2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kizlar size birsey sorcam ya benim bu ilski kisminda diktandim yapmiyorum resmen migdem bulaniyor cok ozur
Diliyorum boyle acik yazdm ama bu piskoljikmi ya sinirlerim bozuldu

Kizlar size birsey sorcam ya benim bu ilski kisminda diktandim yapmiyorum resmen migdem bulaniyor cok ozur

Kendini bebeğe şartlama canım. Onu aklından çıkar. Zevk almazsan daha da büyük sorun olur. Devam ederse mutlaka bir uzman yardımı al.

Kendini bebeğe şartlama canım. Onu aklından çıkar. Zevk almazsan daha da büyük sorun olur. Devam ederse mutlaka bir uzman yardımı al.
Canım bebeğe sartlanmaktan oluyor.Bebek fikrini akışına bırakınca, takılıp kalmayınca geçer. Kolay değil ama hayatımıza devam etmemiz gerekiyor, zamanı geldiğinde ufaklık gelecektir.

Canım gecen ay bende öyleydim ama bu ay öyle yapmamaya çalışıyorum eşime de söyledim sırf çocuk olmasın amacınız.cekilmez oluyo çünkü.bozma sinirlerini.

@ freedoommmmmAynen. Sanirim ondan akışına biraktm asilda bilinc alti sanirim bu gunden sonra gercekten zaman birakcam rabbim istediğinde gelcek herseyin zamani var daha cok zamanimiz var daha 7aylik evlyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…