- 13 Aralık 2015
- 324
- 325
- 53
Sağol canım bende nefret ettim kıştan bu sene.Bitki çaylarının çoğu düşük riskini artırıyormuş,son dönemde içilirse rahim kasılmasını artırıp erken doğum oluyormuş,bende korkuyorum o yüzden, belki parol içerim daha kötü olursam..Cok gecmis olsun yaa ah su kistan bu yuzden nefret ediyoruminsallah en kisa zamanda ikinizde toparlarsiniz. Bitki cayi icmemek lazim dimi yaa? Ihlamur limon falan olmaz mi ki?
Teşekkür ederiz canım :)Gecmis olsun kizlarrr ya...
Gunaydin bat bir gun gecti idrar testi yaptim ama malesef negatif gelen gidende bisi yok gelmeyene kadar umut var demektir
Cok gecmis olsun tatlimSelam kızlar.
3 gündür migren atağı yaşıyordum. Uzaktım buralardan. Dün dayanamadım hastaneye gittim iğne olmak için. Doktora gebelik olabileceğini söyledim ona göre bir iğne yaptı ama o kadar hafifmiş ki iğneyi öğlen olmama rağmen akşama kadar geçmedi ağrı. Neyse ki bugün iyiyim çok şükür.
Sizler nasılsınız?
Slmlar hanimlar bu ay biz de ikinci icin denemelere basladik. Ve adetime 4 gun kala kahverengi akintim oldu.biraz da sancim var.sorun olan bir hafta once antibiyotik kullanmistim.simdi gebelik testi yaptim.silik cikti sizce ne yapmaliyim.asagiya fotosunu yukleyecegim testin.yorum yaparsaniz sevinirim
hamilesin sanırım canım .inşallah antibiyotikle ilgili sorun cıkmaz.4 gun daha bekle bakalım kesinleşince de doktora sor bi antıbıyotık durumunuCok sag ol..antibiyotik kullandigim icin tedirginim. Sabah tekrar idrar testi yapacagim bakalim.allah herkese hayirlisi ile evlat verir ins.
Adetim gecince umutlandim benim gunu gunune olur cunku insallah olmustur olmadiysada bir sonraki aya olur insallah Herseyin vardir bir vakti zamani bu hafta olmazsam bir kan testi yaptiririm hafta ici bi gunGunaydin tatlim. Gecsin bakalim biraz daha Allahtan umut kesilmez ♡ insallah hamilesindir de o şapşal test yanilmistir.
İyi akşammlar cnm bende adet oldumkızlar iyi akşamlar hepinize bugün adet oldum. telefondaki uygulamaya göre yeni bat 16 mart görünüyor.
mart bizim ayımız olur inşallah.İyi akşammlar cnm bende adet oldum
Üzülme mart umudumuz inş
İyi akşammlar cnm bende adet oldum
Üzülme mart umudumuz inş
Mart hepimizin ayi olur insallah
selam kızlar 13 yıl aradan sonra bebek sahibi olmaya karar verdik allah izin verirse ,2 hafta içinde doktora gidip kontrol yaptıracam mart ayında inşallah mutlu haberi alırım öğretmen olduğum için doğum zamanını ayarlama gibi sıkıntılar var bizde mart ayını uygun gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?