2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

selam kızlar.nasılsınız?bende ovulasyon peşinde koşuyroum bu aralar.bakalım bu ay olacak mı.hamişler göbüşlerinizi sürtün bize de azıcık ya

CANM GTT BİR ACİLDE YAPTIR KANDA ÇIKSIN AYIRCA BU KADAR BEKLEM BEBİŞ VARSA İLÇ KULNIYOR TAKİP EDİYOR KAFANDA SORUNLARIN NETLEŞMESİ İÇİN GTT HEMEN NYE 10NUN BEKLYN
Kİ?

Bencede acilde ya da ozelde isteyince yapmama sanslari yok en azindan bilirsin emin olursun doktora da sonucla gidersin vakit kaybetmeden. yarimkalbim

Kızlar adetim biteli 2 gün oluyor miğde bulatım ve halsizlik var neden acaba

Canim doktora gitmedigin icin acikcasi bilemiyorum gebelikten demek istemiyorum heyecanlandirmayayim. Belki usutmussundur ya da stresten de olabilir. Ben cok stresli oldugumda direkt mideme vurur mesela.

Canim doktora gitmedigin icin acikcasi bilemiyorum gebelikten demek istemiyorum heyecanlandirmayayim. Belki usutmussundur ya da stresten de olabilir. Ben cok stresli oldugumda direkt mideme vurur mesela.
AMAN YOK KUZUM NE BEBİŞ DEĞİLDİR ÜSTMÜŞÜMDÜR :)

Canım bu seferki adetin normal her zamanki gibi miydi

Eger öyleyse gebelik olma ıhtimali yok denecek kadar az

Diğer türlü ise üstüne görmeden suphelenmistim

Canım bu seferki adetin normal her zamanki gibi miydi

Eger öyleyse gebelik olma ıhtimali yok denecek kadar az

Diğer türlü ise üstüne görmeden suphelenmistim

ÇOK YOĞUNDU WALLA HİÇ AZ DEĞİLDİ BEBİŞ SANMIYORUM

Bebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?

Kızlar ben adet gördüm bugün 6.günüm ama mide bulantim v.s var üstüne görme olabilir mi sizce

Kızlar selam.Biraz garip gelebilir ama aklımı kurcalayan birşeyi sormak istiyorum sizlere.. ilişkiden sonra nerdeyse spermlerin yarısı dışarı akıyor, bu normal bişey mi?

Canım ya asıl mesele kendini şartladirmamak bebek için olunca insan kasiyor kendini ne de olsa ciddi bi iş
Böyle diyorum çünkü 7 ay kastım ve Olmadı en sonunda işin bebek kısmını aklımdan tamamen cikardim ve aslında ciddiyetten daha çok duygusal yoğunluk yaşadım diyelim :) inan o ay hamile kaldım sonuç kötü olsa da(düşük yaşadim) uygulama başarılı sadece yumurtlama haftasını kaçırma ve planlı değil duygusal yaklaş sana tecrübeyle sabit tek deneyimimi aktarmak istedim plan yok duyguuu varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…