CANM GTT BİR ACİLDE YAPTIR KANDA ÇIKSIN AYIRCA BU KADAR BEKLEM BEBİŞ VARSA İLÇ KULNIYOR TAKİP EDİYOR KAFANDA SORUNLARIN NETLEŞMESİ İÇİN GTT HEMEN NYE 10NUN BEKLYN
Kİ?
Kızlar adetim biteli 2 gün oluyor miğde bulatım ve halsizlik var neden acaba
AMAN YOK KUZUM NE BEBİŞ DEĞİLDİR ÜSTMÜŞÜMDÜR :)Canim doktora gitmedigin icin acikcasi bilemiyorum gebelikten demek istemiyorum heyecanlandirmayayim. Belki usutmussundur ya da stresten de olabilir. Ben cok stresli oldugumda direkt mideme vurur mesela.
AMAN YOK KUZUM NE BEBİŞ DEĞİLDİR ÜSTMÜŞÜMDÜR :)
Kızlar adetim biteli 2 gün oluyor miğde bulatım ve halsizlik var neden acaba
ÇOK YOĞUNDU WALLA HİÇ AZ DEĞİLDİ BEBİŞ SANMIYORUMCanım bu seferki adetin normal her zamanki gibi miydi
Eger öyleyse gebelik olma ıhtimali yok denecek kadar az
Diğer türlü ise üstüne görmeden suphelenmistim
hayırlısı kuzum artk zaman bıraktm ama bklmOlsun sen her ihtimali dusun ona gore davranda. Ilac falan alma ne olur ne olmaz. ayaklarini sicak tut ilik bal limon yap rahatlatir hemde enerji verir :)
Kızlar ben adet gördüm bugün 6.günüm ama mide bulantim v.s var üstüne görme olabilir mi sizce
İdrar testi yaptım negatif çıktı ama çok halsizim midem bulanıyor sürekli uyuyorumTekrar test yap istersen canim. Bi de miktari da onemliymis regl olduysan bile.
Kızlar selam.Biraz garip gelebilir ama aklımı kurcalayan birşeyi sormak istiyorum sizlere.. ilişkiden sonra nerdeyse spermlerin yarısı dışarı akıyor, bu normal bişey mi?
evet normal birşey..
Canım ya asıl mesele kendini şartladirmamak bebek için olunca insan kasiyor kendini ne de olsa ciddi bi işBebek için napmam lazım. Mesela sunu merak ediyorum. her gün düzenli ilişkim olsa uygun mu günde bir kere. cunku gunde birden fazla olması erkek spermının kalıtesını baya düşürüyormuş.mesela dün diyelım ilişki yaşadık yumurtada 10 -14 saat sonra catladı. tutma ıhtımalı düşük değil mi sizce? cunku kadın yumurtası 10-24 saat yasar dıyorlar ama sadece en fazla 10 saat yaşar diyenlerde var. siz nasıl hamıle kaldınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?