- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Bende okudukca yok soyle batiyo boyle belirtim var ya diyorum bende bir sey yok yada varda ben cakamiyom zaten bu aralar yds ye calisiyorum pek aklimada gelmedi yumurtlama gunlerimi bile takip edemedim kismet artikBen hamile olsam ruhum duymaz sanirim. Zaten kis mevsiminde surekli uykusu gelen, regl oncesi siskinligi batmasi agrisi olan bi tipimOlursa bana saglam supriz olacak gibi E madem yarin gelmezse pazar yap dayanirim dersen. Belli olur zaten bence.
Bende okudukca yok soyle batiyo boyle belirtim var ya diyorum bende bir sey yok yada varda ben cakamiyom zaten bu aralar yds ye calisiyorum pek aklimada gelmedi yumurtlama gunlerimi bile takip edemedim kismet artik
Beklemedeyiz bakalim. Heycanli bi bekleyis. Kismet artik yarina pek bisi kalmadiOlsun canim kismet. Soyle dusun sperm iceride 3 gune kadar yasayabiliyor Yumurtada 1 gun kalabiliyor. Dolayisiyla oncesi ya da sonrasi iliski olduysa ihtimal var. Bazen oluruna birakmak en hayirlisi bence. Bi gecsin oyle bak bakalim.
[QUOTEİnş Annehasreti, post: 45107967, member: 736701"]Bat a 2 gün var evde idrar testinde silik bi çizgi çıktı. Yarın kan testi yaptırıcam inşallahhh hamişimdir. Bu arada 5 aylık evliyim ilk ay hamile kaldım ama 10. Haftada bebişimin kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum.
Beklemedeyiz bakalim. Heycanli bi bekleyis. Kismet artik yarina pek bisi kalmadi
ben dusukten 19 gun sonra olmustum.
İnş cnm hamilesindir
Bende 14 ocakda kürtaj oldum
Bugün kan testi yaptırdıöim 319.2 yani 4 haftalık :)) inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Ben kürtajdan 28 gün sonra regl olmuştum tıpkı adet gibi ve hiç ağrıö kanamam olmamıştı allaha şükür. Çok düzenli demişti doktoruö
İnşallah bu ay düzene girer canım allah gönlüne göre versinben kürtajdan 45 gün sonra oldum sonrada 25 gün sonra oldum ,şimdı bu ay 14,gün hangi güne gelecek bilemiyorum
maşllahh hemen kalmışsın
Bugün kan testi yaptırdıöim 319.2 yani 4 haftalık :)) inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
İnşallah bu ay düzene girer canım allah gönlüne göre versin
Kizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
İnş cnm hamilesindir
Bende 14 ocakda kürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?