2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Selam kızlar adetime 9 gün Vat . Dün mide bulantısı ve halsizlik vardı erkenden uykum geldi henüz çok erken biliyorum ama yine de umutlandim. Dün çok soğuktu dışarda çok usudum sanırım nedeni o. Herşey hamilelik belirtisi olabilir mi diyorum.

Günaydınnnn. Yeni hamilelere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkes için güzel bir hafta olsun benim için de bolll sabırlı bir hafta olsun. Meraktan çatlıcam bat'a tam 7 gün var. Bu ayı baya iyi değerlendirdik o yüzden çok merakla bekliyorum. Kan tahlilinde kaç gün öncesinde çıkar sizce hafta içi kan tahliline gitmeli miyim?

günaydın kızlar hastanedeyim kanverdim11 de sonucu alıcam cuma günü beta292 cıkmıştı dua edin banayükselmiştir inşallah

Merhabalar canim. 2-3 gun oncesinde dahi belli olabiliyormus ama ben strese girmemek ve uzulmemek adina gunun gecmesi taraftariyim.

Merhabalar canim. 2-3 gun oncesinde dahi belli olabiliyormus ama ben strese girmemek ve uzulmemek adina gunun gecmesi taraftariyim.

Bende aynı düsüncedeydim hatta bir hafta geçsin ki kesin olsun falan diyordum ama insanın başına gelince öle olamıyor canım ya duramıyorum yerimde ama beklemeliyim sabretmeliyim farkındayım :)

kızlar ay ben gene burdayım
beta hcg guzel yukselmıyor
62'den 94 cıktı
bu gun tekrar yapacagız

Bende aynı düsüncedeydim hatta bir hafta geçsin ki kesin olsun falan diyordum ama insanın başına gelince öle olamıyor canım ya duramıyorum yerimde ama beklemeliyim sabretmeliyim farkındayım :)

Cok haklisin canim benim derler ya bekara kari bosamak kolay diye :) Bakalim ben martta ne yapacagim :)

canım bat'tan bi gün önce kesin çıkıyor ama sen takmamaya düşünmemeye çalış.ben bu ay çok kafaya taktım baktım olcak gibi değil yeni diziye başladım çok iyi geldi hiç düşünmedim tavsiye ederim

günaydın kızlar hastanedeyim kanverdim11 de sonucu alıcam cuma günü beta292 cıkmıştı dua edin banayükselmiştir inşallah
inşallah yükselir canım hayırlısıyla

kızlar ay ben gene burdayım
beta hcg guzel yukselmıyor
62'den 94 cıktı
bu gun tekrar yapacagız
hayırlısı canım inşallah güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…