- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
- 358
Çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.Hayır yarın aslında dün öğlen esti bi test yapayım dedim çok silikti bu sabah yaptım daha koyu çıktı
Gunaydin. Bol hamişli günümüz olsn insGünaydın herkese inş bol bol hamiş haberi alırız
çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok sevindim canım allah tamamına erdirsin.
çok sağol canım aminn inşallah
Günaydınnnn. Yeni hamilelere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkes için güzel bir hafta olsun benim için de bolll sabırlı bir hafta olsun. Meraktan çatlıcam bat'a tam 7 gün var. Bu ayı baya iyi değerlendirdik o yüzden çok merakla bekliyorum. Kan tahlilinde kaç gün öncesinde çıkar sizce hafta içi kan tahliline gitmeli miyim?
Merhabalar canim. 2-3 gun oncesinde dahi belli olabiliyormus ama ben strese girmemek ve uzulmemek adina gunun gecmesi taraftariyim.
hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)günaydın canım tekrar heyecandan yerimde duramıyorum buraya yazayım dedim.test yaptim az önce pozitif çıktı
günaydın kızlar hastanedeyim kanverdim11 de sonucu alıcam cuma günü beta292 cıkmıştı dua edin banayükselmiştir inşallah
Bende aynı düsüncedeydim hatta bir hafta geçsin ki kesin olsun falan diyordum ama insanın başına gelince öle olamıyor canım ya duramıyorum yerimdeama beklemeliyim sabretmeliyim farkındayım :)
kızlar ay ben gene burdayım
beta hcg guzel yukselmıyor
62'den 94 cıktı
bu gun tekrar yapacagız
inşallah canım benımInsallah hayirlisiyla sagliklidir bebegin canim ve seninledir hiic birakmaz olumlu dusun
canım bat'tan bi gün önce kesin çıkıyor ama sen takmamaya düşünmemeye çalış.ben bu ay çok kafaya taktım baktım olcak gibi değil yeni diziye başladım çok iyi geldi hiç düşünmedim tavsiye ederimGünaydınnnn. Yeni hamilelere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkes için güzel bir hafta olsun benim için de bolll sabırlı bir hafta olsun. Meraktan çatlıcam bat'a tam 7 gün var. Bu ayı baya iyi değerlendirdik o yüzden çok merakla bekliyorum. Kan tahlilinde kaç gün öncesinde çıkar sizce hafta içi kan tahliline gitmeli miyim?
inşallah yükselir canım hayırlısıylagünaydın kızlar hastanedeyim kanverdim11 de sonucu alıcam cuma günü beta292 cıkmıştı dua edin banayükselmiştir inşallah
hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsınkızlar ay ben gene burdayım
beta hcg guzel yukselmıyor
62'den 94 cıktı
bu gun tekrar yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?