- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Mart kedileri ve bizleri mutlu et
selam kızlar 13 yıl aradan sonra bebek sahibi olmaya karar verdik allah izin verirse ,2 hafta içinde doktora gidip kontrol yaptıracam mart ayında inşallah mutlu haberi alırım öğretmen olduğum için doğum zamanını ayarlama gibi sıkıntılar var bizde mart ayını uygun gördük
evet yatman gerekir diyorlar ama ayakları kaldırcan falan bilmem bende yatyrm ama gercekten çok gıcık bir durumBu arada bişey sorcam ilişkiden sonra yatmak lazım mı bana fenalık geliyor yatamıyorum :)
evet yatman gerekir diyorlar ama ayakları kaldırcan falan bilmem bende yatyrm ama gercekten çok gıcık bir durum
kisten dolayı biraz gecike bilirsin panik yapama bende varHerkese gunaydiiin. Aynen keske haftasonu bitmeseydiKist agrim devam ediyo 3 gun kaldi reglime, insallah zamaninda olur atilirda rahatlarim.
Bu arada ovulasyona daha olmasina ragmen korunmayi biraktik dun itibariyleMarta hayirlisi artik :)
5-10 dk yat ben okadar yatyrm saatlerce yatmasın ki hemen kalmıycan wcde hemen gtmycen :)yani biraz yattım ama fazla duramadım ne kadar yatmak lazım
5-10 dk yat ben okadar yatyrm saatlerce yatmasın ki hemen kalmıycan wcde hemen gtmycen :)
aynen öyle hemen wc yok biraz yat ve belide ilişkiden sonra yastık koy cnm bana böyle söyledi sana da söyliyimben de tam tersi hemen kalkasım wcye gidesim geliyor bebiş için dayanıcaz artık :)
Hemen havaya girdim :)
günahdın kızlar 5 gündür sol yumurtalığımda ağır devam miğde yanması ve bulanması var ve asırı uyku halim var nere bulursam direk uyuyorum yastık görmeyiyemi hem uyuyorum hamilede değilim piskolojk bence
Canım eger icine sinmediyse doktorunu degistir bence. Hamilelik süresince o doktora muayene olmayı dusunuyorsan icine sinen iyi bir doktor olması onemli bence
Ne zaman nasıl kontrol ediliyor bilmiyorum ama ultrasonla bakmadıysa bile neden bakmadıgını, seni nasıl bir sürecin bekledigini güzelce anlatan bir doktor olması önemli diye düsünüyorum :)
canım bu doktoru beğenmedim hiç bir şey söylediği yok ve sorduğum her şeye(yemek,kullanılan ilaçlar,yapılacak testler vs.) önemli değil şimdilik bir şey yapmana gerek yok diyor ama iş yerine yakın diye daha bir kaç hafta gitmeyi düşünüyorum çünkü daha söylemedim patronuma.söyledikten sonra devam edebileceğim doktora transfer olcam :)Kesinlikle katiliyorum. En azindan neden bakmadigini ne zaman sartlarin uygun olacagini bu surecte neler yapmasi neler yapmamasi gerektigini soylemesi gerekiyor. Tamam doktor bence soguk kanli olmali objektif bakmali ama bu biraz ilgisizlikmis gibi sezdimyengec4 . Icine sinmediyse daha en basinda baska doktor arayabilirsin canim zamanin var.
canım mart ayında bat bekleyen herkese hamilelik nasip olur innnnşallaaaaahhhhhmart bizim ayımız olur inşallah.
ben de tam tersi hemen kalkasım wcye gidesim geliyor bebiş için dayanıcaz artık :)
Hemen havaya girdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?