2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Merhabalar hosgeldiniz :) Insallah gonlunuze gore olur ogretmenim :)

günahdın kızlar 5 gündür spl yumurtalığımda ağır devam miğde yanması ve buanması var ve asırı uyku halim var nere bulursam direk uyuyorum yastık görmeyiyemi hem uyuyorum hamilede değilim piskolojk bence

günahdın kızlar 5 gündür sol yumurtalığımda ağır devam miğde yanması ve bulanması var ve asırı uyku halim var nere bulursam direk uyuyorum yastık görmeyiyemi hem uyuyorum hamilede değilim piskolojk bence

Herkese gunaydiiin. Aynen keske haftasonu bitmeseydi Kist agrim devam ediyo 3 gun kaldi reglime, insallah zamaninda olur atilirda rahatlarim.
Bu arada ovulasyona daha olmasina ragmen korunmayi biraktik dun itibariyle Marta hayirlisi artik :)
kisten dolayı biraz gecike bilirsin panik yapama bende var

Canim regl oncesi bende de var bu belirtiler. Bence cok dusunuyorsun yipratma kendini

canım bu doktoru beğenmedim hiç bir şey söylediği yok ve sorduğum her şeye(yemek,kullanılan ilaçlar,yapılacak testler vs.) önemli değil şimdilik bir şey yapmana gerek yok diyor ama iş yerine yakın diye daha bir kaç hafta gitmeyi düşünüyorum çünkü daha söylemedim patronuma.söyledikten sonra devam edebileceğim doktora transfer olcam :)
mart bizim ayımız olur inşallah.
canım mart ayında bat bekleyen herkese hamilelik nasip olur innnnşallaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…