2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

günaydın kızlar çok geçmiş olsun tatlım doktor regli ile beraber atılacağını söylemiş çok kafana takıp stres yapma bence

günaydın kızlar çok geçmiş olsun tatlım doktor regli ile beraber atılacağını söylemiş çok kafana takıp stres yapma bence

gunaydin canim benim. Haklisin ama tam bebek fikrine odaklanmisken boyle bi sey cikmasi moralimi bozdu acikcasi. Doktorlar cok net oluyorlar eger ciddi bisey olsa soylerdi diye dusunuyorum cunku rahat bir adamdi. Idrar yolu enfeksiyonu icin olan ilacini da aksatma baskisini daha az hissedersin dedi. Bakalim kontrole gidecegim tekrardan.
Iyi ki varsiniz ya daha iyi hissediyorum kendimi. Allah daha buyuk, cozumsuz dertler vermesin.

canım çok geçmiş olsun sıkma canını.doktorlar kist diyip genelleme yapıyorlar onlara göre normal ama biz bazen yanlış anlayabiliyoruz ve canımız sıkılıyor normal olarak.sen içini ferah tut hem bak doktor da demiş adetle atılır diye korkma dua et
kızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
günaydın canım ay hadi inşallah görürsünüz keseyi çok heyecanlandım.bende yarın gitcem kontrole bakalım hayırlısı

Geçmiş olsun balım. En kısa sürede iyi olursun inşallah. Doktor önemli bir şey değil demiş işte ilaçlarla beraber hemencecik atarsın merak etme.

Kızlar eksik bilgileri tamamlar mısınız?

@zenderu yaş?
SedaUmut bat?
elaaaam bat?
nazli_nazenin bat?
@Anatolya yaş, kaç yıllık evli, kaçıncı çocuk ve bat?
@Sekerimmm kaçıncı çocuk ve bat?[/QUOTE]

henüz hiçbişey yok arkadaşlar beklemekteyiz biraz geri planda kaldı gibi henüz işlerden dolayı ama hayla vazgeçmiş degilim çok istiyorum tabiki hayırlısı diyelim ama tabiki öylr güzel bi haber olunca vermeden olmaz saten

Ama bat için uygun tarih mayıs haziran gibi diyebiliriz ..

amin canım inan herkesin bir sorunu var hayatta benim dün bahsettiğim akıntımda dün akşam gene oldu normaldir diye düşünüyorum çok stres yapmamak lazım çok geçmiş olsun tatlım

Geçmiş olsun balım. En kısa sürede iyi olursun inşallah. Doktor önemli bir şey değil demiş işte ilaçlarla beraber hemencecik atarsın merak etme.

Tesekkurler kizlar yengec4 & olcaaay . Su an sadece idrar yolu enfeksiyonu icin ilac kullaniyorum. Malum bu sekilde iliski esnasinda dayanilmaz bi aci oluyor. Insallah reglden sonra gecerde bebegimizi gonul rahatligiyla bekleriz.

amin canım inan herkesin bir sorunu var hayatta benim dün bahsettiğim akıntımda dün akşam gene oldu normaldir diye düşünüyorum çok stres yapmamak lazım çok geçmiş olsun tatlım

Oyle tabi canim herkesin derdi kendine gore buyuk, neren aciyorsa canin orada atiyor. Insallah sorunsuz bi durumdur. Uzun surerse doktora bi danisirsin tatlim.

selam kızlar bu ay hiç yazamadım o kadar yoğun ki işler artık tamamen enerjim yok gibi hissediyorum. yeni hamilelerimiz varmış çok sevindim sağlıklar kucaklarınıza alırsınız inşallah

Ayyy az once bizim sirkette hamile bi arkadasimla karsilastim. 17 haftalik olmus karni belirginlesmis. Nasil tatli nasil seker duruyo yaaa :) Ay bende bi heves bi heves

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…