Günaydın ve hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahgünaydın kızlar sabah sabah burda olan bir ben miyim:)
Aaaayyyyyyyy çok sevindim ya,ne güzel haber bu, pazar sürprizi.günaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
Amin canım çok sağolGünaydın ve hoşgeldin canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
sağol canım çok teşekkür ederim darısı başınıza
sağol canım çok teşekkür ederim darısı başınıza
Pazar sürprizisağol canım çok teşekkür ederim darısı başınıza
Söyledim canım yerinde duramıyo evde bi oraya bi buraya koşturuyo :)Canım yaa ne heyecanlı :) eşine söyledin mi? Tepkisi Nasıl oldu?
sağol canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahAyy super bir haber pazar sabahın super haber walla allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Cnmyengec4
aynen canım süper bi sürpriz olduPazar sürprizi
aaaa cok sevindim canım.tebrik ederim ya.inan cok mutlu oldumgünaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
Sağol canım Allah sizede nasip etsin inşallahSiktandım
aaaa cok sevindim canım.tebrik ederim ya.inan cok mutlu oldum
Tebrikleeeer... saglikli ve rahat bi hamilelik gecirin Insallahgünaydinn canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
Teşekkür ederim canım amin inşallahTebrikleeeer... saglikli ve rahat bi hamilelik gecirin Insallah
bu testın adı ne?Canım daha yeni başlıyor olabilir. Bak ben bugün 16. Gün yakaladım çizgiyi.
Ooyy oy oyy tebrikler canim benim yaa hayirli ugurlu olsun insallah. Haydi 14 subattan once doktora :)günaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
bu testın adı ne?
Sağol canım bakalım doktora ne zaman gitcemOoyy oy oyy tebrikler canim benim yaa hayirli ugurlu olsun insallah. Haydi 14 subattan once doktora :)
Aaa soylemissin esinee :) Ne guzel ne heyecanli yaa :)Sağol canım bakalım doktora ne zaman gitcem
aynen canım dayanamadım söyledim görsen sabahtan beri delirdi :)Aaa soylemissin esinee :) Ne guzel ne heyecanli yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?