- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
amin canım inşallahayy hadi gözün aydın canım inşallah sağlıcakla görünür kese
yaa cok tatlısss
Benimde 8 gün var tatil girince araya biz çok değerlendirmedik ama takip programlarına göre yumurtaalmadan 1 gün öncesini değerlendirdik.umut dünyası işte merak içindeyimGünaydınnnn. Yeni hamilelere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkes için güzel bir hafta olsun benim için de bolll sabırlı bir hafta olsun. Meraktan çatlıcam bat'a tam 7 gün var. Bu ayı baya iyi değerlendirdik o yüzden çok merakla bekliyorum. Kan tahlilinde kaç gün öncesinde çıkar sizce hafta içi kan tahliline gitmeli miyim?
beğendim valla güzel olmuş eline sağlık.
bu arada sen araştırmışsındır,hamilelikte diş macunu ve şampuan hangileri kullanılıyo biliyo musun?
yaa cok tatlısss
Çocuk şampuanı benim saçlarıma iyi gelmiyo tüy gibi inceltiyo.krem kullanmıyorum zaten.diş macununu netten araştırdım biraz florür içermemesi lazımmış galiba ama marka öneren bulamadım bide paradontaxın orijinal olanında sadece florür yok diğerlerinde var.onu bi alıp denicem tabi bulantı yapmazsa tadı çok kötü yaTesekkurler canim, sagolasin. O psikopatlik derecesindeyim dimiSampuan olarak genelde bebek sampuani oneriliyo canim. Krem ya da maske diplere degmedigi surece sorun yok. Dus jeli olarak paraben,aliminyum ve alkol icermemeli genelde yves rocher oneriliyo. dis macununda bi sorun yok eger yutma gibi bi sorunun yoksa ama onda da genelde kullananlar paradontax ve sensodyne tavsiye etmis :)
Çocuk şampuanı benim saçlarıma iyi gelmiyo tüy gibi inceltiyo.krem kullanmıyorum zaten.diş macununu netten araştırdım biraz florür içermemesi lazımmış galiba ama marka öneren bulamadım bide paradontaxın orijinal olanında sadece florür yok diğerlerinde var.onu bi alıp denicem tabi bulantı yapmazsa tadı çok kötü ya
Bakalım canım artık deneme yanılma yapcazBenim saclarim cok uzun ve kirilganlar. O yuzden bebek sampuani bana da iyi gelmiyor ama bikac cesit deneyecegim bakalim. Evet florursuz olani olmali bulanti Allahin emri galiba canim ya her sekilde bi hassasiyet olacak
Benimde 8 gün var tatil girince araya biz çok değerlendirmedik ama takip programlarına göre yumurtaalmadan 1 gün öncesini değerlendirdik.umut dünyası işte merak içindeyim
O zaman ikimize de bol sabır diliyorum :) ben normalde de pek sabırlı birisi değilim kendimi frenlemeye ve eşime bir şey belli etmemeye çalışıyorum. Ders çalışarak oyalanmaya çalışıyorum ama biraz çalışıp biraz buraya giriyorum uzak kalamıyorum bebek konusundan :)
Söylemek çok rahat ama uygulama kısmı biraz zor oluyor. Bi de benim ikinci olacak ilinde bile bu kadar heyecan yapmamistim. Bir kac gun once eşime midem bulanıyor falan dedim şimdi ağır taşımıyor hamile olabilirsin diyor çok şaşırttı beni.bulantim in nedenini çözdüm sanırım folik asit yapıyor çünkü hep aksamlari oluyor folik asit ictikten sonraDaha olmadan burda okuyunca ben heyecanlaniyorum arkadas BAT beklemek ne zor yahuu :) Ama esimle sozlestik bebekten bahsetmeyecegiz uzerine dusmeyecegiz olursa kismet dedik. ama yasayinca isler degisiyor istee :)
Söylemek çok rahat ama uygulama kısmı biraz zor oluyor. Bi de benim ikinci olacak ilinde bile bu kadar heyecan yapmamistim. Bir kac gun once eşime midem bulanıyor falan dedim şimdi ağır taşımıyor hamile olabilirsin diyor çok şaşırttı beni.bulantim in nedenini çözdüm sanırım folik asit yapıyor çünkü hep aksamlari oluyor folik asit ictikten sonra
Kızlar merhaba aklımı kurcalayan bir şey var. Ben 2014 kasım ayında kürtaj oldum ve o zamandan beri hep korundum. Bu kadar ara verince acaba gebe kalmamı etkiler mi? Çevremdekiler bu kadar uzun süre ara vermeseydin filan diyorlar. Kafama takmadığım bir bu kalmıştı bunu da takmaya başladım.
Sorma ya bende aynıydim ders yapmak gelmedi içimden tatil güzeldi. Bi ogretmen arkadaşımız rahatsız olduğu için nisana kadar raporluymus ona bile imrendim. Sonra da aklımı başıma aldım inş. Hamile olurum da doğum izni kullanırım bende dedim.Selamlar kızlar.
Ovulasyon testine göre yumurtlama oldu ve bitti. Anneler buradaydı açıkçası pek değerlendirdiğimizi düşünmüyorum. Kısmetimizde varsa yakalarız.
Tatile Nasıl alıştıysam bugün öğrencilerden çok ben dakika saydım. Bir yandan da okulun açılması iyi oldu böylece kafamı meşgul edecek bir dolu şey bulabiliyorum.
Canım bende 2015 temmuzda kurtaj oldum ilk adetten sonra 1 kez korunmadan ilişki oldu onla da hamile olmadım şimdi ilk ayim kurtaj sonrasi daha kolay hamile kalınlığıni duydum. Herkes bişeyler söylüyor takma kafana onlariKızlar merhaba aklımı kurcalayan bir şey var. Ben 2014 kasım ayında kürtaj oldum ve o zamandan beri hep korundum. Bu kadar ara verince acaba gebe kalmamı etkiler mi? Çevremdekiler bu kadar uzun süre ara vermeseydin filan diyorlar. Kafama takmadığım bir bu kalmıştı bunu da takmaya başladım.
Kızlar merhaba aklımı kurcalayan bir şey var. Ben 2014 kasım ayında kürtaj oldum ve o zamandan beri hep korundum. Bu kadar ara verince acaba gebe kalmamı etkiler mi? Çevremdekiler bu kadar uzun süre ara vermeseydin filan diyorlar. Kafama takmadığım bir bu kalmıştı bunu da takmaya başladım.
kizlar iyi aksamlar Napynuzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?