2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Aynen cnm benim bitti

Ben korunmuycam sanırım

Rabbime emanetim.

Emanetiz :)

-Lidya- Insallah saglikli bir bebegin olur en kisa zamanda. tabi insallah benim de olur. Ben de mi beklemesem acaba. evet ya cok gecikirse beklememek en iyisi

Selam herkese bende 30 eylül de kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmadim ama hamile de kalamadim 5. Aya girecegim bugün adetin 2. Günü inofolic e başladım hayirlisiyla gelir inşallah bebisler

Selam herkese bende 30 eylül de kürtaj olmak zorunda kaldım hiç korunmadim ama hamile de kalamadim 5. Aya girecegim bugün adetin 2. Günü inofolic e başladım hayirlisiyla gelir inşallah bebisler

Sanırım istedimiz cvp geldi arkadaşlar

Ben bunu duyduktan sonra korunmak

Sanki istedimiz zaman hemen kalabiliyoruz ne saçma şeylerr

Sanırım istedimiz cvp geldi arkadaşlar

Ben bunu duyduktan sonra korunmak

Sanki istedimiz zaman hemen kalabiliyoruz ne saçma şeylerr
Bence en mantıklı sı ilk adeti bekleyip korunmayı birakmak.. Zaten vücut hazirsa olur Allah ın izniyle beklemek boşa zaman kaybı Allah kötü birşey vermesin olacağı varsa beklesekte beklemesekte olur .

Türkiyede en azından araştırılıyor burda o bile yok daha ben doktor bulamıyorum kontrol için iki özel doktorda çok ileri tarihe verdi kurtajdan sonra kimse kontrol etmedi ben de regl sonra korunmayı düşünmüyorum

Selamlar ben de agustos grubundaydim.2 hafta once dusuk yaptim. Bir kac arkadasi burda gordum geldim. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize en kisa zamanda insallah

Canım hosgeldin hatırladım seni senin kaç haftalikti ben 15 kurtaj oldum 5 gün fln surdu şimdi birsey yok regl bekliyorum ne zaman gelecek artık

Bence en mantıklı sı ilk adeti bekleyip korunmayı birakmak.. Zaten vücut hazirsa olur Allah ın izniyle beklemek boşa zaman kaybı Allah kötü birşey vermesin olacağı varsa beklesekte beklemesekte olur .
Evet canim biz de zaten ilk adeti beklemeyi dusunuyorduk once.ama hic beklemesek diye dusunmeye basladikki sen yazdin. Rabbim kisa zamanda bebesine saglikli bir sekilde kavusturur insallah

C candy1907 canim ben 12ocakta ilacla dusuk yaptim. Ertesi gunu gitti dr.a dusmusmu diye bakti sadece ve bir daha kontrole cagirmadi. Hatta 1 hafta sonra gelmene gerek yok diye aradi hemsire. Ilk hafta adet gibiydi ikinci hafta lekelenme-akinti seklinde devam ettI. Ve henuz bitmedi.
Ben de tr.de degilim. Tahlil kontrol filan hic bisey yok. Hayirlisi bakalim. Sen kizina soylemis miydin?

Kızlar birsey sorcam özel olacak ama ilişki durumu nasıl ben doktora gidemedim için soramadim kurtajdan kaç gün sonra oldu

C candy1907 canim benimki 9-10 haftalikti ama 6 haftadan sonra gelismemosti.daha dogrusu coooook yavas gelistihi icin 10 haftada ancak 6 hafta boyutuna ulasabilmisti

O nasıl bir ilgi ya yurtdışında

Türkiyeme kurban olurumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…