Tatlım hcgen kaçtı alttan görme için en 1000 olmasi lazim bide kasık ağrın ve kanaman olursa dikkate al ve kahve rengi akintin olursa bunlar dış gebelikte olabilecek şeyler ayrıca dr dediği gibi hcge takibide yaptirman lazım inşallah sağlıklı hamilelik yasarsin çünkü bu dış gebelik çok sinsi hemen anlaşılmiyor malesef kiiiKan testi yaptirdim pozitif cikti.,alttan da muayene etti yumurtanin orda bi kan pihtisi gibi bisey gordu.dis gebelik olabilir dedi.beklememi tavsiye etti carsamba iki katina cikarsa normal gebeliktir dedi.biyle bisey basina gelen var mi?beklerken dis gebelikse ic kanama olabilir dedi ne yapacagimi sastim.boyle bisey basina.gelen varsa yazsin nolur
Bu arada adetime 5 gun var
Ya acaba kist olamaz mı tüpün yanında çünkü zaten her hamilelikte bebekle birlikte kist olurmuş ve bu çok normal bişeymiş bende düşük yaptığımda kistim vardı ama dr ondan dolayi düşük olmaz sağlıksiz gebelikse düşer zaten hiç tutunamaz demişti ama hcgeni kesinlikle takip et eğer ki ikiye katlarsa inşallah sonra kese gözükür bide son adetin ne zamandı hcgeni ona göre hesaplıya bilirsin az çok ama dis gebelik bu kadar düşük değerlerde çok tehlikeli olmuyor ama şimdi öncelikle dua et inşallah bebişin seninledirrrAdet olacak gibi agrim var.314 beta hcg..az once baska dr gittim aynisini soyledi.dis gebelik degilse de tupun ustundeki pihti gibi seyle gebeligin devami zor dedi.gun asiri az kanamam var...belki adet gunumde atilir,hakkimizda hayirlisi surekli aglamak istiyorum allah yardimcimiz olsn
Canım ya adetine göre hcgen bence iyi ama önemli olan sağlıkli artması inşallah.Son adetim ocagin 20si 29-30 gunde bir adet oluyorum ins. Kisttir hersey allahtan...lekelenmem oldgu icin kurani elime almiyorum ama hakkimizda hayirlisi
Merakımdan soruyorum. sakıncası yoksa aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz ve bunu ne kadar süre ödeyeceksiniz Güzelmiş keşke daha önce haberim olsaydı ama artık onun için beklemek istemiyorum.Elimden geldigince anlatmaya calısayım canım, biz zamanında baya arastırdık :)
Malum özel hastanelerde dogum ve muayene fiyatları ucmus durumda. O yuzden ozel saglık sigortalarını arastırdık, teklif aldık. Sigorta sirketine göre degismekle beraber benim sigortamda dogum ücretlerinin hepsi ve dogum kontrolleri icin muayene ve tetkik ucretlerinin de %80'ini ödüyor sigorta, kimisinde muayene ücretlerinin tamamını da ödüyor ama 10 tane muayene hakkın var örnegin. Dogum ücretini de sınırlandırabiliyorsun örnegin 7500 TL'ye kadar da ödeyebilir, 10000 TL'ye kadar da... Tabi ona göre yıllık police fiyatı degisiyor.
Biz baya hesap kitap ettik ve nispeten kârlı olacagını düsündügümüz icin ozel saglık sigortası yaptırdık. Kötü yanı ise bekleme süresi oluyor, örnegin benimki 5 ay. Sigorta yaptırdıktan sonraki 5 ay icerisinde hamile kalmamam gerekiyor, kalırsam da ücretleri sigorta ödemiyor, yine cepten ödemem gerekiyor :) Bekleme süresi de şirketten şirkete degisen bir durum, kimisinde 1 yıl bekleme süresi var kimisinde 6 ay.. Onları da arastırmak gerekiyor secim yaparken.
Özel olarak sormak istedigin bir sey varsa sor canım, benim gözümden kacmıs noktalar olabilirTabi sigorta uzmanı degilim ama bildigim bir seyse cevaplamaya calısırım
Canım policeyi senelik yapıyorlar, 5 aylık bekleme sürem de oldugu icin seneye de yeniletmem gerekecek. 1 senelik policemiz yaklasık 2850 TL, kredi kartına taksitle ödüyoruz. Policemde 7500 TL'ye kadar dogum masrafları ve daha once de dedigim gibi dogum kontrollerimin %80'ini ödeme durumu var. Ayrıca 1000 TL'lik de ayakta tedavi secenegi var yani dogum kontrolleri haricinde özel hastanelerde normal muayene oldugumda da yıllık 1000 TL'ye kadar sigorta ödüyor. Bu belirttigim sayılar degistigi an police ücreti de degisiyor. Örnegin 10000 TL'lik dogum masrafını karsılasın istersen police ücreti de 3000'leri bulur. Bize bu sekilde makul gelmisti, o yuzden yaptırdık.Merakımdan soruyorum. sakıncası yoksa aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz ve bunu ne kadar süre ödeyeceksiniz Güzelmiş keşke daha önce haberim olsaydı ama artık onun için beklemek istemiyorum.
Gerçekten çok avantajlıymış. Daha önce böyle bir şey neden düşünmemişim. tamamlayıcı sağlık sigortasında da beklemek gerekir mi acaba. onu araştırayım en iyisi.Canım policeyi senelik yapıyorlar, 5 aylık bekleme sürem de oldugu icin seneye de yeniletmem gerekecek. 1 senelik policemiz yaklasık 2850 TL, kredi kartına taksitle ödüyoruz. Policemde 7500 TL'ye kadar dogum masrafları ve daha once de dedigim gibi dogum kontrollerimin %80'ini ödeme durumu var. Ayrıca 1000 TL'lik de ayakta tedavi secenegi var yani dogum kontrolleri haricinde özel hastanelerde normal muayene oldugumda da yıllık 1000 TL'ye kadar sigorta ödüyor. Bu belirttigim sayılar degistigi an police ücreti de degisiyor. Örnegin 10000 TL'lik dogum masrafını karsılasın istersen police ücreti de 3000'leri bulur. Bize bu sekilde makul gelmisti, o yuzden yaptırdık.
Onu bilmiyorum canım inan ki ama forumda hamileyken sigorta yaptıranlar oldugunu okumustum. Bi arastır istersenGerçekten çok avantajlıymış. Daha önce böyle bir şey neden düşünmemişim. tamamlayıcı sağlık sigortasında da beklemek gerekir mi acaba. onu araştırayım en iyisi.
Canım ağlam bol bol dua et rabbim hayırlsın versin sitres yaparsan daha cok kanmamn olur rahat rabbimin bir bilidiği vardırAdet olacak gibi agrim var.314 beta hcg..az once baska dr gittim aynisini soyledi.dis gebelik degilse de tupun ustundeki pihti gibi seyle gebeligin devami zor dedi.gun asiri az kanamam var...belki adet gunumde atilir,hakkimizda hayirlisi surekli aglamak istiyorum allah yardimcimiz olsn
Son adetim ocagin 20si 29-30 gunde bir adet oluyorum ins. Kisttir hersey allahtan...lekelenmem oldgu icin kurani elime almiyorum ama hakkimizda hayirlisi
Son adetim ocagin 20si 29-30 gunde bir adet oluyorum ins. Kisttir hersey allahtan...lekelenmem oldgu icin kurani elime almiyorum ama hakkimizda hayirlisi
Günaydın kızlar.
Bat'ıma 5 gün var yani 21 Şubat. 2-3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Sanırım regl olacağım. Artık kısmet gelecek aya herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?