2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

geçmiş olsun canım sanada,sağol güzel dileklerin için.amiiiin bol bol dinlenmeye çalışıyorum akşamları 9 dedin mi sızıyorum koltukta ama o bile yetmiyor uyudukça uyumak istiyorum
eee artık darısı başınıza inşallah sizden de güzel haberler bekliyoruz

günaydin kızlar tebirik ederim yengec4 allah jayırısıyla kucağına almayı nasip etsin
günaydın canım çok teşekkür ederim amin inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin

kızlar kaç gündür miğde yanması ekismesi var yaa neden oluyor acaba gastiriti çok az var ama anlamdım

günaydın kızlar yengec4 hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

günaydın güzel anne adayları bişey soracam size ben en son 19 şubatta adet oldum dün 20.günümdü yumurta akı gibi bir akıntı geldi sizce bu nedir yumurtlamanın bu kadar geç olma ihtimali var mı ya da başka bişey mi anlamadım

günaydın kızlar yengec4 hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin canım inşallah sağol güzel dileklerin için.darısı tüm isteyenlere inşallah
Kizlar yaaa bugun ovulasyon testim ve yaninda hediye gebelik testlerim geldi nasil heyecanlandigimi anlatamam
hadi hayırlısı yeşimcim inşallah ilk denemende olur seninde
olabilir canım herkesin değişiyo belki geç yumurtluyorsundur yada üşütmüş falan olabilir misin?

pardon kızlar ya 19 şubatta adet olacam 22 ocakta olmuştum en son 20. günümdü dün

olabilir canım ilk defa böyle oldu haftaya adet olacam anlamadım bende

Olabilir tabii canim herkeste ayni zamanda olmuyor kimisinde tam gununde kimisinde de gec yumurtlama olabiliyor.

Ayyy anneler duasi tutarmis bak insallah :)

ryhn313 canım yediğin bir şey falan mı dokundu acaba yada üşüttün mü ki??bi sade soda iç istersen rahatlatır biraz

cnm çok sevindim:))insan regl gelmesini bekler mi halimize bak benimde e regl ağrılarım var ama gelemedi darısı bize yarın spora başlıyorum kafam dağılırsa belki gelir nazlaniyo mu ne :)

Teşekkürler cnm inş seninde gelir eli kulagındadır seninde

Bilemem arkadasim Anne saftir temizdir karnindaki melekle ne dua ederse bence tamamdir
canım ben dua ederim sen merak etme Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah.hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.hayırlısıyla sıradaki arkadaşlarımızda hamile kalırlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…