Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak bu süper bi haber olduuuuuuu!
Çok şaşırttın beni yaaa, yok "heveslenmek icin liste yapıyorum", yok "seneye düsünüyoruz" derken bombayı patlattın vallahicanım valla yaptık bir şey dur bakalım hayırlısıyla bat 23'ü ilk aydan tutması zor ama bakacağız
Kızlar biz de korunmayı bıraktıkhayırlısı bakalım ne olacak
Valla sigorta icin beklemiyor olsam ben de bırakacagım ama yemiyor şu anburda hepimiz gaza geliyoruz bence biz de nisan mayıs derken bıraktık korunmayı :)
hadi hayırlısııı
Valla sigorta icin beklemiyor olsam ben de bırakacagım ama yemiyor şu an
Gaza gelmek istiyorum ama aralık ayından beri dayanıyorum, 3 ay daha dayanırım heralde yahadi bakalım dayanabilecek misin yoksa gaza gelicek misin :)
Gaza gelmek istiyorum ama aralık ayından beri dayanıyorum, 3 ay daha dayanırım heralde yaZaten calısmalar nisan sonu gibi olacak, az kaldı sayılır
Kızlar biz de korunmayı bıraktıkhayırlısı bakalım ne olacak
Aynı biz de Agustos'ta 2. yılı anca dolduracagız, 3. yılımızda 3 kişi olmak niyetindeyiz:)
Hadi bakalım insallah, Allah isteyen herkese versin, hep dua ediyorum valla :)
Gaza gelmek istiyorum ama aralık ayından beri dayanıyorum, 3 ay daha dayanırım heralde yaZaten calısmalar nisan sonu gibi olacak, az kaldı sayılır
İnşallah yaaOyyy ne tatli yaa. Insallah canim benim, 3.yilimizda minnaklarimizla oluruz insallah :)
Bana da dayanırım gibi geliyor, zaten daha kilo da vermem lazım, mayısa kadar anca toparlarımHahahahDayanirsin kuzum yaa bak bende ilaci birakali 4,5 ay oldu nerdeyse. Marttaki ovulasyonu yakalayana kadar 5. ay bitmis olacak.
Heyoooo ! Hepimiz Mart kedisiyiz deseneKorunmayi biraktik deyince bile insan bi heyecanlaniyor yahu :))
burda hepimiz gaza geliyoruz bence biz de nisan mayıs derken bıraktık korunmayı :)
hadi hayırlısııı
ben 7 aydır kornumuyorum ama tık yok :)) ben napsam sevinsem mi üzlsem mi
Zamanını bekliyordur canım bebisin. Biz de şimdi böyle hevesli hevesli konusuyoruz da korunmayı bırakınca hemen olacak mı bilmiyoruz ki... En korktugum seylerden biri de o aslında, annemler ben olayım diye yıllarca beklemisler, baya tedavi görmüs falan. Genetik bana da vurmaz insallahben 7 aydır kornumuyorum ama tık yok :)) ben napsam sevinsem mi üzlsem mi
Zamanını bekliyordur canım bebisin. Biz de şimdi böyle hevesli hevesli konusuyoruz da korunmayı bırakınca hemen olacak mı bilmiyoruz ki... En korktugum seylerden biri de o aslında, annemler ben olayım diye yıllarca beklemisler, baya tedavi görmüs falan. Genetik bana da vurmaz insallah
sktı yok allah şükür ama zamanı var demeki ne bilym walla zaten 7 aylık evlym ilk bastan beri istedikdur bakalım canım yaa zaten hiç bir sıkıntı yoksa bile 1 yıla kadar normal diyor doktorlar
hem bizim nasıl olacak bakalım :)
rabbim isteyen herkez nasip etsin zaman herseyin ilacıZamanını bekliyordur canım bebisin. Biz de şimdi böyle hevesli hevesli konusuyoruz da korunmayı bırakınca hemen olacak mı bilmiyoruz ki... En korktugum seylerden biri de o aslında, annemler ben olayım diye yıllarca beklemisler, baya tedavi görmüs falan. Genetik bana da vurmaz insallah
Kontrole de gittim ama hic yumurtalık rezervlerim ile ilgili bi sey demedi doktor, her sey normal dedi ama bakalım. Birkac ay denememize ragmen olmazsa daha detaylı bi muayene isterim. Gerci 1 yıla kadar normal deyip yapmayabilirler ama ailevi durumumu söylersem belki erken önlem almak icin bakarlar..Hayir canim kotu dusunme ama arkadasimin enistesi jinekolog. Cagimizin hastaligi erken menopoz diyor. Kadinlar kontrole gitmiyorlar hemen olacak nasilsa diye sonra bi bakiyorlar yumurtalik rezervleri cok cok az diyor. Iyi dusun iyi olsun hem dedigin gibi 1 yila kadar herseye hazir olmak lazim. ilk ayda olabilir 10 ayda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?