- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
amin canımamin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin kucağımız boş kalmasın inşallah
Sen foto at bakalim canim tecrubeliler cok burdakızlar hele bi bakın hele :)
bat'a daha 2 gün var ama estiler hadi bi test yapayım dedim açık bi çizgi gördüm sanki ama var mı yok mu yoksa görmek istediğim için mi gördüm emin değilim ayy heyecandan yerimde duramıyorum.gerçi kesin bir şey olmadan buraya da yazmak istemiyordum ama ne yapacağımı şaşırdım :)
Cok hafif bi sey var gibi canim ama ben anlamiyorum ya
Yalnıs görmüyorsun canım ya bence hamilesinnnn çünkü hcgen yükselmeye başlamasa o çizgi hayatta çıkmazzz :))morordek bende çok kararsız kaldım çünkü öğlen yaptım çok hafif var gibi ama yanlış mı görüyorum emin değilim
sağol canım allah razı olsunyarimkalbim hayirli olsun canim, tebrik ederim :)
Sen foto at bakalim canim tecrubeliler cok burdainsallah hamilesindir
ayyy inşallah canım pozitiftir.şimdi biraz silikleşmeye başladı ama 1buçuk saat geçti üzerinden.yarın sabah bi tane daha yapayım diyorumYalnıs görmüyorsun canım ya bence hamilesinnnn çünkü hcgen yükselmeye başlamasa o çizgi hayatta çıkmazzz :))
hayırlı sı canım bende baktım silik ama.görünüyor inşallah vardır canımayyy inşallah canım pozitiftir.şimdi biraz silikleşmeye başladı ama 1buçuk saat geçti üzerinden.yarın sabah bi tane daha yapayım diyorum
morordek bende çok kararsız kaldım çünkü öğlen yaptım çok hafif var gibi ama yanlış mı görüyorum emin değilim
İnşallah canım bakalım hayırlısı olur inşallah şimdi biraz silikleşmeye başladı normal mi?Cnm tebrikler hamilesin bence
Benimki ilk böyleydi sonra netleşmişti :)
inşallah canım doğruysa bata var diye cok silik herhalde doğru söylüyosun.işyerindeyim kimseyle konuşamıyorum kesinleşmeden kimseye bişi demek de istemedimyengec4 canım tebrik ederim bencede var hafifi bi çizgi ve daha bata olduğu halde yani.vee bence de hamilesin.çok sevindim canım yaa.
aa yok canım deme daha kimseye.bat geçsin bir bi daha yap.sonra da bi kan ver tamamdır ondan sonra söyle bence herkese:)inşallah canım doğruysa bata var diye cok silik herhalde doğru söylüyosun.işyerindeyim kimseyle konuşamıyorum kesinleşmeden kimseye bişi demek de istemedim
Eğer doğruysa eşime sevgililer günü hediyesi olarak bunu söylerimaa yok canım deme daha kimseye.bat geçsin bir bi daha yap.sonra da bi kan ver tamamdır ondan sonra söyle bence herkese:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?