aa süper olurdu ama bende dayanamazdım.iki gün daha bekle sonra söyle sevgililer günüde onu da kutlamış olun o zaman:)Eğer doğruysa eşime sevgililer günü hediyesi olarak bunu söylerimama o güne kadar dayanamam ki ben
çok teşekkür ederim canım.aynen o kadar kilodan konuştuk veremedim ve hayatı niye erteliyorum ki dedim iyi ki demişim.kilo elbet verilir ama ne zaman hamile kalacağım belli değil.inşallah sırada sen varsındır canımyengec4 yani kendim gibi cok heyecanlandım senin testi görünce.o kadar kilo hakkında konuşup ikimizde vermeyip çalışmalara başladık ya.inşalah pozitiftir senin ve sırada ben varımdır inşallah
aa süper olurdu ama bende dayanamazdım.iki gün daha bekle sonra söyle sevgililer günüde onu da kutlamış olun o zaman:)
hadi inşallah canım hayırlısıyla doğru çıkar inşallahİkinci silik çizgi net görünüyor!!! Hamilesin bence :)))) Hadi inşallah :))
aynen canım hayatı ertelememek lazım.amin inşallah canım.çok teşekkür ederim canım.aynen o kadar kilodan konuştuk veremedim ve hayatı niye erteliyorum ki dedim iyi ki demişim.kilo elbet verilir ama ne zaman hamile kalacağım belli değil.inşallah sırada sen varsındır canım
aynen canım yarın sabah bi daha test yapıcam zaten pazartesi bat.bir kaç gün daha bekleyip söylerim olmazsa dayanamam çünkü :) şu an bile salak salak gülüyorum kendi kendime
ay valla çok zor bu ay ilk denememizdi hele bana bu ay hiç geçmedi :)aynen canım hayatı ertelememek lazım.amin inşallah canım.
ayy beklemek cok zor:)
Evet kesinlikle yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım inşallah sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allahayyy inşallah canım pozitiftir.şimdi biraz silikleşmeye başladı ama 1buçuk saat geçti üzerinden.yarın sabah bi tane daha yapayım diyorum
zaman geçmek bilmiyor ya :) Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.Evet kesinlikle yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım inşallah sağlıklı hamilelikler nasip etsin Allah
Tatlı telaş bu tadını çıkar valla ama iyi düşün çünkü silik te olsa bi ikinci çizgi var inşallah bebişin seninledir.zaman geçmek bilmiyor ya :) Allah hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.
sorma canım ya olma ihtimali bile sabahtan beri yediğim içtiğime dikkat etmeme sebep oluyo :)Tatlı telaş bu tadını çıkar valla ama iyi düşün çünkü silik te olsa bi ikinci çizgi var inşallah bebişin seninledir.
Size harika bi sevgililer günü hediyesi olur çok romantik
İşte aslında kadınların ruhunda var anaçlık ne güzel daha hic bişey hissetmeden önceliğimiz oluyorlar çok şanslı bu bebişlerrr :)) Allah o güzel duyguyu anneliği yaşamayı da nasip etsin isteyen herkese..sorma canım ya olma ihtimali bile sabahtan beri yediğim içtiğime dikkat etmeme sebep oluyo :)
sevgililer günü hediyesi romantik olur ama varsa doktora gitmem ertelenecek diye hemde dayanamam diye söylerim herhalde :)
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği. hele bir kesinleşsinde söyleme planlarını sonra yaparız o kolay nasılsaİşte aslında kadınların ruhunda var anaçlık ne güzel daha hic bişey hissetmeden önceliğimiz oluyorlar çok şanslı bu bebişlerrr :)) Allah o güzel duyguyu anneliği yaşamayı da nasip etsin isteyen herkese..
Olsun sen ona hayatının hediyesi vericeksin zaten o gün her haliyle romantik ve unutulmaz olur canimmm
hayırlı olsun darısı basımıza.... her gün ilişki yaşadınız mı ya ne olur bısey yazkızlar sonucum çıktı daha cok yeni hamilelik.dedi pazartesi tekrar kan vericem
Canim daha hamile miyim değil miyim belli değil ama yazayım yinede.hayırlı olsun darısı basımıza.... her gün ilişki yaşadınız mı ya ne olur bısey yazben her gun ılıskı yasadım adetten sonra kaçmasın dıye .24 saatte bir yani. birde hamılelık belirtin oldu mu?
saol canım. yanı sizde biz gibi her gün ilişki yasadınız doğru mu? ıkı gunde bır değil yanı? adetin gecıktı mı kaç gun gecıktı. ALLAH razı olsun cevabın ıcın.Canim daha hamile miyim değil miyim belli değil ama yazayım yinede.
Biz yumurtlama döneminde her akşam değerlendirdik 4-5 gün.sonraları da düzenli bişi olmadı. Belirti olarak pek bir şey yok hatta geçenlerde yazdım hamile değilim herhalde hiç bir şey hissetmiyorum diye.birkaç şey var ama belirti mi bilmiyorum değişik bulduğum şeyleri yazayım sana.2-3 gündür çok fazla üşüyorum sobanın başından kalkmıyorum birde 4-5 gündür çok yorgunum akşam 9da uyuyorum ama geçen hafta 3 gün arayla iş yerinde nöbete kaldım o da etkilemiş olabilir.birde suratımda 4-5 tane sivilce çıktı :)
Rica ederim canım ne demek.bizde her gün denedik ama 4-5 gün yumurtlama döneminde.adetim daha gecikmedi 2gün var bi test yapayım dedim az silik çıktı bakalım koyulaşcak mı doğru mu bilmiyorum nasip.saol canım. yanı sizde biz gibi her gün ilişki yasadınız doğru mu? ıkı gunde bır değil yanı? adetin gecıktı mı kaç gun gecıktı. ALLAH razı olsun cevabın ıcın.
İNŞALLAH hamılesındır :)Rica ederim canım ne demek.bizde her gün denedik ama 4-5 gün yumurtlama döneminde.adetim daha gecikmedi 2gün var bi test yapayım dedim az silik çıktı bakalım koyulaşcak mı doğru mu bilmiyorum nasip.
İNŞALLAH hamılesındır :)
Aminnn canım inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahİNŞALLAH hamılesındır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?