2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar bayan olmak bazen çok zormuş gerçekten...en son 9 ocakta adet olmuştum.adet bittikten hemen sonra eşimle bi denesek mi korunmasak mı bu ay dedik.daha doğrusu eşim istedi.çünkü normalde ben temmuz o martta korunmayı bırakırız diyordu.neyse yumurtlama günlerini değerlendiremesek te bu ay korunmadık. 5 şubatta adet olmam gerekiyordu olmadım.9 şubata kadar bekledim salı günü test yaptım negatif.ama hala adet olamadım.sabahları miğdem bulanıyor filan garip durumlar.adet söktürücü tarlusal mı kullansam dedim ama ya testte hata olduysa diye düşünerek bir de erken gebelik testi yaptım bugün ondada tek çizgi çıktı. ama ben bir türlü adet olamıyorum. tarlusal içsem mi acaba? neden adetim gelmiyor? ....canım gerçekten çok sıkkın....

Canim eger uzerinden gectiyse kesinlikle kan testi yapip emin ol. Eger yoksa o zaman ilac icin doktora gidersin bence. Evdeki testlere pek guvenme. Negatif sonuc verip sonraki gun pozitif cikabiliyor kanda.

Iyilik saglik kuzum heyecanliyim simdiden :) Sen nasilsin? dikkat et kendine hava usutmeye cok musait
iyim cnm bende iş ev birde bu gün mısafirim var aksama yemekli çalışmalr son surat devam bizde mısafirler bir bıraksa hep bir tempo içindeyiz

Canim eger uzerinden gectiyse kesinlikle kan testi yapip emin ol. Eger yoksa o zaman ilac icin doktora gidersin bence. Evdeki testlere pek guvenme. Negatif sonuc verip sonraki gun pozitif cikabiliyor kanda.

olsa iki testte negatif olmazdı diye düşünüyorum Allah korusun kist v.s. bişey çıkmasından korkuyorum 2 ay önce gitmiştim en son herşey normal temiz demişti ama insan yine de korkuyor.zaten doktora gitmeyi hiç sevmiyorum ama bu gidişle mecburen gidicem...testlerde bir garip geldi bana önce hepsi kırmızı olup sonra mı çizgi oluşuyor,benimki öyle oldu önce zeminin hepsi kırmızı oldu sonra tek çizgi oldu...

iyim cnm bende iş ev birde bu gün mısafirim var aksama yemekli çalışmalr son surat devam bizde mısafirler bir bıraksa hep bir tempo içindeyiz

Olsun canim en azindan kafan dagilir surekli yalniz olsaniz hep bebegi dusunursun oldu mu olmadi mi derken delirir insan Bizde Mart'a simdiden bir suru plan yaptik haftasonu gideriz gezeriz hem moral olur hemde odaklanmayiz diye :)

Kızzzz özledim yahu
Şubat geldi mart da gelecek, siz marttan sonra istiyordunuz değil mi ? :)

Bendeee Nasil gidiyo annelik heyecani? Insallah bi sikintin yoktur tatlim.
Bakalim kismetse Mart basi yumurtlama donemi degerlendirecegiz sonrasi kismet artik :)

Olsun canim en azindan kafan dagilir surekli yalniz olsaniz hep bebegi dusunursun oldu mu olmadi mi derken delirir insan Bizde Mart'a simdiden bir suru plan yaptik haftasonu gideriz gezeriz hem moral olur hemde odaklanmayiz diye :)
wala kuzum 7 aylık evlym yeni bitmişti mısafir bu gün gene geldi ama alıştım gelmeyince neden kmse gelmyor diyorum

Bendeee Nasil gidiyo annelik heyecani? Insallah bi sikintin yoktur tatlim.
Bakalim kismetse Mart basi yumurtlama donemi degerlendirecegiz sonrasi kismet artik :)
Hadi bakalım inşallah fazla beklemezsin, bizim gibi olur.
Güzel gidiyor fazla sorunum yok, sabahları mide bulantısı halsizlik, öğlene doğru düzeliyorum.
İstanbul'a yerleştik alışıyoruz, mutluyum burada. Bir hareketlerini hissedip cinsiyetini öğrensem miniğimin, o kadar rahatlıcam ki. İçinize doğan bir şey var mı bizim için? Bu aralar da herkese bunu soruyorum, kardeşlerimle annemle tlf da hep böyleyiz.

Marta şubata plan program yapın tabii. En büyük engel stres oluyor bu süreçte.

bnce kızın olacak :)

Insallah canim benim :)
Ne guzel ne tatli heyecanlar bunlar. Bana sanki oglun olacakmis gibi geliyor ama bakalim :)))

Kizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktum ilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.

Cok gecmis olsun canım ama her "kist" önemli olmuyor dedigin gibi, insallah en kısa sürede atarsın. Maalesef sıkca karsılasılan bi durum, sakın sıkma canını. Ilaclarını düzenli kullan eminim atlatırsın kısa sürede :)

Sıkma canını canım benim doktora güven önemli bir şey olsa söyler. İnşallah bu reglinde atılır kafana takılmaz daha fazla.

Insallah canim benim kist adi korkutuyo insani hele ki tamda bebek dusunuyoken. Regl sonrasini iki kati heyecanla bekler oldum artik

Sıkma canını canım benim doktora güven önemli bir şey olsa söyler. İnşallah bu reglinde atılır kafana takılmaz daha fazla.

Insallah tatlim 1 ay sonra kontrole gel bakalim dedi. Tam aklimdan ciktigi anda sizliyo ya iyice asabim bozuluyo inan. Insallah atilir reglle beraber,7 gun var kismetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…