2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Tatlım hcgen kaçtı alttan görme için en 1000 olmasi lazim bide kasık ağrın ve kanaman olursa dikkate al ve kahve rengi akintin olursa bunlar dış gebelikte olabilecek şeyler ayrıca dr dediği gibi hcge takibide yaptirman lazım inşallah sağlıklı hamilelik yasarsin çünkü bu dış gebelik çok sinsi hemen anlaşılmiyor malesef kiii

Adet olacak gibi agrim var.314 beta hcg..az once baska dr gittim aynisini soyledi.dis gebelik degilse de tupun ustundeki pihti gibi seyle gebeligin devami zor dedi.gun asiri az kanamam var...belki adet gunumde atilir,hakkimizda hayirlisi surekli aglamak istiyorum allah yardimcimiz olsn

Ya acaba kist olamaz mı tüpün yanında çünkü zaten her hamilelikte bebekle birlikte kist olurmuş ve bu çok normal bişeymiş bende düşük yaptığımda kistim vardı ama dr ondan dolayi düşük olmaz sağlıksiz gebelikse düşer zaten hiç tutunamaz demişti ama hcgeni kesinlikle takip et eğer ki ikiye katlarsa inşallah sonra kese gözükür bide son adetin ne zamandı hcgeni ona göre hesaplıya bilirsin az çok ama dis gebelik bu kadar düşük değerlerde çok tehlikeli olmuyor ama şimdi öncelikle dua et inşallah bebişin seninledirrr

Son adetim ocagin 20si 29-30 gunde bir adet oluyorum ins. Kisttir hersey allahtan...lekelenmem oldgu icin kurani elime almiyorum ama hakkimizda hayirlisi

Son adetim ocagin 20si 29-30 gunde bir adet oluyorum ins. Kisttir hersey allahtan...lekelenmem oldgu icin kurani elime almiyorum ama hakkimizda hayirlisi
Canım ya adetine göre hcgen bence iyi ama önemli olan sağlıkli artması inşallah.
Çarşamba tekrar baktir tekrar dan buyuk ihtimalle belli olur.
Allah sabır versin böyle bi durumda beklemek çok zor ama içini ferah tutmaya çalış hakkında hayırlısı olsun inşallahhh..

Merakımdan soruyorum. sakıncası yoksa aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz ve bunu ne kadar süre ödeyeceksiniz Güzelmiş keşke daha önce haberim olsaydı ama artık onun için beklemek istemiyorum.

Merakımdan soruyorum. sakıncası yoksa aylık ne kadar ödeme yapıyorsunuz ve bunu ne kadar süre ödeyeceksiniz Güzelmiş keşke daha önce haberim olsaydı ama artık onun için beklemek istemiyorum.
Canım policeyi senelik yapıyorlar, 5 aylık bekleme sürem de oldugu icin seneye de yeniletmem gerekecek. 1 senelik policemiz yaklasık 2850 TL, kredi kartına taksitle ödüyoruz. Policemde 7500 TL'ye kadar dogum masrafları ve daha once de dedigim gibi dogum kontrollerimin %80'ini ödeme durumu var. Ayrıca 1000 TL'lik de ayakta tedavi secenegi var yani dogum kontrolleri haricinde özel hastanelerde normal muayene oldugumda da yıllık 1000 TL'ye kadar sigorta ödüyor. Bu belirttigim sayılar degistigi an police ücreti de degisiyor. Örnegin 10000 TL'lik dogum masrafını karsılasın istersen police ücreti de 3000'leri bulur. Bize bu sekilde makul gelmisti, o yuzden yaptırdık.

Gerçekten çok avantajlıymış. Daha önce böyle bir şey neden düşünmemişim. tamamlayıcı sağlık sigortasında da beklemek gerekir mi acaba. onu araştırayım en iyisi.

Gerçekten çok avantajlıymış. Daha önce böyle bir şey neden düşünmemişim. tamamlayıcı sağlık sigortasında da beklemek gerekir mi acaba. onu araştırayım en iyisi.
Onu bilmiyorum canım inan ki ama forumda hamileyken sigorta yaptıranlar oldugunu okumustum. Bi arastır istersen

Canım ağlam bol bol dua et rabbim hayırlsın versin sitres yaparsan daha cok kanmamn olur rahat rabbimin bir bilidiği vardır

Canim aglama ne olur Hayirlisiysa saglikliysa seninle kalacaktir kismetse. Ne olur uzme yipratma kendini Yarin ola hayrola.

Günaydın kızlar.
Bat'ıma 5 gün var yani 21 Şubat. 2-3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Sanırım regl olacağım. Artık kısmet gelecek aya herhalde.

Günaydın herkesee
Ben de ovulasyon testlerine sardım bu ara
Dün sabah tek cızgıydı aksam üstü çift çizgi oldu
akşam yapmasam kaçıracaktım demek

Günaydın kızlar.
Bat'ıma 5 gün var yani 21 Şubat. 2-3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Sanırım regl olacağım. Artık kısmet gelecek aya herhalde.

Regl günün gelsin bir canım
hamilelik belirtisiyle adet belirtisi benziyomuş tabi bat gelmeden bilemeyiz

Gunaydin hanimlar bir oglum var,4 yil once normal dogumla dunyaya gelmisti.sorun olmamsti.rabbim hakkimizda hayirlisini versn.
Isteyen herkese evlat sevgisini taddirsn.

Sorun olan reglim 28 gun bir bile olsa 2 gun,normal sartlarda 4 5 gun var..
Dis gebelikse dis gebelik yumurtanin rahim disinda dollenmesi degil mi?ama benim dr yumurtan burada,tupun üstünde de bisey var beni rahatsiz eden dedi..e ikisi ayni anda nsl orada?offf bugun baska dr a gideecgm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…