- 14 Ocak 2016
- 360
- 143
- 18
- 33
kızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
çok güzel walla7 ayliksa normal ama ya gelen giden merak eden ev gormeye gelen... ne guzel vallaha :)
canım inş kese görünür için ferah tutu görünecek inş bizde haber verkızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
günaydın kızlar çok geçmiş olsun tatlım doktor regli ile beraber atılacağını söylemiş çok kafana takıp stres yapma benceKizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
günaydın kızlar çok geçmiş olsun tatlım doktor regli ile beraber atılacağını söylemiş çok kafana takıp stres yapma bence
canım çok geçmiş olsun sıkma canını.doktorlar kist diyip genelleme yapıyorlar onlara göre normal ama biz bazen yanlış anlayabiliyoruz ve canımız sıkılıyor normal olarak.sen içini ferah tut hem bak doktor da demiş adetle atılır diye korkma dua etKizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
günaydın canım ay hadi inşallah görürsünüz keseyi çok heyecanlandım.bende yarın gitcem kontrole bakalım hayırlısıkızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
Geçmiş olsun balım. En kısa sürede iyi olursun inşallah. Doktor önemli bir şey değil demiş işte ilaçlarla beraber hemencecik atarsın merak etme.Kizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
amin canım inan herkesin bir sorunu var hayatta benim dün bahsettiğim akıntımda dün akşam gene oldu normaldir diye düşünüyorum çok stres yapmamak lazım çok geçmiş olsun tatlımgunaydin canim benim. Haklisin ama tam bebek fikrine odaklanmisken boyle bi sey cikmasi moralimi bozdu acikcasi. Doktorlar cok net oluyorlar eger ciddi bisey olsa soylerdi diye dusunuyorum cunku rahat bir adamdi. Idrar yolu enfeksiyonu icin olan ilacini da aksatma baskisini daha az hissedersin dedi. Bakalim kontrole gidecegim tekrardan.
Iyi ki varsiniz ya daha iyi hissediyorum kendimi. Allah daha buyuk, cozumsuz dertler vermesin.
Geçmiş olsun balım. En kısa sürede iyi olursun inşallah. Doktor önemli bir şey değil demiş işte ilaçlarla beraber hemencecik atarsın merak etme.
amin canım inan herkesin bir sorunu var hayatta benim dün bahsettiğim akıntımda dün akşam gene oldu normaldir diye düşünüyorum çok stres yapmamak lazım çok geçmiş olsun tatlım
kızlar günaydın bugün doktora gidicem keseyi görmeye bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?