2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

kızlar Bana dua edinde şu gribi atlatayım hiç çekilmiyo yatakda yatıyorum ikide bir hapşırık öksürük burun akıntısı mafoldum

kızlar adetime 1 gün var. çok merak ediyorum hamile miyim diye ama test yapmaya korkuyorum. bu 3. ay denememizin ama sanki yine olmadı gibi geliyor. hiç bir belirtim yok

Hayirli ugurlu olsun canim benim insallah kalp atislarini da duydugun gunun haberini aliriz, dogumunun da :) Coook tesekkur ederim. Bir daha ne zaman gideceksin kalp atisi icin?
amin inşallah canım ayın 22 sinde gidicem kalp atışını dinlemeye hayırlısıyla

amin inşallah canım ayın 22 sinde gidicem kalp atışını dinlemeye hayırlısıyla

Oyy hadi insallah pit pit pit yavrunun seslerini duyarsin saglikla :) Cok gecmis olsun ilik su ic onun disinda bilmiyorum hamileler ne yapar grip olunca usutunce falan ama dikkat et kendine

kızlar adetime 1 gün var. çok merak ediyorum hamile miyim diye ama test yapmaya korkuyorum. bu 3. ay denememizin ama sanki yine olmadı gibi geliyor. hiç bir belirtim yok

Testte cikar belki canim ? Benim acikcasi 1 hafta oncesinden siskinlik ve gazim oluyor bir de hafif batmalarim oluyor. O sebeple hamile olsam da anlamam gibime geliyor

Oyy hadi insallah pit pit pit yavrunun seslerini duyarsin saglikla :) Cok gecmis olsun ilik su ic onun disinda bilmiyorum hamileler ne yapar grip olunca usutunce falan ama dikkat et kendine
amin canım inşallah dikkat ediyorum ama yine de oluyo işte

Testte cikar belki canim ? Benim acikcasi 1 hafta oncesinden siskinlik ve gazim oluyor bir de hafif batmalarim oluyor. O sebeple hamile olsam da anlamam gibime geliyor

canım silik te olsa çıkma ihtimali var benim çıkmıştı
Cok merak ediyorum aksam eve giderken test alip sabah ilk idrarla yapicam sanirim ama hic bir belirtim yok beklemek cok zor gercekten

Pek kendimi yipratan bi tipim yoktur ama merak ediyorum yinede ☺bide olsun istiyorum kismet ama tabiki allahtan adetlerim cok duzenlidir bu aksam yada yarin sabah olmam lazim
zaten ilk öyle oluyor 3 ay hiç takmıyor gibi oluyon sonra takıyon ama istersen yap ama erken çıkmaz adet geçikmesi en doğursu adet geçikir yaparsan çıkar cnm

Pek kendimi yipratan bi tipim yoktur ama merak ediyorum yinede ☺bide olsun istiyorum kismet ama tabiki allahtan adetlerim cok duzenlidir bu aksam yada yarin sabah olmam lazim

Ben hamile olsam ruhum duymaz sanirim. Zaten kis mevsiminde surekli uykusu gelen, regl oncesi siskinligi batmasi agrisi olan bi tipim Olursa bana saglam supriz olacak gibi E madem yarin gelmezse pazar yap dayanirim dersen. Belli olur zaten bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…