hani hep 14-15.gün denirdi ya.iyi yapmışsın almakla çünkü tlefondaki programlar guvenlır olmuyo bunu anladım.
kızlar grip oldum ya öksürüyorum bide boğazım acıyo üşüme geliyo
geçmiş olsun canım sanada,sağol güzel dileklerin için.amiiiinCanım cok sevindim ya hayırlı olsun insallah saglıcakla kucagına alırsın bebisiniValla hastalıktan ne okudugumu ne okumadıgımı da unutmusum, yazdıysan da gözümden kacmıs :)
Hamileliktendir canım yorgunluk halsizlik, bol bol dinlenmeye calıs :)
günaydın canım çok teşekkür ederim amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin
amin canım inşallah sağol güzel dileklerin için.darısı tüm isteyenlere inşallahgünaydın kızlaryengec4 hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
hadi hayırlısı yeşimcim inşallah ilk denemende olur senindeKizlar yaaa bugun ovulasyon testim ve yaninda hediye gebelik testlerim geldi nasil heyecanlandigimi anlatamam
olabilir canım herkesin değişiyo belki geç yumurtluyorsundur yada üşütmüş falan olabilir misin?günaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım
pardon kızlar ya 19 şubatta adet olacam 22 ocakta olmuştum en son 20. günümdü düngünaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım
olabilir canım ilk defa böyle oldu haftaya adet olacam anlamadım bendeamin canım inşallah sağol güzel dileklerin için.darısı tüm isteyenlere inşallah
hadi hayırlısı yeşimcim inşallah ilk denemende olur seninde
olabilir canım herkesin değişiyo belki geç yumurtluyorsundur yada üşütmüş falan olabilir misin?
günaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım
amin canım inşallah sağol güzel dileklerin için.darısı tüm isteyenlere inşallah
hadi hayırlısı yeşimcim inşallah ilk denemende olur seninde
olabilir canım herkesin değişiyo belki geç yumurtluyorsundur yada üşütmüş falan olabilir misin?
inşallah canım ama o doğuma giderken edilen dua kabul olur değil miydi :)Ayyy anneler duasi tutarmis bak insallah :)
inşallah canım ama o doğuma giderken edilen dua kabul olur değil miydi :)
cnm çok sevindim:))insan regl gelmesini bekler mi halimize bakbenimde e regl ağrılarım var ama gelemedi darısı bize yarın spora başlıyorum kafam dağılırsa belki gelir nazlaniyo mu ne :)
canım ben dua ederim sen merak etme Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.hayırlısıyla sıradaki arkadaşlarımızda hamile kalırlar inşallahBilemem arkadasimAnne saftir temizdir karnindaki melekle ne dua ederse bence tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?