- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
bilmiyorum doktora sordum.cok yeni dedi kese görünmedi kan degerim 292 çıktıkaç günlük suanda
daha yeni 1 hafta oluşur inş bebiş ablamda öyle oldu 1 hafta takip etti doktorbilmiyorum doktora sordum.cok yeni dedi kese görünmedi kan degerim 292 çıktı
amin canım inşallah sağolTebrikler canim. Insallah saglikla kavusursun bebegine.
inşallah canımdaha yeni 1 hafta oluşur inş bebiş ablamda öyle oldu 1 hafta takip etti doktor
inş sen sters yapma ve bol bol dinlen ağır seyler kaldırma ayakalrın devamlı yukarı doğur uzat yatamin canım inşallah sağol
inşallah canım
günaydın herkese mutlu hafta sonları hayırlı olsun tatlım çok dikkat et kendine dinlen sağlıkla devam eder inşallah :)kızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
kızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
keyfim yerinde ama istanbulda hava buz ne güzel hava güzldi gene geldi soğuklarİyi haftasonları kızlar.
Keyifler iyi mi?
Taze hamişleri tebrik ederimmmm
Ay evet dondum ben de keşke hep öyle bahar tadında devam etseydi şubat ayıkeyfim yerinde ama istanbulda hava buz ne güzel hava güzldi gene geldi soğuklar
ayenn ya ama allahın işine karışlımaz napalım artk bir bilidiği vardır hayırlsıAy evet dondum ben de keşke hep öyle bahar tadında devam etseydi şubat ayı
sağol canım bu güzel dileklerin içingünaydın herkese mutlu hafta sonları hayırlı olsun tatlım çok dikkat et kendine dinlen sağlıkla devam eder inşallah :)
sağol canım dediğin gibi yapıcaminş sen sters yapma ve bol bol dinlen ağır seyler kaldırma ayakalrın devamlı yukarı doğur uzat yat
sağol canım amin inşallahTebrik ederim caniiim. Saglikla kavusun insallah♡
teşekkür ederim canım sağolyarimkalbim canım tebrik ederim
Allah kucağına almayı nasip etsin canımteşekkür ederim canım sağol
sağol canım allah razı olsunİyi haftasonları kızlar.
Keyifler iyi mi?
Taze hamişleri tebrik ederimmmm
amin canım cümlemizinkini inşallah cocuk isteyenede en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eysinAllah kucağına almayı nasip etsin canım
amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşallahamin canım cümlemizinkini inşallah cocuk isteyenede en kısa zamanda hayırlı evlat nasip eysin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?