Insallah vardir tatliiim ben bile heyecanlandim vallaha :)))Eğer doğruysa eşime sevgililer günü hediyesi olarak bunu söylerimama o güne kadar dayanamam ki ben
inşallah canım ya sorma test yapalıdan beri yerimde duramıyorum kimseye de söyleyemiyorum çatlıcam ya :)Insallah vardir tatliiim ben bile heyecanlandim vallaha :)))
benim ikinci ay bakalım.ama gercekten beklemek zor.sabret canım azıcık daha:)ay valla çok zor bu ay ilk denememizdi hele bana bu ay hiç geçmedi :)
ben salında ümidimi kesmiştim olursa gerçekten sürpriz olcakbenim ikinci ay bakalım.ama gercekten beklemek zor.sabret canım azıcık daha:)
kızlar nasıl kahve içesim var ama emin olamıyorum
tam 15 canımeyyay canım adetin kaçıncı günü bugün ona göre cevap vereyim
bundan önce yaptığın bu testten açık renkliyse yumurtlama daha yeni başlıyo canım biraz daha koyulaşcak sonuç ama sen yinede değerlendir bencetam 15 canım
sağol canım inşallah doğrudur bakalım hayırlısıBence belli canım. Insallah sağlıkla kavusursunuz :)
evet bundan acık renkti.hmm tamam bu günleri iyi değerlendirmek lazım.bundan önce yaptığın bu testten açık renkliyse yumurtlama daha yeni başlıyo canım biraz daha koyulaşcak sonuç ama sen yinede değerlendir bence
aynen canım bugünü ve yarını değerlendirevet bundan acık renkti.hmm tamam bu günleri iyi değerlendirmek lazım.
sağol canım
adetinin kaçıncı günündesin?evet bundan acık renkti.hmm tamam bu günleri iyi değerlendirmek lazım.
sağol canım
Kızlar su ovulasyona Bi bakın.yunurtlama olmuş mu yoksa daha mı koyu olması lazım çizginin
15.gün canımadetinin kaçıncı günündesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?