hmm belki benimde yarın öyle olur bakalımCanım daha yeni başlıyor olabilir. Bak ben bugün 16. Gün yakaladım çizgiyi.
Ayyy ne tatli yaaa :) insallah hayirlisiyla saglikli guzel haberler verirsin bitanecik esine de ♡inşallah canım ya sorma test yapalıdan beri yerimde duramıyorum kimseye de söyleyemiyorum çatlıcam ya :)
İnşallah canım bi kesinleşsinde..Ayyy ne tatli yaaa :) insallah hayirlisiyla saglikli guzel haberler verirsin bitanecik esine de ♡
Benimde kanamam 13 ocakta baslamisti 15 ocakta dusuk yaptim.hic fikrim yokAgustos grubundan henuz kimse adet olmadi mi? Ilk dusuk benimki miydi acaba ben oldum da.
Hayirli olsun canim.yeni ama degerin cok guzel ben 91 ile ogrenmistim hamileligimi.insallah katlanir saglikli gebelik gecirirsinbilmiyorum doktora sordum.cok yeni dedi kese görünmedi kan degerim 292 çıktı
Benimde kanamam 13 ocakta baslamisti 15 ocakta dusuk yaptim.hic fikrim yok-Lidya- ..2 adet gorsemde baslasak calismalara artik
Kizlar size birsey sorcam ya benim bu ilski kisminda diktandim yapmiyorum resmen migdem bulaniyor cok ozur
Diliyorum boyle acik yazdm ama bu piskoljikmi ya sinirlerim bozuldu
Canım bebeğe sartlanmaktan oluyor.Bebek fikrini akışına bırakınca, takılıp kalmayınca geçer. Kolay değil ama hayatımıza devam etmemiz gerekiyor, zamanı geldiğinde ufaklık gelecektir.Kendini bebeğe şartlama canım. Onu aklından çıkar. Zevk almazsan daha da büyük sorun olur. Devam ederse mutlaka bir uzman yardımı al.
Canım gecen ay bende öyleydim ama bu ay öyle yapmamaya çalışıyorum eşime de söyledim sırf çocuk olmasın amacınız.cekilmez oluyo çünkü.bozma sinirlerini.Kizlar size birsey sorcam ya benim bu ilski kisminda diktandim yapmiyorum resmen migdem bulaniyor cok ozur
Diliyorum boyle acik yazdm ama bu piskoljikmi ya sinirlerim bozuldu
Canım gecen ay bende öyleydim ama bu ay öyle yapmamaya çalışıyorum eşime de söyledim sırf çocuk olmasın amacınız.cekilmez oluyo çünkü.bozma sinirlerini.
Aynen. Sanirim ondan akışına biraktm asilda bilinc alti sanirim bu gunden sonra gercekten zaman birakcam rabbim istediğinde gelcek herseyin zamani var daha cok zamanimiz var daha 7aylik evlyiz
sağol canım inşallahHayirli olsun canim.yeni ama degerin cok guzel ben 91 ile ogrenmistim hamileligimi.insallah katlanir saglikli gebelik gecirirsin
günaydın canımgünaydın kızlar sabah sabah burda olan bir ben miyim:)
günaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktıgünaydın canım
ayy cok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsingünaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
Çok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahayy cok sevindim canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
adetin geçdimi yaptınÇok sağol canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayır yarın aslında dün öğlen esti bi test yapayım dedim çok silikti bu sabah yaptım daha koyu çıktıadetin geçdimi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?