Herkese gunaydiiin. Aynen keske haftasonu bitmeseydiKist agrim devam ediyo 3 gun kaldi reglime, insallah zamaninda olur atilirda rahatlarim.
Bu arada ovulasyona daha olmasina ragmen korunmayi biraktik dun itibariyleMarta hayirlisi artik :)
Kontrole de gittim ama hic yumurtalık rezervlerim ile ilgili bi sey demedi doktor, her sey normal dedi ama bakalım. Birkac ay denememize ragmen olmazsa daha detaylı bi muayene isterim. Gerci 1 yıla kadar normal deyip yapmayabilirler ama ailevi durumumu söylersem belki erken önlem almak icin bakarlar..
Canım ya hep okuyorum ama bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah ..
Allahım herkesin gönlüne göre versin hepmizin bebek haberlerini alırız inşallah
Olabilir tatlım bende öyle olmuştu hamile olduğumu uyku halimden anladım başka da belirtim yoktu. İnşallah hamilesindirya kızlar 1 haftadır asırı bır uyku halı var özellikle bu saatte bır bastırıyor yatmak zorunda kalıyorum.işe gidrken zor uynaıyorum.ama daha adetıme 1 hafta var bunlar belirti olabilir mi ki
Ahhh ahhh sorma o sigorta işi olmasa bende çoktan bırakacaktım:)Valla sigorta icin beklemiyor olsam ben de bırakacagım ama yemiyor şu an
Aaa dogru sen de sigorta bekliyordun :)Ahhh ahhh sorma o sigorta işi olmasa bende çoktan bırakacaktım:)
O bende var hele bu gün halim yok ya resmen havalarda yada piskolojk sandımOlabilir tatlım bende öyle olmuştu hamile olduğumu uyku halimden anladım başka da belirtim yoktu. İnşallah hamilesindir
Kan testi yaptirdim pozitif cikti.,alttan da muayene etti yumurtanin orda bi kan pihtisi gibi bisey gordu.dis gebelik olabilir dedi.beklememi tavsiye etti carsamba iki katina cikarsa normal gebeliktir dedi.biyle bisey basina gelen var mi?beklerken dis gebelikse ic kanama olabilir dedi ne yapacagimi sastim.boyle bisey basina.gelen varsa yazsin nolur
Bu arada adetime 5 gun var
Yok ya mart 30 da bitiyor ama son adetim 27 marta denk gelecek o yüzden mayıs ayına kalıyor tatlımAaa dogru sen de sigorta bekliyordun :)
Senin daha erkendi hatta, ne güzel ya keske benim de hemen bitse
Anladım canım. Seninki kac ay beklemeliydi ki? Benimki 5 ay mesela, sigorta yaptırırken SAT olarak 7 Kasım yazdılar. 7 Nisan'da dolmus oluyor degil mi? :) Benim bir sonraki SAT 22 Nisan olacak, Mayıs'ta hamile kalabilirim diye hesaplar yapıyorum ama hazır benzer durumda olan biri olunca sorayım dedim :) Gerci sigorta danısmanımla da tekrar konusacagım bu durumu, emin olmadan iş almayalım başımızaYok ya mart 30 da bitiyor ama son adetim 27 marta denk gelecek o yüzden mayıs ayına kalıyor tatlım
Insallah canim :) Ilk yumurtlama mart basinda ama alisalim diye biraktik simdiden. ha 1 hafta gec ha 1 hafta erken dedik :)
Insallah canim :) Ilk yumurtlama mart basinda ama alisalim diye biraktik simdiden. ha 1 hafta gec ha 1 hafta erken dedik :)
Canim bu sigorta isi nasil oluyor. Artilari neler biraz soz eder misin rica etsem.Anladım canım. Seninki kac ay beklemeliydi ki? Benimki 5 ay mesela, sigorta yaptırırken SAT olarak 7 Kasım yazdılar. 7 Nisan'da dolmus oluyor degil mi? :) Benim bir sonraki SAT 22 Nisan olacak, Mayıs'ta hamile kalabilirim diye hesaplar yapıyorum ama hazır benzer durumda olan biri olunca sorayım dedim :) Gerci sigorta danısmanımla da tekrar konusacagım bu durumu, emin olmadan iş almayalım başımıza
Elimden geldigince anlatmaya calısayım canım, biz zamanında baya arastırdık :)Canim bu sigorta isi nasil oluyor. Artilari neler biraz soz eder misin rica etsem.
Sagol tatlimm ne guzel anlatmissinn Bekleme suresi oldugu icin ben gec kaldim sanirim. cikolata kistim varmis o sebeple bi an evvel baslamaliyim. Ama yumurtalik rezervi icin yapilan testim guzel cikti ona guvenerekten erteleyip duruyorum bi yandan da:) Buralari okuyup duruyorum ki gozumu karartip korunmayi birakayim :) :)Elimden geldigince anlatmaya calısayım canım, biz zamanında baya arastırdık :)
Malum özel hastanelerde dogum ve muayene fiyatları ucmus durumda. O yuzden ozel saglık sigortalarını arastırdık, teklif aldık. Sigorta sirketine göre degismekle beraber benim sigortamda dogum ücretlerinin hepsi ve dogum kontrolleri icin muayene ve tetkik ucretlerinin de %80'ini ödüyor sigorta, kimisinde muayene ücretlerinin tamamını da ödüyor ama 10 tane muayene hakkın var örnegin. Dogum ücretini de sınırlandırabiliyorsun örnegin 7500 TL'ye kadar da ödeyebilir, 10000 TL'ye kadar da... Tabi ona göre yıllık police fiyatı degisiyor.
Biz baya hesap kitap ettik ve nispeten kârlı olacagını düsündügümüz icin ozel saglık sigortası yaptırdık. Kötü yanı ise bekleme süresi oluyor, örnegin benimki 5 ay. Sigorta yaptırdıktan sonraki 5 ay icerisinde hamile kalmamam gerekiyor, kalırsam da ücretleri sigorta ödemiyor, yine cepten ödemem gerekiyor :) Bekleme süresi de şirketten şirkete degisen bir durum, kimisinde 1 yıl bekleme süresi var kimisinde 6 ay.. Onları da arastırmak gerekiyor secim yaparken.
Özel olarak sormak istedigin bir sey varsa sor canım, benim gözümden kacmıs noktalar olabilirTabi sigorta uzmanı degilim ama bildigim bir seyse cevaplamaya calısırım
Bazı sigortaları hamile kaldıktan sonra da yaptırabiliyormussun canım, ama inan ki o konuda pek bir bilgim yok maalesef. Tamamlayıcı sigorta diye geciyor yanılmıyorsam ama yanlıs bilgi de vermeyeyimSagol tatlimm ne guzel anlatmissinn Bekleme suresi oldugu icin ben gec kaldim sanirim. cikolata kistim varmis o sebeple bi an evvel baslamaliyim. Ama yumurtalik rezervi icin yapilan testim guzel cikti ona guvenerekten erteleyip duruyorum bi yandan da:) Buralari okuyup duruyorum ki gozumu karartip korunmayi birakayim :) :)
Amin canim. Hepimize tez zamanda kismet olsun insallahhh:))Bazı sigortaları hamile kaldıktan sonra da yaptırabiliyormussun canım, ama inan ki o konuda pek bir bilgim yok maalesef. Tamamlayıcı sigorta diye geciyor yanılmıyorsam ama yanlıs bilgi de vermeyeyim
Sonuclarının iyi cıkmasına sevindim tatlım, umarım güzel haberleri de tez zamanda alırsın :)
canım bu doktoru beğenmedim hiç bir şey söylediği yok ve sorduğum her şeye(yemek,kullanılan ilaçlar,yapılacak testler vs.) önemli değil şimdilik bir şey yapmana gerek yok diyor ama iş yerine yakın diye daha bir kaç hafta gitmeyi düşünüyorum çünkü daha söylemedim patronuma.söyledikten sonra devam edebileceğim doktora transfer olcam :)
canım mart ayında bat bekleyen herkese hamilelik nasip olur innnnşallaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?