2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Ben hamile olsam ruhum duymaz sanirim. Zaten kis mevsiminde surekli uykusu gelen, regl oncesi siskinligi batmasi agrisi olan bi tipim Olursa bana saglam supriz olacak gibi E madem yarin gelmezse pazar yap dayanirim dersen. Belli olur zaten bence.
Bende okudukca yok soyle batiyo boyle belirtim var ya diyorum bende bir sey yok yada varda ben cakamiyom zaten bu aralar yds ye calisiyorum pek aklimada gelmedi yumurtlama gunlerimi bile takip edemedim kismet artik

Bende okudukca yok soyle batiyo boyle belirtim var ya diyorum bende bir sey yok yada varda ben cakamiyom zaten bu aralar yds ye calisiyorum pek aklimada gelmedi yumurtlama gunlerimi bile takip edemedim kismet artik

Olsun canim kismet. Soyle dusun sperm iceride 3 gune kadar yasayabiliyor Yumurtada 1 gun kalabiliyor. Dolayisiyla oncesi ya da sonrasi iliski olduysa ihtimal var. Bazen oluruna birakmak en hayirlisi bence. Bi gecsin oyle bak bakalim.

Olsun canim kismet. Soyle dusun sperm iceride 3 gune kadar yasayabiliyor Yumurtada 1 gun kalabiliyor. Dolayisiyla oncesi ya da sonrasi iliski olduysa ihtimal var. Bazen oluruna birakmak en hayirlisi bence. Bi gecsin oyle bak bakalim.
Beklemedeyiz bakalim. Heycanli bi bekleyis. Kismet artik yarina pek bisi kalmadi

İnş cnm hamilesindir
Bende 14 ocakda kürtaj oldum[/QUOTE]

Bugün kan testi yaptırdıöim 319.2 yani 4 haftalık :)) inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım

Ben kürtajdan 28 gün sonra regl olmuştum tıpkı adet gibi ve hiç ağrıö kanamam olmamıştı allaha şükür. Çok düzenli demişti doktoruö

ben kürtajdan 45 gün sonra oldum sonrada 25 gün sonra oldum ,şimdı bu ay 14,gün hangi güne gelecek bilemiyorum

Hiç canını sıkma Yeşimcim. Doktorun engel yok demiş bak. İnşallah ilk regl ile atılır gider. Sen takipte kal.

Kizlar bisey sorucam hamile kalmak icin illa ovulasyon takibi sartmi benim mart ayi 3.ay denemem olucak hamile kalanlar bu sekildemi kaldi acaba 5 ay hap kullandim.

[QUjyenikguzel, post: 45145594, member: 113157"]Kizlar bisey sorucam hamile kalmak icin illa ovulasyon takibi sartmi benim mart ayi 3.ay denemem olucak hamile kalanlar bu sekildemi kaldi acaba 5 ay hap kullandim.[/QUOTE]

Ben ovulasyon takibiyle değil hiç hesap kitap yapmadım ay kaldım.

Ve buna inanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…