Allah hayırlı haberler duymayı nasip etsin canim heycanla güzel haberini bekliyoruz inşallahhhkızlar hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum dua edin bana
Kızlar selam.Biraz garip gelebilir ama aklımı kurcalayan birşeyi sormak istiyorum sizlere.. ilişkiden sonra nerdeyse spermlerin yarısı dışarı akıyor, bu normal bişey mi?
kızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
sağol canım inşallah allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsınHadi hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun inşallah. Dinlen güzelce. Dikkat et kendine. Pazartesi güzel haberi tekrarla inşallah canım.
Çok sevindim canım yaa hayirlisi olsun kaç çıktı hcgen p.tesi ikiye katlanir inşallah :)))kızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
sağol canım inşallah allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın
Folik asit içiyor musun bu arada içmiyorsan ihmal etme derim.sağol canım inşallah allahım bu güzel duyguyu isteyen herkeze yaşatsın
içmiyordum evde vardı doktora gösterdim başla dedi başlicamFolik asit içiyor musun bu arada içmiyorsan ihmal etme derim.
iki..tane ilaç vardı vitamin için folidoce önce bunu kullan bitir sonra folbiol kullan dediFolik asit içiyor musun bu arada içmiyorsan ihmal etme derim.
Aslında geç bile kalmışsin folik asit icin iyi ki doktora gitmişsin bak folik asit çok önemli onu daha hamile kalmadan başlatıyor doktor folbiol iyi bi marka içinde vitamin de var hemde bi alıyorsun tam 4 aylık hap var içinde ideal:)iki..tane ilaç vardı vitamin için folidoce önce bunu kullan bitir sonra folbiol kullan dedi
CANIM OLABİLİR AMA BU YASADIKALARIN PİSKOLOJIKTE OLABİLİR BEN YASADIM VE KANMA VARKEN DOKTOR BANA BEBİŞ OLMAZ DEDİ BİRAZ DAHA BEKLE BAKALIM GENE GEÇMESE DOKTORA GİT BİR GÖZÜKKızlar ben adet gördüm bugün 6.günüm ama mide bulantim v.s var üstüne görme olabilir mi sizce
Bak ne güzel varmış o buyur 1 hafta takip eder doktor kan değerlerin çıkar bebbiş çok sevdm kuzum tebrik ederimkızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
teşekkür ederim canım cok güzel bi duygu allah herkeze nasip etsinBak ne güzel varmış o buyur 1 hafta takip eder doktor kan değerlerin çıkar bebbiş çok sevdm kuzum tebrik ederim
aminn cnm bak boşuna beklemisin ki önemli folikasit bir kaç ilaçda veriyor iyiki gttnteşekkür ederim canım cok güzel bi duygu allah herkeze nasip etsin
evet canım şuan sadece folikasit verdi onu kullanıcam pazartesi tekrar gidicem kan vermeyeaminn cnm bak boşuna beklemisin ki önemli folikasit bir kaç ilaçda veriyor iyiki gttn
kaç günlük suandaevet canım şuan sadece folikasit verdi onu kullanıcam pazartesi tekrar gidicem kan vermeye
Tebrikler canim. Insallah saglikla kavusursun bebegine.kızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?