- 14 Aralık 2014
- 1.560
- 706
- 333
- 36
Kizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
kızlar keseyi gördüm çok şükür 5 haftalığız bu arada dualarınız iyi dilekleriniz için sağolun
CKızlar birsey sorucam.şimdi ben hiç kontrole gitmedim.çocuk istemeye karar verince bi görünmek lazım değil mi...peki hangi hastaneye gitmeliyim bunun için. Bu arada bi kitap aldım okuyorum Ayşe Öner in
Canim bende ayni durumdayim gitmedim doktora ins cvbi aliriz hakkimizda hayirlisi.kitap yararlimi tavsiye edermisin?Kızlar birsey sorucam.şimdi ben hiç kontrole gitmedim.çocuk istemeye karar verince bi görünmek lazım değil mi...peki hangi hastaneye gitmeliyim bunun için. Bu arada bi kitap aldım okuyorum Ayşe Öner in
Kızlar birsey sorucam.şimdi ben hiç kontrole gitmedim.çocuk istemeye karar verince bi görünmek lazım değil mi...peki hangi hastaneye gitmeliyim bunun için. Bu arada bi kitap aldım okuyorum Ayşe Öner in
Özel e mi devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için. Bi de ben şu smear testinden çok korkuyorumcanım evet gitmek gerekiyormuş çünkü hamilelikten 3 ay öncesinde folikasit e başlamak gerekiyormuş bende daha gitmedim,ben ekim ayında enfeksiyondan dolayı gitmiştim kadın doğuma herşey temiz görünüyordu çok az enfeksiyon varmış o da ilaçla geçti çok şükür o yüzden sağlık ocağındaki ebeyle konuşmayı düşünüyorum,zaten bebek düşündüğünde gel demişti ama kan değerlerine hiç baktırmadınsa kadın doğuma gitmen daha uygun olabilir
Özel e mi devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için. Bi de ben şu smear testinden çok korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun bian öncee geçer inşallah.Sen bu ağrı başladığından beri hiç adet oldun mu? bir de ne tür bir ağrı sürekli mi ? Benim 1,5 aydır bazen sol bazen sağ kasığım batıyor bazen böyle bi sancı girip çıkıyor.Bide mide yanmam var hamile miyim diye düşünmüştüm ama adet oldum geçen hafta.Adet bitti ağrı geçmedi.Yani ara sıra girip çıkıyor batıyor gibi.İdrarda yanma yok ama rengi çok koyu.Sen anlatınca korktum bende dr a mı gitsem acabaKizlar herkese merhaba. Bugun sol yumurtaligimda agri cogalinca jinekologa gittim. 5 cm buyuklugunde atilamamis bi yumurtadan dolayi kistin var, idrar yolu enfeksiyonundan dolayi ona baski yapiyo o da agri yapiyo dedi. Resmen dunya basima yikildi. Uzunca bi sure zararsiz oldugunu,regl oldugumda atilacagini tahmin ettigini soylesede huzursuz oldum bi kere "kist" deyince... dua edin ne olur... gebelige engel bi durum degil idrar yolundaki enfeksiyon baski yapmasa hissetmeden atilirdi belki dedi dedi ama inanin korktumilaclarima devam edicem. Agrimda 3-4 hafta icinde gecmezse tekrar gidecegim.
Canim bence rutin testler icin ozele gitmene gerek yok. Ben normal devlete gittim, ancak hamile kalirsam ya da Allah korusun bir sorun cikarsa ozelde iyi bir doktora muayene olmayı dusunuyorum. Yakinimizdaki bir hastanenin kadın dogumuna gidip hamilelik dusunuyorum genel kontrole geldim deyince zaten kan testlerini, muayeneni yapiyorlar. Ben smear testini yakın bir zamanda yaptirmistim o yüzden tekrar yapma gereği duymadı doktor ama korkulacak hiçbir sey yok testte. Vajinal muayene sirasinda pamuklu cubugun ucuna bir parca aliyor gibi düşün. Hissetmedim bile ben :) Zaten evlendikten sonra yillik duzenli olarak smear yaptirmak gerekiyor, Allah korusun rahim ağzı kanserinin erken teshisinde cok önemli. O yuzden mutlaka yaptir hamilelik öncesindeÖzel e mi devlet hastanesine mi gitmeliyim bunun için. Bi de ben şu smear testinden çok korkuyorum
Sağol canım bana da mantıklı geldi ben de bi gidiyimCanim bence rutin testler icin ozele gitmene gerek yok. Ben normal devlete gittim, ancak hamile kalirsam ya da Allah korusun bir sorun cikarsa ozelde iyi bir doktora muayene olmayı dusunuyorum. Yakinimizdaki bir hastanenin kadın dogumuna gidip hamilelik dusunuyorum genel kontrole geldim deyince zaten kan testlerini, muayeneni yapiyorlar. Ben smear testini yakın bir zamanda yaptirmistim o yüzden tekrar yapma gereği duymadı doktor ama korkulacak hiçbir sey yok testte. Vajinal muayene sirasinda pamuklu cubugun ucuna bir parca aliyor gibi düşün. Hissetmedim bile ben :) Zaten evlendikten sonra yillik duzenli olarak smear yaptirmak gerekiyor, Allah korusun rahim ağzı kanserinin erken teshisinde cok önemli. O yuzden mutlaka yaptir hamilelik öncesinde
Insallah yakinda annenizi sevindirecek haberi verirsiniz.Kizlar ben ancak girebiliyorum hastalikti, anne ziyaretiydi derken pek yazamadim buralara :)
Anne ziyareti demisken annem bu gelisimde artık resmen cocuklar gibi "Ben torun istiyorum" diye tutturduTamam anne sabret biraz daha diye diye dilimde tüy bitti Valla bazen kendimden cok onun icin çocuğum olsun istiyorum, ben tek cocugum cunku ve kadinin tek torunu benden olacak dogal olarak. Onu torun sevgisinden mahrum birakmak istemiyorum hic Allahim inşallah bizi cok bekletmez, mayista guzel haberleri alırız
İnş cnm hamilesindir
Bende 14 ocakda kürtaj oldum
Tatlım en son hcgen kaç ki dr bakmamis 1000ve 3000 arası alttan 3000 ve 5000 arası olduğun da karından gözükuyorselam kızlar..
bugün doktora gittim ama çok fazla ilgilenmedi canım sıkıldı.sadece test sonuçlarına baktı artış güzel haftaya gel dedi.ultrasonla bakar diye hayal ediyordum ama malesef bakmadı
artık mecbur sabretcem bakalım hayırlısı olsun inşallah
canım en son 844 çıktı o yüzden bakmadı galiba haftaya gel dedi.birde kaç haftalık dedim daha yeni dedi.internetteki hesaba göre 4 hafta bitmek üzere kafam karıştı yaTatlım en son hcgen kaç ki dr bakmamis 1000ve 3000 arası alttan 3000 ve 5000 arası olduğun da karından gözükuyor
Canım eğer ki artışın düzenliyse bence kaç haftalik çok mu yeni felan bunları kafana hiiiiiiç takma rahat ol önemli olan hamileligin sağlıklı olmasi ve inşallah bebeğin hayirlisiyla büyür kucağına alırsınnn tadını çıkar canım benim ve endişeyi bırak ve şükür et ki bak ne güzel duyguyu Allah sana yasatiyorrcanım en son 844 çıktı o yüzden bakmadı galiba haftaya gel dedi.birde kaç haftalık dedim daha yeni dedi.internetteki hesaba göre 4 hafta bitmek üzere kafam karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?