Gecmis olsun Yesimcim, idrar yolu iltihabı fena bir sey, insallah iyilesirsin hemenHerkese merhaba kizlar. Yumurtaligimdaki agri idrar yolu iltihabiymis. 10 gun kadar antibiyotik kullanmam gerekiyor. Aman ihmal etmeyin mutlaka gidin doktora.
Bahsettiğin sıkıntı bende de var canım,hiç bıkmıyorlar sormaktan imalı imalı birde sinir oluyorum kimseyi göresim yok sırf bu sebepten,geçen hafta sinirden ağladım artık birde üstüne adet oldum iyice moralim bozulmuştu.Şimdi boşverdim kimse için bebek doğurulmaz sonuçta istedikleri kadar konuşsunlar hayırlısı deyip geç :)işte insanlar ağız torba değil büzesin
aynen ya hayırlısı rabbim istediğinde vercekBahsettiğin sıkıntı bende de var canım,hiç bıkmıyorlar sormaktan imalı imalı birde sinir oluyorum kimseyi göresim yok sırf bu sebepten,geçen hafta sinirden ağladım artık birde üstüne adet oldum iyice moralim bozulmuştu.Şimdi boşverdim kimse için bebek doğurulmaz sonuçta istedikleri kadar konuşsunlar hayırlısı deyip geç :)
Çok geçmiş olsun tatlımHerkese merhaba kizlar. Yumurtaligimdaki agri idrar yolu iltihabiymis. 10 gun kadar antibiyotik kullanmam gerekiyor. Aman ihmal etmeyin mutlaka gidin doktora.
Tesekkurler caniim sana da cok gecmis olsun bi an once iyilesiriz insallah :)Günaydın arkadaşlaar, bugun kendimi biraz daha iyi hissediyorum cok sukur. Dün yine doktora gitmistim, antibiyotige basladım, sanırım etkisini gostermeye basladı ve daha iyiyim bugun :)
Mesajlarınızı okuyorum ama hastalıktan yazmaya fırsat bulamadım.
Gecmis olsun Yesimcim, idrar yolu iltihabı fena bir sey, insallah iyilesirsin hemen
yengec4 kız sen kan testi yaptırdın mı bakim? Gözümden mi kactı yoksa? :)
Bahsettiğin sıkıntı bende de var canım,hiç bıkmıyorlar sormaktan imalı imalı birde sinir oluyorum kimseyi göresim yok sırf bu sebepten,geçen hafta sinirden ağladım artık birde üstüne adet oldum iyice moralim bozulmuştu.Şimdi boşverdim kimse için bebek doğurulmaz sonuçta istedikleri kadar konuşsunlar hayırlısı deyip geç :)
Merhaba hanımlar, uzun süreliğine kk'ya veda etmeye karar verdim. O kadar çok kafama takiyorum ki olacagi varsa da olmuyor. Stresten kurtulmak için bebek düşüncesini kafamdan atmaya karar verdim. Normalde hayat dolu, neşeli bir insanken içine kapanık, dertli biri oldum çıktım. Eski halime dönmek için çaba göstereceğim. İnşallah başarırım. Platese başlamaya karar verdim. Spor yapmak zihnine ve bedenime iyi gelir diye umuyorum. Bebek kismetimde varsa olması gereken zamanda olacaktır. Hepimiz için allahtan hayırlısıni diliyorum. Sizlerden çok şey öğrendim. İyi niyetle verdiğiniz cevaplar için de çok teşekkür ederim
Tesekkur ederim tatlim :) Sukur ki calismalara baslamadan oldu ilac kullanabilecegim gonul rahatligiyla :)Çok geçmiş olsun tatlım
hani hep 14-15.gün denirdi ya.iyi yapmışsın almakla çünkü tlefondaki programlar guvenlır olmuyo bunu anladım.Tatlim herkesin ayni zamanda olmuyor ki ayrica 28 gunluk dongu diye dusunursek 3-4 gun farketmis bana bi terslik varmis gibi gelmedi. Bende bi regl olayim yapacagim verdim siparisi bugun :)
tahlille de tescillendi yani.tebrikler canım tekrar:)morordek canım kan tahlili yaptırdım 182 çıktı beta hcg ama ikinciyi yaptıramadım daha.birazda yorgunum halsizim çok giremiyorum sayfaya
sağol canım Allah her isteyene nasip etsin inşallah.tahlille de tescillendi yani.tebrikler canım tekrar:)
hamileliktendir p yorgunluk halsizlik
4 haftalık canım. Hamilelik hesabı son adet tarihini baz alarak hesaplanıyor.sağol canım Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
test sonucunda 1-2 haftalık diyo netteki sonuçlara göre 4 haftalık ben anlamadım bu işi kafam karıştı...
bende internette öyle hesapladım canım ama doktorda bişi demedi bende aceleden mi heyecandan mı sormayı unuttum.cumartesi tekrar gidicem doktora inşallah sormayı unutmam4 haftalık canım. Hamilelik hesabı son adet tarihini baz alarak hesaplanıyor.
selam canim.senin adina sevindim en azindan stresinden kurtulmus oldun.ben zaten olmustum. hayirlisi bakalimKürtajdan sonra ilk adetimi oldum kızlar bugün .
dün agrım vardı hafifden zaten sizde durumlar ney
C candy1907
Hosbesli
esinertugrul
Pain Killer
Tesekkurler caniim sana da cok gecmis olsun bi an once iyilesiriz insallah :)
geçmiş olsun canım dikkat et bugün hava çok soğuk zaten bende sabahtan beri üşüyorum bi ısınamadım doğru düzgünkızlar grip oldum ya öksürüyorum bide boğazım acıyo üşüme geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?