2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

DAHA anne olmadım suan annecikim kuzum benm iyim dün cok hastaydım işe gidemdim bu gün iyim şükkür

Olsun Rabbim bi kere kismet etti ya insallah saglikla mutlulukla kucaginda olacak yavrun canim benim :)
Cok cok cok gecmis olsun dikkat et kendine Ilacta kullanamayinca zor olur.

Insallaaah :) iyi cok sukur canim ya is guc zaman geciyor vallaha. Heyecanda var zaman yaklastikca.
hadi inş walla bende miğde yanması bulaması var ama sanırım miğdem de gelyor gastirit var ama umutlanıyorum değerlendiriyoruz ama bakalm

hadi inş walla bende miğde yanması bulaması var ama sanırım miğdem de gelyor gastirit var ama umutlanıyorum değerlendiriyoruz ama bakalm

Insallah canim benim, olur hayirlisiyla. Bende 18-19 u gibi regl olacagim sonrasinda ovulasyon testine baslayacagim. Internetten ovulasyon testi ve gebelik testi siparisi vereyim de gelsin regl bitine kadar diyorum bakalim. Ne olur ne olmaz takip edecegim her ne kadar telefondaki uygulamayla tutmus olsa da.

ya ben eczanede aldım ovulasyon testi bende olmadı hep tek cizgi çıktı
dahada almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…