2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Cok gecmis olsun yaa ah su kistan bu yuzden nefret ediyorum insallah en kisa zamanda ikinizde toparlarsiniz. Bitki cayi icmemek lazim dimi yaa? Ihlamur limon falan olmaz mi ki?
Sağol canım bende nefret ettim kıştan bu sene.Bitki çaylarının çoğu düşük riskini artırıyormuş,son dönemde içilirse rahim kasılmasını artırıp erken doğum oluyormuş,bende korkuyorum o yüzden, belki parol içerim daha kötü olursam..

slm kızlar ben griptim cumartesi daha kötü oldum eşim acile götürdü wteşim cok yüksek cıktı hamile olduğum için ilaç veremem dedi serum taktılar bide göz damlası ağız burun spreyi verdi bitane ateş düşürücü verdi ama fazla ilaçlara yüklenme dedi dinlen yat dedi gözlerim cok rahatsız sulanıyo ışığa bakamıyorum

Slmlar hanimlar bu ay biz de ikinci icin denemelere basladik. Ve adetime 4 gun kala kahverengi akintim oldu.biraz da sancim var.sorun olan bir hafta once antibiyotik kullanmistim.simdi gebelik testi yaptim.silik cikti sizce ne yapmaliyim.asagiya fotosunu yukleyecegim testin.yorum yaparsaniz sevinirim

Gunaydin bat bir gun gecti idrar testi yaptim ama malesef negatif gelen gidende bisi yok gelmeyene kadar umut var demektir

Gunaydin tatlim. Gecsin bakalim biraz daha Allahtan umut kesilmez ♡ insallah hamilesindir de o şapşal test yanilmistir.
Cok gecmis olsun tatlim Ah su hastaliklardan bi kurtulsaak iyi cok sukur biraz daha iyiyim bugun bende

Yerlesme kanamasi olabilir diyorlar genelde. Henuz 4 gun varmis bence gecmesini bekle canim.

Cok sag ol..antibiyotik kullandigim icin tedirginim. Sabah tekrar idrar testi yapacagim bakalim.allah herkese hayirlisi ile evlat verir ins.

Cok sag ol..antibiyotik kullandigim icin tedirginim. Sabah tekrar idrar testi yapacagim bakalim.allah herkese hayirlisi ile evlat verir ins.
hamilesin sanırım canım .inşallah antibiyotikle ilgili sorun cıkmaz.4 gun daha bekle bakalım kesinleşince de doktora sor bi antıbıyotık durumunu

Gunaydin tatlim. Gecsin bakalim biraz daha Allahtan umut kesilmez ♡ insallah hamilesindir de o şapşal test yanilmistir.
Adetim gecince umutlandim benim gunu gunune olur cunku insallah olmustur olmadiysada bir sonraki aya olur insallah Herseyin vardir bir vakti zamani bu hafta olmazsam bir kan testi yaptiririm hafta ici bi gun

selam kızlar 13 yıl aradan sonra bebek sahibi olmaya karar verdik allah izin verirse ,2 hafta içinde doktora gidip kontrol yaptıracam mart ayında inşallah mutlu haberi alırım öğretmen olduğum için doğum zamanını ayarlama gibi sıkıntılar var bizde mart ayını uygun gördük

Slm hoşgeldiniz aramıza

İnş mart hepimizin ayı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…