Evet benim iki dr.a giitmistm. Asıl dr.um 2 ay dedi diger dr 3 dedi. Ben kendi dr.uma sebebini sordum. Hani ilk ay hemen olursa riskli mi olur diye. Sadece sat terihi icin ve annenin hazir olmasi icin dedi. Annenin hazir olma meselesini de ozellikle sordum yanI rahim icin mi yoksa psikolojik mi diye. Rahim icin degilmis. Yani aslinda anne biraz stresi uzerinden atsin diye ara veriyorlar sanirim. Tabi bu kisiden kisiye degisir. Verilen ara anneyi daha cok strese de sokabilir.
Bana kalsa lekelenmeler bitince direk dusunuyorum gebeligi ama o zamn 1 adet gecsin demistik. Sanirim 1 adet bekliyecgz. Zaten adet te hemen gelmedigine gore yine 2 ay ara vermis oluyrm
Canim banada 2 ay dedi de bende 1 ay korunalim diyorum.dayanamicam cok alistik bebikoyaPatoroloji sonucum çıktı arkadaşlar
bende sorun yokmuş bebek de varmış.
Doktorum folik asite devam
2 ay korun dedi
Bir iki defa korunmasız olmuştu
Bilmiyorumki bir ay falan korunsammiki
esinertugrul
C candy1907
@Hosbesli
Hosgeldin canim.bende agustostaydim kismet degilmis. Ne kadar bekleyeceksin bebek icinSelamlar ben de agustos grubundaydim.2 hafta once dusuk yaptim. Bir kac arkadasi burda gordum geldim. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize en kisa zamanda insallah
Canim banada 2 ay dedi de bende 1 ay korunalim diyorum.dayanamicam cok alistik bebikoya
1 adet gecmesini bekleyecektm ama cok gecikirse beklemeyebilirim. Tabi hemen olmama ihtimalI var sonucta bakalim hayirlisiyla olsun inshHosgeldin canim.bende agustostaydim kismet degilmis. Ne kadar bekleyeceksin bebek icin
Selam herkese bende 30 eylül de kürtaj olmak zorunda kaldımhiç korunmadim ama hamile de kalamadim 5. Aya girecegim bugün adetin 2. Günü inofolic e başladım hayirlisiyla gelir inşallah bebisler
Toplu kararAynen cnm toplu bir karar alalım ya
Koruncazmı korunmayacagızmı
Bence en mantıklı sı ilk adeti bekleyip korunmayı birakmak.. Zaten vücut hazirsa olur Allah ın izniyle beklemek boşa zaman kaybı Allah kötü birşey vermesin olacağı varsa beklesekte beklemesekte olur .Sanırım istedimiz cvp geldi arkadaşlar
Ben bunu duyduktan sonra korunmak
Sanki istedimiz zaman hemen kalabiliyoruz ne saçma şeylerr
Türkiyede en azından araştırılıyor burda o bile yok daha ben doktor bulamıyorum kontrol için iki özel doktorda çok ileri tarihe verdi kurtajdan sonra kimse kontrol etmedi ben de regl sonra korunmayı düşünmüyorumPatoroloji sonucum çıktı arkadaşlar
bende sorun yokmuş bebek de varmış.
Doktorum folik asite devam
2 ay korun dedi
Bir iki defa korunmasız olmuştu
Bilmiyorumki bir ay falan korunsammiki
esinertugrul
C candy1907
@Hosbesli
Selamlar ben de agustos grubundaydim.2 hafta once dusuk yaptim. Bir kac arkadasi burda gordum geldim. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin hepimize en kisa zamanda insallah
Canım hosgeldin hatırladım seni senin kaç haftalikti ben 15 kurtaj oldum 5 gün fln surdu şimdi birsey yok regl bekliyorum ne zaman gelecek artıkSlm canim, dusuk yaptiktan 1gun sonra kontrol etti. Bir daha gelmene gerek yok dedi. Hicbir turlu tahlil istemedi zaten. Ama burda herkesi dusukten en az 1hafta sonraya cagirmis drlar. Zaten ben de lekelenmeler daha bitmedi. Ilk reglI olduktan sonra gitmeyi dusunuyorum. Sizler kac ay icerisinde gebelik dusunuyorsunuz?
Evet canim biz de zaten ilk adeti beklemeyi dusunuyorduk once.ama hic beklemesek diye dusunmeye basladikki sen yazdin. Rabbim kisa zamanda bebesine saglikli bir sekilde kavusturur insallahBence en mantıklı sı ilk adeti bekleyip korunmayı birakmak.. Zaten vücut hazirsa olur Allah ın izniyle beklemek boşa zaman kaybı Allah kötü birşey vermesin olacağı varsa beklesekte beklemesekte olur .
C candy1907 canim ben 12ocakta ilacla dusuk yaptim. Ertesi gunu gitti dr.a dusmusmu diye bakti sadece ve bir daha kontrole cagirmadi. Hatta 1 hafta sonra gelmene gerek yok diye aradi hemsire. Ilk hafta adet gibiydi ikinci hafta lekelenme-akinti seklinde devam ettI. Ve henuz bitmedi.
Ben de tr.de degilim. Tahlil kontrol filan hic bisey yok. Hayirlisi bakalim. Sen kizina soylemis miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?