hareket yaptım böyle tutuldu kaldı. Camasır sepetini falan kaldırırken de olmus olabilir bilemedim

günaydın herkesee..
Rüyamda bebek tulumu hediye geliyordu. Rengi de kırmızıydı bebeğin cinsiyeti belli değil o yüzden kırmızı aldık diyolardı.
Bilinçaltım hep bebek diyor hayırlısı

daha adetime cok var ama hamilelik belirtisi hiç yok bende adet 2 şubat cokmu erken acaba belirti için.. ~
8 ocakda basladık canım çalışmalara
Benim adetimle senin arada bikaç gün var canım.Benim pek ağrım olmaz normalde ama kasık ağrım var 3 gündür dün kızlara sormuştum hatta, sanırım üşüttüm ben bu kadar erken belirti olacağını düşünmüyorum.Aynı durumdasın gibi geldi şubatta haberleşelimm sence senin kasık ağrın yumurtlama ağrısı gibi mi nasıl bir ağrı?

günaydın kızlar. ooh tatil günüm bugün.keyif yapıyorum
diş agrım gecti çok şükür ya.bat 8 gün kaldı bakalım ya

soğuk da almış olabilirim daha erken bence belirti için 2subat bat tarihim hic belirti yok beklediğim için zamanda geçmiyo stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…