2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Bat a 2 gün var evde idrar testinde silik bi çizgi çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallahhh hamişimdir. Bu arada 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada bebişimin kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum.

hayırlısı canım bende ilk bebeğimi 9+2 de kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi yine hamileyim inşallah allah gönlüne göre versin

[QUOTEİnş Annehasreti, post: 45107967, member: 736701"]Bat a 2 gün var evde idrar testinde silik bi çizgi çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallahhh hamişimdir. Bu arada 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada bebişimin kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum.[/QUOTE]

İnş cnm hamilesindir
Bende 14 ocakda kürtaj oldum

yok canim dusuk yaptigim gunden itibaren hesapladim. zaten adet olmadan 4 gun once bitti dusuk kanamasi. yani ortada 4gunum normal gecti.

Yani böyle hesaplanıyor öylemi cnm
Öyleyse benim 27.günüm.
Yok kanama bittikten sonraysa 15.günüm

Yani böyle hesaplanıyor öylemi cnm
Öyleyse benim 27.günüm.
Yok kanama bittikten sonraysa 15.günüm
canim aslinda dusukten sonra 40 gune kadar olursunuz deniyor.ben 19.gun oldum ve erken oldum sanirim. ayrica dedigim gibi dusuk kanamasi bittikten sonra sadece 4 gun kanamasiz gecti.
Senin tarihler cok normal gorunuyor.dr.lar dusukten itibaren hesapliyorlar yanlis bilmiyorsam. bu durumda sen de 27.gununde adet gormus oluyorsun. ama tabi hamilelik icin adet gununu unutma sakin

İnş cnm sende

Pain Killer
Cnm sen normalde kaç günde bir regl oluyordu zaten ben 20 günde
hmmmmm canim ben bu adet dongusu meselesini cok anlamiyorum ama soyle soyleyeyim mesela bu ayin 20sinde oldugumu varsayalim, gelecek ay 18inde oluyorum, ondan sonraki ay 16sinda.
bu durumda benim dongum kac oluyo acaba

morordek canım kan tahlili yaptırdım 182 çıktı beta hcg ama ikinciyi yaptıramadım daha.birazda yorgunum halsizim çok giremiyorum sayfaya
Canım cok sevindim ya hayırlı olsun insallah saglıcakla kucagına alırsın bebisini Valla hastalıktan ne okudugumu ne okumadıgımı da unutmusum, yazdıysan da gözümden kacmıs :)
Hamileliktendir canım yorgunluk halsizlik, bol bol dinlenmeye calıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…