2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Kızlar merhaba

Biliyorsunuz sigarayı azaltıp sonra tamamen bırakmayı düşünüyorum. Bugün sadece 2 adet sigara içtim. Benim için gayet başarılı başladı ama biraz sıkıntılarım var tabi. İnşallah devamı gelir

yok zaten hamilelik ihtimalinden olduğunu sanmıyorum da yumurtlama dönemi bazen ağrırmış ya bu ay ekstra fazla oldu korktum bende kist fln mı var diye regl olursam gidip hormonla beraber baktırıcam bakalım
hayırlısı cnm

Merhabaa supersin vallaha yaa cok cok cok sevindim. Sigara icen biri icin cok onemli bi gelisme bu! Dis tedavin bitene kadar birakmani diliyorum

Harikasın Olcaycım :)

Merhabaa supersin vallaha yaa cok cok cok sevindim. Sigara icen biri icin cok onemli bi gelisme bu! Dis tedavin bitene kadar birakmani diliyorum
inşallah canım hala 2 sigarayla duruyorum ama şu saatlerde kafa bulanık. İnşallah günü 4 taneyle kapatıcam

kızlar 19.gün ovulasyon testim pozitif oldu sonunda.niye bu kadar gec oldu anlamadım ama olsun inşallah bu ay güzel haberler verebilirim size

kızlar 19.gün ovulasyon testim pozitif oldu sonunda.niye bu kadar gec oldu anlamadım ama olsun inşallah bu ay güzel haberler verebilirim size
Tatlim herkesin ayni zamanda olmuyor ki ayrica 28 gunluk dongu diye dusunursek 3-4 gun farketmis bana bi terslik varmis gibi gelmedi. Bende bi regl olayim yapacagim verdim siparisi bugun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…