selam canim.senin adina sevindim en azindan stresinden kurtulmus oldun.ben zaten olmustum. hayirlisi bakalim
sağol canım sanada geçmiş olsungeçmiş olsun canım dikkat et bugün hava çok soğuk zaten bende sabahtan beri üşüyorum bi ısınamadım doğru düzgün
hayırlısı canım bende ilk bebeğimi 9+2 de kalbi durduğu için kürtaj olmuştum şimdi yine hamileyim inşallah allah gönlüne göre versinBat a 2 gün var evde idrar testinde silik bi çizgi çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallahhh hamişimdir. Bu arada 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada bebişimin kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum.
ben dusukten 19 gun sonra olmustum.Cnm sen kaçıncı gün oldun ?
amin canım inşallahAminnnn canım inşallah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.
ben dusukten 19 gun sonra olmustum.
yok canim dusuk yaptigim gunden itibaren hesapladim. zaten adet olmadan 4 gun once bitti dusuk kanamasi. yani ortada 4gunum normal gecti.Düşük kanaması bittikten sonra hesapların dimi cnm
yok canim dusuk yaptigim gunden itibaren hesapladim. zaten adet olmadan 4 gun once bitti dusuk kanamasi. yani ortada 4gunum normal gecti.
canim aslinda dusukten sonra 40 gune kadar olursunuz deniyor.ben 19.gun oldum ve erken oldum sanirim. ayrica dedigim gibi dusuk kanamasi bittikten sonra sadece 4 gun kanamasiz gecti.Yani böyle hesaplanıyor öylemi cnm
Öyleyse benim 27.günüm.
Yok kanama bittikten sonraysa 15.günüm
canim aslinda dusukten sonra 40 gune kadar olursunuz deniyor.ben 19.gun oldum ve erken oldum sanirim. ayrica dedigim gibi dusuk kanamasi bittikten sonra sadece 4 gun kanamasiz gecti.
Senin tarihler cok normal gorunuyor.dr.lar dusukten itibaren hesapliyorlar yanlis bilmiyorsam. bu durumda sen de 27.gununde adet gormus oluyorsun. ama tabi hamilelik icin adet gununu unutma sakin
Hadi gözün aydin canim erken olmussun.ben olmadim daha canim haftasonu heralde hic belirtimde yokKürtajdan sonra ilk adetimi oldum kızlar bugün .
dün agrım vardı hafifden zaten sizde durumlar ney
C candy1907
@Hosbesli
esinertugrul
Pain Killer
hmmmmm canim ben bu adet dongusu meselesini cok anlamiyorum ama soyle soyleyeyim mesela bu ayin 20sinde oldugumu varsayalim, gelecek ay 18inde oluyorum, ondan sonraki ay 16sinda.
hmmmmm canim ben bu adet dongusu meselesini cok anlamiyorum ama soyle soyleyeyim mesela bu ayin 20sinde oldugumu varsayalim, gelecek ay 18inde oluyorum, ondan sonraki ay 16sinda.
bu durumda benim dongum kac oluyo acaba
Canım cok sevindim ya hayırlı olsun insallah saglıcakla kucagına alırsın bebisinimorordek canım kan tahlili yaptırdım 182 çıktı beta hcg ama ikinciyi yaptıramadım daha.birazda yorgunum halsizim çok giremiyorum sayfaya
cnm çok sevindim:))insan regl gelmesini bekler mi halimize bakKürtajdan sonra ilk adetimi oldum kızlar bugün .
dün agrım vardı hafifden zaten sizde durumlar ney
C candy1907
@Hosbesli
esinertugrul
Pain Killer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?