2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar selam.Biraz garip gelebilir ama aklımı kurcalayan birşeyi sormak istiyorum sizlere.. ilişkiden sonra nerdeyse spermlerin yarısı dışarı akıyor, bu normal bişey mi?

Evet normal merak etmeyin. İçeriye de gidiyor zaten yeteri kadar :)

Hadi hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah. Dinlen güzelce. Dikkat et kendine. Pazartesi güzel haberi tekrarla inşallah canım.
sağol canım inşallah allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın

iki..tane ilaç vardı vitamin için folidoce önce bunu kullan bitir sonra folbiol kullan dedi
Aslında geç bile kalmışsin folik asit icin iyi ki doktora gitmişsin bak folik asit çok önemli onu daha hamile kalmadan başlatıyor doktor folbiol iyi bi marka içinde vitamin de var hemde bi alıyorsun tam 4 aylık hap var içinde ideal:)

Kızlar ben adet gördüm bugün 6.günüm ama mide bulantim v.s var üstüne görme olabilir mi sizce
CANIM OLABİLİR AMA BU YASADIKALARIN PİSKOLOJIKTE OLABİLİR BEN YASADIM VE KANMA VARKEN DOKTOR BANA BEBİŞ OLMAZ DEDİ BİRAZ DAHA BEKLE BAKALIM GENE GEÇMESE DOKTORA GİT BİR GÖZÜK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…