2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.kafamda bir sürü soru var ve doktorda çok ilgilenmeyince canım sıkıldı biraz.napalım artık sabredicez

amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.kafamda bir sürü soru var ve doktorda çok ilgilenmeyince canım sıkıldı biraz.napalım artık sabredicez
Evet erken öğrenmenin tek kötü yani bu sanırım keseyi görmek için ip çekmek zorunda kalmak
Ama inşallah sağlıkla bebişini görürsün canım mutlu günü düşün bak çok iyi gelicekk

Evet erken öğrenmenin tek kötü yani bu sanırım keseyi görmek için ip çekmek zorunda kalmak
Ama inşallah sağlıkla bebişini görürsün canım mutlu günü düşün bak çok iyi gelicekk
aynen canım zaman geçmiyor :) inşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüm bebişimi sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah hayırlısıyla.
artık sıra size geliyor Allah sizlerede nasip etsin inşallah.

İnşâallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah bebeğini korusun
Aminn Allah hepimize hayirlisiyla nasip etsin hepimizin gönlüne göre versin inşâallah

ya kızlar 1 haftadır asırı bır uyku halı var özellikle bu saatte bır bastırıyor yatmak zorunda kalıyorum.işe gidrken zor uynaıyorum.ama daha adetıme 1 hafta var bunlar belirti olabilir mi ki

ya kızlar 1 haftadır asırı bır uyku halı var özellikle bu saatte bır bastırıyor yatmak zorunda kalıyorum.işe gidrken zor uynaıyorum.ama daha adetıme 1 hafta var bunlar belirti olabilir mi ki
olabilir canım bende de halsizlik yorgunluk çok uykusuzluk vardı ilk başlarda belirti olarak.ama sen yinede hayırlısı de bekle bi hafta daha sonradan üzülme.

Cok tesekkurler tatlim. Idrar yolu icin ilac kullaninca bu sabah agrim hafifledi cok sukur. Ben bile korunmamiza ragmen acaba hamile miyim diye dusundum inan cunku belirtiler birebir ayni. Sol kasigimda batma var. Doktor her kadinda bu tarz zararsiz adetle atilabilen kistler olabilir onemli olan takip etmemiz dedi. Reglime 6-7 gun var o zamana kadar idrar yolu icin olan ilaclarima devam edicem reglimden sonra korunmayi birakicaz kismetse. 3-4 hafta sonra doktora tekrar gidicem kontrole.
Sol tarafimda batma gibi basladi sonra baya baya sanki bicak saplanmis gibi kisa kisa agrilar oldu. Oturup kalkarken kosarken canim yanmaya basladi. Afedersin buyuk tuvaletimi yaparken ya da gaz durumunda solumda o aciyi net hissettim. Idrar rengim gunde 3,5 litre su icmeme ragmen kopkoyu. Bu ara tam usutmelik hava idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Adetin gectiyse bi git bence doktora. Bebis varsa gorursunuz yoksa da en azindan sebebini ogrenir bebisten once onlemini alirsin. Her serde bi hayir vardir diyorum artik. Ihmal etme ne olur ne olmaz tatlim.

olabilir canım bende de halsizlik yorgunluk çok uykusuzluk vardı ilk başlarda belirti olarak.ama sen yinede hayırlısı de bekle bi hafta daha sonradan üzülme.

Ya ben kisin 7/24 esneyerek geziyorum oglene kadar. Benim ki neye isaret acaba eyyay saka bi yana az kalmis tatlim Allah sabir versin 1 haftaya bakalim guzel haberlerini alalim insallah:)

Merhabalar :) Bence zararsiz deme yine de bir git kontrole. Cunku bana maximum 1 aya gel tekrar bakalim dedi. Insallah o zaman bebegimle giderim :)♡

Anladım canım,adet olmuştum geçmedi yani adetim ama yinede dr a gideyim pazartesi günü, korkuyorum bende, sıkıntı yoktur inşallah.Haklısın her şerde bir hayır vardır en azından içim rahatlar.Teşekkür ederim sende bian önce iyileşip hamile kalırsın inşallah canım

Canım eger icine sinmediyse doktorunu degistir bence. Hamilelik süresince o doktora muayene olmayı dusunuyorsan icine sinen iyi bir doktor olması onemli bence
Ne zaman nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum ama ultrasonla bakmadıysa bile neden bakmadıgını, seni nasıl bir sürecin bekledigini güzelce anlatan bir doktor olması önemli diye düsünüyorum :)

Insallah canim benim Allah hicbirimizi evlatla sinamasin,hayirli zamanda versin insallah ♡ Dikkat et kendine ayaklarini da sicak tut tatlim.

Kesinlikle katiliyorum. En azindan neden bakmadigini ne zaman sartlarin uygun olacagini bu surecte neler yapmasi neler yapmamasi gerektigini soylemesi gerekiyor. Tamam doktor bence soguk kanli olmali objektif bakmali ama bu biraz ilgisizlikmis gibi sezdim yengec4 . Icine sinmediyse daha en basinda baska doktor arayabilirsin canim zamanin var.

Insallah canim benim Allah hicbirimizi evlatla sinamasin,hayirli zamanda versin insallah ♡ Dikkat et kendine ayaklarini da sicak tut tatlim.
Amin canım inşallah :) eşim günlerdir çok hastaydı bugün bana geçti. ateşim yüksek ama bebek istediğimiz için, ne bitki çayı ne ilaç kullanamıyorum korkuyorum kendi kendine geçer inşallah

Gunaydin bat bir gun gecti idrar testi yaptim ama malesef negatif gelen gidende bisi yok gelmeyene kadar umut var demektir

Selam kızlar.
3 gündür migren atağı yaşıyordum. Uzaktım buralardan. Dün dayanamadım hastaneye gittim iğne olmak için. Doktora gebelik olabileceğini söyledim ona göre bir iğne yaptı ama o kadar hafifmiş ki iğneyi öğlen olmama rağmen akşama kadar geçmedi ağrı. Neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
Sizler nasılsınız?

Amin canım inşallah :) eşim günlerdir çok hastaydı bugün bana geçti. ateşim yüksek ama bebek istediğimiz için, ne bitki çayı ne ilaç kullanamıyorum korkuyorum kendi kendine geçer inşallah

Cok gecmis olsun yaa ah su kistan bu yuzden nefret ediyorum insallah en kisa zamanda ikinizde toparlarsiniz. Bitki cayi icmemek lazim dimi yaa? Ihlamur limon falan olmaz mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…