o piskolojık canm bn onu 7 aydır yaşyorum:)bugün halsizim çok. yumurtlama dönemi içerisindeyim resmen karnım ağrıyor psikolojik sanırım :))
bugün halsizim çok. yumurtlama dönemi içerisindeyim resmen karnım ağrıyor psikolojik sanırım :))
ya ben eczanede aldım ovulasyon testi bende olmadı hep tek cizgi çıktı
dahada almadım
o var ya bnde var adetim bitii ama yuurtalığım ağıryor sol taraftakiYaa bu ay bende de oyle oldu korkunc bir yumurtalik agrisi ve siskinlik+gaz. Usuttugumu dusundum cunku hic boyle olmamisti
o var ya bnde var adetim bitii ama yuurtalığım ağıryor sol taraftaki
olabilir ben artk doktora gtmiyorum nefret ettim doktorlardnAynen. Yumurtlama donemimden beri agriyo. Regl olayim da gecmezse doktora giderim diyorum canim yaniyor hakikaten. Usuttum mu iltihap midir nedir.
o piskolojık canm bn onu 7 aydır yaşyorum:)
hayırlısı cnmyok zaten hamilelik ihtimalinden olduğunu sanmıyorum da yumurtlama dönemi bazen ağrırmış ya bu ay ekstra fazla oldu korktum bende kist fln mı var diye regl olursam gidip hormonla beraber baktırıcam bakalım
Kızlar merhaba
Biliyorsunuz sigarayı azaltıp sonra tamamen bırakmayı düşünüyorum. Bugün sadece 2 adet sigara içtim. Benim için gayet başarılı başladı ama biraz sıkıntılarım var tabi. İnşallah devamı gelir
Kızlar merhaba
Biliyorsunuz sigarayı azaltıp sonra tamamen bırakmayı düşünüyorum. Bugün sadece 2 adet sigara içtim. Benim için gayet başarılı başladı ama biraz sıkıntılarım var tabi. İnşallah devamı gelir
inşallah canım hala 2 sigarayla duruyorum ama şu saatlerde kafa bulanık. İnşallah günü 4 taneyle kapatıcamMerhabaa supersin vallaha yaa cok cok cok sevindim. Sigara icen biri icin cok onemli bi gelisme bu! Dis tedavin bitene kadar birakmani diliyorum
Ben her zaman harikayım ayol :) O senin harikalığınHarikasın Olcaycım :)
inşallah canım hala 2 sigarayla duruyorum ama şu saatlerde kafa bulanık. İnşallah günü 4 taneyle kapatıcam
Tatlim herkesin ayni zamanda olmuyor ki ayrica 28 gunluk dongu diye dusunursek 3-4 gun farketmis bana bi terslik varmis gibi gelmedi. Bende bi regl olayim yapacagim verdim siparisi bugun :)kızlar 19.gün ovulasyon testim pozitif oldu sonunda.niye bu kadar gec oldu anlamadım ama olsun inşallah bu ay güzel haberler verebilirim size
Ci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?