günaydın kızlar nasılsınız
hayırlı olsun canımGunaydiin iyiyim cok sukur :) Kizlar hem kafami rahatlatir hemde vucudumu dedim ayrica ilerleyen zamanda doguma da faydasi olur diye yuzmeye basliyorum 2 haftaya
DAHA anne olmadım suan annecikim kuzum benm iyim dün cok hastaydım işe gidemdim bu gün iyim şükkürIyilik fistik anne senden naber :) ?
günaydın :)Günaydıın
DAHA anne olmadım suan annecikim kuzum benm iyim dün cok hastaydım işe gidemdim bu gün iyim şükkür
ben hamile değilmki kuzu ilaç aldım ondanOlsun Rabbim bi kere kismet etti ya insallah saglikla mutlulukla kucaginda olacak yavrun canim benim :)
Cok cok cok gecmis olsun dikkat et kendineIlacta kullanamayinca zor olur.
ben hamile değilmki kuzu ilaç aldım ondan
yok cnm olabilir bir sürü kişiyiz burdaYa cok ozur dilerim canim benimBen karistirdim benim hatam Afedersin
yok cnm olabilir bir sürü kişiyiz burda
belkide allah söyletim kuzum canı skma sorun yok cnmm sen nasılsnAy cok utandim kusuruma bakma ne olurInsallah en kisa zamanda Allah kismet eder.
belkide allah söyletim kuzum canı skma sorun yok cnmm sen nasılsn
hadi inş walla bende miğde yanması bulaması var ama sanırım miğdem de gelyor gastirit var ama umutlanıyorum değerlendiriyoruz ama bakalmInsallaaah :) iyi cok sukur canim ya is guc zaman geciyor vallaha. Heyecanda var zaman yaklastikca.
hadi inş walla bende miğde yanması bulaması var ama sanırım miğdem de gelyor gastirit var ama umutlanıyorum değerlendiriyoruz ama bakalm
ya ben eczanede aldım ovulasyon testi bende olmadı hep tek cizgi çıktıInsallah canim benim, olur hayirlisiyla. Bende 18-19 u gibi regl olacagim sonrasinda ovulasyon testine baslayacagim. Internetten ovulasyon testi ve gebelik testi siparisi vereyim de gelsin regl bitine kadar diyorum bakalim. Ne olur ne olmaz takip edecegim her ne kadar telefondaki uygulamayla tutmus olsa da.
kızlar bu gün keyfiler nasıl sesiniz çıkmıyor bu gn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?