2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

siz de başlamışsınız canım hadi hayırlısı :)

Insallah tatlim sizin de hayirli ugurlu olsun kediler gibi marti bekliyoruz vallahi :)) 3-4 gun var reglime eger kistten dolayi gecikme olmazsa. Kismetse ilk yumurtlama Subat sonu mart basina geliyor. Bi regl olayim takip edecegim siki sikiya insallah :)

sorma mart ayı bizim ayımız olur inşallah bir de kedilerin :)

aman kuzum ben artık bol bol geziyorum yürüyüş yapyrm kafam tkmyrm kafama

En guzelini yapiyosun vallaha tatlim. Su kist agrisi bi gecse bende kosmaya devam edecegim. Yarin yuzmeye basliyorum kismetse. Hem vucuda iyi geliyor spor hemde insanin kafasi bosaliyor.

En guzelini yapiyosun vallaha tatlim. Su kist agrisi bi gecse bende kosmaya devam edecegim. Yarin yuzmeye basliyorum kismetse. Hem vucuda iyi geliyor spor hemde insanin kafasi bosaliyor.
aynen öyle akısına bırakmak en doğursu zaten olacağı varsa oluyor

Gunaydın hanımlar, ben haftalar sonra işbaşı yapabildim Artık sık sık bakabilecegim gene tüm gün bilgisayar başında oldugum icin.
Günaydın sabah erkenden işe gitmeler başladı

Hafta sonu bitmesydi
Ah ah keşke bitmeseydi valla, sabah erken kalkmak o kadar zor geldi ki bana

Herkese gunaydiiin. Aynen keske haftasonu bitmeseydi Kist agrim devam ediyo 3 gun kaldi reglime, insallah zamaninda olur atilirda rahatlarim.
Bu arada ovulasyona daha olmasina ragmen korunmayi biraktik dun itibariyle Marta hayirlisi artik :)
Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz

Hosgeldiiiin :)
Insallah caniim Allah cok bekletmez insallah.
Dun konusu gecerken esim baya arastirdigini hamile olup olmadigina emin olmanin uzun surdugunden bahsetti. Kiyamam yaa diyor ki kadin olmak ne kadar zor baksana, Allahin mucizesine sahitlik ediyosun, koruyup kolluyosun, besliyosun, orda bi can olsun diye icin icini yiyor. Idrar testinde pozitif goruyosun sonra kanda cikacak mi diye heyecanlaniyosun, sonra kese olustu mu, bebek olustu mu kalbi atiyo mu derken 2 ay bu telasla geciyor vallaha kadinlarin eli ayagi opulse yeridir dedi.
Ayyyy zaten reglime 3-4 gun var aldi mi beni bi aglamak Cidden ne zor kadin olmak yaa hele ki anne olmak,aday adayi olmak bile kalpten goturebilcek potansiyelde

Eşin de maşallah iyi araştırmış cidden :) Benden daha bilgili olabilir şu an bak
Cidden ama annelik ne kadar kutsal bir şeymiş ben de gebelik düsünmeye basladıktan sonra anladım. Bi de dedigin gibi heyecandan ölüyor insan, daha zaman olmasına ragmen düsündükce heyecan basıyor beni de, mayıs geldiginde görün bi de beni Burda herkes bu konuda birbirini iyi anlıyor, o yüzden ben de sizin başınızın etini yerim artık

Ya sorma o cok bahsetmez ama neler neler biliyo bazen beni sasirtiyo inan Yumurtlama doneminden tutta, kese olusumu,HCG bilmem ne aman Allahim... Cok fazla istiyo belki de benim de icim rahat etsin bana daha cok yardimci olabilsin diye cok arastiriyo ogrenmeye calisiyo tahminimce. En cok istedi seyse sling denilen ana kucagi benzeri seyler varya onlarla cocugunu gezdirmek
Burasi bence cok keyifli,herkesin rahatca konusabildigi sorabildigi bi yer oldu. O yuzden hepimiz birbirimizin basinin etini yemeye adayiz anacim bekleriz

Slingi biliyorsa ben kendisine saygılarımı sunuyorum efenim Benim eşim de cok meraklı ve detaycı bi insandır ama henuz bu seviyeye gelmedi, belki zamanı gelince o da arastırıp şaşırtır beni. Bu erkekler bazen hiç ummadıgımız seyler yapabiliyolar
Valla ben buraya üye oldum olalı (ki onu da hamilelik düsündügüm icin oldum yıllardır burayı bilmeme ragmen ) annelik icgüdülerim iyice tavan yaptı. Yazılanları okudukca hevesleniyorum. Bi de liste yaptık zaten, sırayla hamilelik haberleri alıyoruz teker teker, sıra bana geliyor diye bile heyecanlanıyorum Bak mesela senin haberini de heyecanla bekliyorum, o güzel haberi verdigin gün kendim hamile kalmısım kadar sevinebilirim nerdeyse

Ahahaha tesekkur ederiz tatlim Bi hamileyim desem ihtiyac listesi yapacak noktada Henuz 2 yili doldurmadik ama o hep cok istiyordu bi de yegenleriyle buyumus onlara da bakmis bi adam o yuzden cok seviyo cok merakli. Insallah Allah cok bekletmezde guzel haberi veririm 3.yilimizda en az 3 kisi oluruz
arastirir yaa erkekler hele ki bebek istiyolarsa cok acayip seyler yapip sasirtabiliyor inan :)
Canim benim yaaa Insallah hepimiz guzel haberler alip kendimizinmis gibi sevincez. Cok heyecanli yeaaa

Aynı biz de Agustos'ta 2. yılı anca dolduracagız, 3. yılımızda 3 kişi olmak niyetindeyiz :)
Hadi bakalım insallah, Allah isteyen herkese versin, hep dua ediyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…