2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar hele bi bakın hele :)
bat'a daha 2 gün var ama estiler hadi bi test yapayım dedim açık bi çizgi gördüm sanki ama var mı yok mu yoksa görmek istediğim için mi gördüm emin değilim ayy heyecandan yerimde duramıyorum.gerçi kesin bir şey olmadan buraya da yazmak istemiyordum ama ne yapacağımı şaşırdım :)

yarimkalbim hayirli olsun canim, tebrik ederim :)

Sen foto at bakalim canim tecrubeliler cok burda insallah hamilesindir

morordek bende çok kararsız kaldım çünkü öğlen yaptım çok hafif var gibi ama yanlış mı görüyorum emin değilim

Yalnıs görmüyorsun canım ya bence hamilesinnnn çünkü hcgen yükselmeye başlamasa o çizgi hayatta çıkmazzz :))
ayyy inşallah canım pozitiftir.şimdi biraz silikleşmeye başladı ama 1buçuk saat geçti üzerinden.yarın sabah bi tane daha yapayım diyorum

ayyy inşallah canım pozitiftir.şimdi biraz silikleşmeye başladı ama 1buçuk saat geçti üzerinden.yarın sabah bi tane daha yapayım diyorum
hayırlı sı canım bende baktım silik ama.görünüyor inşallah vardır canım

yengec4 canım tebrik ederim bencede var hafifi bi çizgi ve daha bata olduğu halde yani.vee bence de hamilesin.çok sevindim canım yaa.

yengec4 canım tebrik ederim bencede var hafifi bi çizgi ve daha bata olduğu halde yani.vee bence de hamilesin.çok sevindim canım yaa.
inşallah canım doğruysa bata var diye cok silik herhalde doğru söylüyosun.işyerindeyim kimseyle konuşamıyorum kesinleşmeden kimseye bişi demek de istemedim

daha görmediğim ismini tüm topik hamişlerimizi tebrik ederim canlarım:)

inşallah canım doğruysa bata var diye cok silik herhalde doğru söylüyosun.işyerindeyim kimseyle konuşamıyorum kesinleşmeden kimseye bişi demek de istemedim
aa yok canım deme daha kimseye.bat geçsin bir bi daha yap.sonra da bi kan ver tamamdır ondan sonra söyle bence herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…