sağol canım aminn inşallah hayırlısıyla bakalımhayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Hergun %60 artmasi gerekiyormus en az. Bu duruma gore iyidir diye tahmin ediyorum. Bir de beta HCG yi direkt laboratuara mi gidip soyluyorsunuz? Yoksa doktora gidince o mu yonlendiriyor ?kızlar sonucumu aldım beta 960 cıkmış iyimi daha doktor görmedi sıra bekliyorum
inşallah iyidir canım doktor yönlendiriyoHergun %60 artmasi gerekiyormus en az. Bu duruma gore iyidir diye tahmin ediyorum. Bir de beta HCG yi direkt laboratuara mi gidip soyluyorsunuz? Yoksa doktora gidince o mu yonlendiriyor ?
inşallah iyidir canım doktor yönlendiriyo
Yaa keske dizi izlemeye huyum olsa nasil guzel olurdu. Insan vakit nasil geciyo anlamiyor. Avrupa Yakasi na bayilirdim ben. Dun eski bolumlerini actim izledim bi baktim arkadasimin bebegine bere ormusumBen netten kara sevda dizisine başladım arkadaşlar fene taktım süper
ayy benimde bir sürü şey yapasım var ama hiç yapcak halim yok vallaAynen tatlim yapip etrafa dagitmakla mesgulum su an :) Hem arkadaslarim seviniyor hemde bana alistirma oluyor :) Bi de bu ara cok var cift ponponlu bereler bende yapayim dedim :)
buralardayım yavrularım benim:) Bende diş işleriyle uğraşıyorum. Okuyorum sizi ama yazacak heyecanlı şeylerim yok. Biliyorsunuz dikkat çekemedikten sonra yazamam:))))olcaaay nerelerdesin konu sahibemiz ozlettin vallaha :)
ayy benimde bir sürü şey yapasım var ama hiç yapcak halim yok valla
buralardayım yavrularım benim:) Bende diş işleriyle uğraşıyorum. Okuyorum sizi ama yazacak heyecanlı şeylerim yok. Biliyorsunuz dikkat çekemedikten sonra yazamam:))))
beğendim valla güzel olmuş eline sağlık.Olsun ya kisin ni halsizlik oluyoBegendin mi pekii ?
2 diş kaplama ve bir dolgum var 20 gün içinde biter diye tahmin ediyorum. Bu aralar sigarayı bırakmaya da çalışacağım. Bakalım inş başarıcamHayirlisi olsun caniim. Ne zaman bitiyor peki dis tedavin? Cok gecmis olsuun.
canım doktor baktı yükselmesi iyi cuma günü keseyi görmeye gidicemTesekkurler tatlim. Doktordan cikinca haber ver merak ettim vallaha.
ayy hadi gözün aydın canım inşallah sağlıcakla görünür kesecanım doktor baktı yükselmesi iyi cuma günü keseyi görmeye gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?