2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Patoroloji sonucum çıktı arkadaşlar
bende sorun yokmuş bebek de varmış.

Doktorum folik asite devam
2 ay korun dedi

Bir iki defa korunmasız olmuştu

Bilmiyorumki bir ay falan korunsammiki

esinertugrul
C candy1907
Hosbesli

Merhaba benim bat 16 ocak sabah idrar testi yaptm pozitif. Oglen saglik ocagina gttm orda hayal.meyal.bi cizgi cikti. Kan verdm hastanede makina arzalanms sonuclari veremediler kizlar. Oglen su ictigim.icin falan mi cikmadibtam acaba

Merhaba benim bat 16 ocak sabah idrar testi yaptm pozitif. Oglen saglik ocagina gttm orda hayal.meyal.bi cizgi cikti. Kan verdm hastanede makina arzalanms sonuclari veremediler kizlar. Oglen su ictigim.icin falan mi cikmadibtam acaba

Hayırlı olsun cnm
Bence hamilesin :)

tesekkür ederm kızlar cok saolun test sonucunu aldım doktora göstermedk tabi 224,95 pozitif :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inss hic bekletmesin bebilerini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inss
Hayirli olsun. Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz

Selamlar ben de agustos grubundaydim.2 hafta once dusuk yaptim. Bir kac arkadasi burda gordum geldim. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize en kisa zamanda insallah

hayırlısıyşa olur tatlım takma kafana

tesekkür ederm kızlar cok saolun test sonucunu aldım doktora göstermedk tabi 224,95 pozitif :) Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inss hic bekletmesin bebilerini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inss
Tebrikler tatlım hayırlı olsun

Selamlar ben de agustos grubundaydim.2 hafta once dusuk yaptim. Bir kac arkadasi burda gordum geldim. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize en kisa zamanda insallah

Hoşgeldin cnm bende ağustos gurubundaydım

Geçmiş olsun

Hoşgeldin

Sonucun çıktımı doktor nededi

Hoşgeldin cnm bende ağustos gurubundaydım

Geçmiş olsun

Hoşgeldin

Sonucun çıktımı doktor nededi
Slm canim, dusuk yaptiktan 1gun sonra kontrol etti. Bir daha gelmene gerek yok dedi. Hicbir turlu tahlil istemedi zaten. Ama burda herkesi dusukten en az 1hafta sonraya cagirmis drlar. Zaten ben de lekelenmeler daha bitmedi. Ilk reglI olduktan sonra gitmeyi dusunuyorum. Sizler kac ay icerisinde gebelik dusunuyorsunuz?

Cnm doktor iki ay korun dedi

Ama bilmiyorum ya

Hayırlısı bakalım

Sana korun dedimi doktorun

Cnm doktor iki ay korun dedi

Ama bilmiyorum ya

Hayırlısı bakalım

Sana korun dedimi doktorun
Evet benim iki dr.a giitmistm. Asıl dr.um 2 ay dedi diger dr 3 dedi. Ben kendi dr.uma sebebini sordum. Hani ilk ay hemen olursa riskli mi olur diye. Sadece sat terihi icin ve annenin hazir olmasi icin dedi. Annenin hazir olma meselesini de ozellikle sordum yanI rahim icin mi yoksa psikolojik mi diye. Rahim icin degilmis. Yani aslinda anne biraz stresi uzerinden atsin diye ara veriyorlar sanirim. Tabi bu kisiden kisiye degisir. Verilen ara anneyi daha cok strese de sokabilir.

Bana kalsa lekelenmeler bitince direk dusunuyorum gebeligi ama o zamn 1 adet gecsin demistik. Sanirim 1 adet bekliyecgz. Zaten adet te hemen gelmedigine gore yine 2 ay ara vermis oluyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…