amin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.kafamda bir sürü soru var ve doktorda çok ilgilenmeyince canım sıkıldı biraz.napalım artık sabredicezCanım eğer ki artışın düzenliyse bence kaç haftalik çok mu yeni felan bunları kafana hiiiiiiç takma rahat ol önemli olan hamileligin sağlıklı olmasi ve inşallah bebeğin hayirlisiyla büyür kucağına alırsınnn tadını çıkar canım benim ve endişeyi bırak ve şükür et ki bak ne güzel duyguyu Allah sana yasatiyorr
Evet erken öğrenmenin tek kötü yani bu sanırım keseyi görmek için ip çekmek zorunda kalmakamin canım hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin.kafamda bir sürü soru var ve doktorda çok ilgilenmeyince canım sıkıldı biraz.napalım artık sabredicez
aynen canım zaman geçmiyor :) inşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüm bebişimi sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah hayırlısıyla.Evet erken öğrenmenin tek kötü yani bu sanırım keseyi görmek için ip çekmek zorunda kalmak
Ama inşallah sağlıkla bebişini görürsün canım mutlu günü düşün bak çok iyi gelicekk
İnşâallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah bebeğini korusunaynen canım zaman geçmiyor :) inşallah hayırlısıyla sağlıkla görürüm bebişimi sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah hayırlısıyla.
artık sıra size geliyor Allah sizlerede nasip etsin inşallah.
olabilir canım bende de halsizlik yorgunluk çok uykusuzluk vardı ilk başlarda belirti olarak.ama sen yinede hayırlısı de bekle bi hafta daha sonradan üzülme.ya kızlar 1 haftadır asırı bır uyku halı var özellikle bu saatte bır bastırıyor yatmak zorunda kalıyorum.işe gidrken zor uynaıyorum.ama daha adetıme 1 hafta var bunlar belirti olabilir mi ki
Canım çok geçmiş olsun bian öncee geçer inşallah.Sen bu ağrı başladığından beri hiç adet oldun mu? bir de ne tür bir ağrı sürekli mi ? Benim 1,5 aydır bazen sol bazen sağ kasığım batıyor bazen böyle bi sancı girip çıkıyor.Bide mide yanmam var hamile miyim diye düşünmüştüm ama adet oldum geçen hafta.Adet bitti ağrı geçmedi.Yani ara sıra girip çıkıyor batıyor gibi.İdrarda yanma yok ama rengi çok koyu.Sen anlatınca korktum bende dr a mı gitsem acabaEşim psikolojik diyor hamileliğe odaklandığım için oldugunu düşünüyor ama adet oldum hala hamile olduğumu düşünüyor olamam ya nasıl bir psikolojiyse 1,5 aydır geçmedi.Hiç ihtimal vermiyorum zaten adetim normaldi ama şayet hamileysem üstüne görme durumu gibi bişey olmuşsa bebişin o nazını çekeriz hiiç dert değil.Ama değilse kist mi acaba sendeki gibi
olabilir canım bende de halsizlik yorgunluk çok uykusuzluk vardı ilk başlarda belirti olarak.ama sen yinede hayırlısı de bekle bi hafta daha sonradan üzülme.
Merhabalar :) Bence zararsiz deme yine de bir git kontrole. Cunku bana maximum 1 aya gel tekrar bakalim dedi. Insallah o zaman bebegimle giderim :)♡Hayırlı olsun, yine tatlı bebekler kapıda demek :) Ben de hamilelik düşünmeye başlamadan önce 2015 Ocak'ta, adetim 40 küsur gün geciktiğinde jinekologa gitmiştim. Folikül kistlerim varmış, geçici bir durummuş. Rahim ve yumurtalıklar iyi durumdaymış. Gebeliğe engel bir durum olmadığını da eklemişti. Hamilelik düşünmeye başladıktan sonra hiç gitmedim, olumsuz bir durum yok diye. Belki de yanlış yapıyorum ama...
Anladım canım,adet olmuştum geçmedi yani adetim ama yinede dr a gideyim pazartesi günü, korkuyorum bende, sıkıntı yoktur inşallah.Haklısın her şerde bir hayır vardır en azından içim rahatlar.Teşekkür ederim sende bian önce iyileşip hamile kalırsın inşallah canımCok tesekkurler tatlim. Idrar yolu icin ilac kullaninca bu sabah agrim hafifledi cok sukur. Ben bile korunmamiza ragmen acaba hamile miyim diye dusundum inan cunku belirtiler birebir ayni. Sol kasigimda batma var. Doktor her kadinda bu tarz zararsiz adetle atilabilen kistler olabilir onemli olan takip etmemiz dedi. Reglime 6-7 gun var o zamana kadar idrar yolu icin olan ilaclarima devam edicem reglimden sonra korunmayi birakicaz kismetse. 3-4 hafta sonra doktora tekrar gidicem kontrole.
Sol tarafimda batma gibi basladi sonra baya baya sanki bicak saplanmis gibi kisa kisa agrilar oldu. Oturup kalkarken kosarken canim yanmaya basladi. Afedersin buyuk tuvaletimi yaparken ya da gaz durumunda solumda o aciyi net hissettim. Idrar rengim gunde 3,5 litre su icmeme ragmen kopkoyu. Bu ara tam usutmelik hava idrar yolu enfeksiyonu da olabilir.
Adetin gectiyse bi git bence doktora. Bebis varsa gorursunuz yoksa da en azindan sebebini ogrenir bebisten once onlemini alirsin. Her serde bi hayir vardir diyorum artik. Ihmal etme ne olur ne olmaz tatlim.
Canım eger icine sinmediyse doktorunu degistir bence. Hamilelik süresince o doktora muayene olmayı dusunuyorsan icine sinen iyi bir doktor olması onemli benceselam kızlar..
bugün doktora gittim ama çok fazla ilgilenmedi canım sıkıldı.sadece test sonuçlarına baktı artış güzel haftaya gel dedi.ultrasonla bakar diye hayal ediyordum ama malesef bakmadı
artık mecbur sabretcem bakalım hayırlısı olsun inşallah
amin canım bekleyecem aklıma getirmemeye calışıyorum.Ya ben kisin 7/24 esneyerek geziyorum oglene kadar. Benim ki neye isaret acabaeyyay saka bi yana az kalmis tatlim Allah sabir versin 1 haftaya bakalim guzel haberlerini alalim insallah:)
evet bekleyecem daha erken zaten ama zor beklemek vallaolabilir canım bende de halsizlik yorgunluk çok uykusuzluk vardı ilk başlarda belirti olarak.ama sen yinede hayırlısı de bekle bi hafta daha sonradan üzülme.
Insallah canim benim Allah hicbirimizi evlatla sinamasin,hayirli zamanda versin insallah ♡ Dikkat et kendine ayaklarini da sicak tut tatlim.Anladım canım,adet olmuştum geçmedi yani adetim ama yinede dr a gideyim pazartesi günü, korkuyorum bende, sıkıntı yoktur inşallah.Haklısın her şerde bir hayır vardır en azından içim rahatlar.Teşekkür ederim sende bian önce iyileşip hamile kalırsın inşallah canım
Canım eger icine sinmediyse doktorunu degistir bence. Hamilelik süresince o doktora muayene olmayı dusunuyorsan icine sinen iyi bir doktor olması onemli bence
Ne zaman nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum ama ultrasonla bakmadıysa bile neden bakmadıgını, seni nasıl bir sürecin bekledigini güzelce anlatan bir doktor olması önemli diye düsünüyorum :)
Amin canım inşallah :) eşim günlerdir çok hastaydı bugün bana geçti. ateşim yüksek ama bebek istediğimiz için, ne bitki çayı ne ilaç kullanamıyorum korkuyorum kendi kendine geçer inşallahInsallah canim benim Allah hicbirimizi evlatla sinamasin,hayirli zamanda versin insallah ♡ Dikkat et kendine ayaklarini da sicak tut tatlim.
Amin canım inşallah :) eşim günlerdir çok hastaydı bugün bana geçti. ateşim yüksek ama bebek istediğimiz için, ne bitki çayı ne ilaç kullanamıyorum korkuyorum kendi kendine geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?