- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
günaydın canım iyiyim ben sen nasılsıngünaydın herkeze nasılsınız kızlar :)
iyi diyem iyi olalımgünaydın canım iyiyim ben sen nasılsın
gecmis olsun canım inşallah iğleşirsin en kısa zamanda allah şifa versinHerkese merhaba kizlar. Yumurtaligimdaki agri idrar yolu iltihabiymis. 10 gun kadar antibiyotik kullanmam gerekiyor. Aman ihmal etmeyin mutlaka gidin doktora.
Herkese merhaba kizlar. Yumurtaligimdaki agri idrar yolu iltihabiymis. 10 gun kadar antibiyotik kullanmam gerekiyor. Aman ihmal etmeyin mutlaka gidin doktora.
amin canm habir yakınlarımda habile haberleri alyrm millet hani sende yokmu nye yok sunu ye bunu ye olayın döndü gıcık oldum herkezeallah daha iyi etsin canım
gecmis olsun canım inşallah iğleşirsin en kısa zamanda allah şifa versin
geçmiş olsun canım benimde 1 aydır sağ kasığımda ağrı var ama korktum şimdi bende doktora gitmekten sıkıldım artık geçen ay gitmiştim ama bir sıkıntı göremedi doktor bu ay da gitmelimiyimki idrar yolu iltihablanmasında başka belirtilerin varmıydı ?
geçmiş olsun cnmTesekkur ederim tatlim sagolasin.
Tesekkur ederim canim benim. ozellikle sol yumurtaligim agriyo ara ara batiyor gibi. Tuvaletim var gibi ama gittigimde yapamiyorum. Bir de idrarim ne kadar su icersem iceyim koyu renkli. Karnimda da siskinlik ve gaz vardi. Insallah hafifler dedi 2-3 gune. 10 gun tedavi gerekliymis
dikkat et kendine canım benim çok önemli bizim için o ağrılar benimde sağ kasığım batıyor hatta bacağıma bile vuruyor bazen ama idrar yaparken dediğin sıkıntılarım yok çok şükür doktorada gitmek istemiyorum ama sanırım yol göründü benimde karnımda şişkinlik ve gaz dolu Rabbim sana şifa versin inşallah canım tekrardan çok geçmiş olsun
Aynen benim de bacagima dogru gidiyor ara ara sizisi. Sagolasin canim benim sende cok dikkat et kendine. Korunmayi birakmadan su tedaviyi bitirecek olmam iyi oldu. Yoksa antibiyotikte kullanamazdim
rica ederim canım en azından ilacın etkisi çok kalıcı olmaz vücudunda daha doğalIlaca basladim ama onu da yapayim tatlim faydasi olur mutlaka. Bugun bol maydanoz dereotu yedim ama kaynatayim da bi zarari olmaz limonda eklerim. Tesekkurler
takılma kimseye canım insanlar ağzına geleni söğlüyor lafın nereye gittini bilmiyorlar düşüncesiz insan cokamin canm habir yakınlarımda habile haberleri alyrm millet hani sende yokmu nye yok sunu ye bunu ye olayın döndü gıcık oldum herkeze
işte insanlar ağız torba değil büzesintakılma kimseye canım insanlar ağzına geleni söğlüyor lafın nereye gittini bilmiyorlar düşüncesiz insan cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?