Günaydın kızlar.
Bat'ıma 5 gün var yani 21 Şubat. 2-3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Sanırım regl olacağım. Artık kısmet gelecek aya herhalde.
Günaydın herkesee
Ben de ovulasyon testlerine sardım bu ara
Dün sabah tek cızgıydı aksam üstü çift çizgi oldu
akşam yapmasam kaçıracaktım demek
Aaaa cok iyi yaa. bende aldim ama regl olmayi bekliyorum baslamak icin. Su kist insallah geciktirmezde 19-20 si gibi olurum. Bende baslayacagim ovulasyona regl olduktan sonra 7.gundu sanirim benim icin.
Canım benimki de 5 ay beklemeli ama bana sat sormadılar. Sigortanın başlangıç tarihi 30 Ekim. Ben bu tarihten sonra 5 ay sayıyorumAnladım canım. Seninki kac ay beklemeliydi ki? Benimki 5 ay mesela, sigorta yaptırırken SAT olarak 7 Kasım yazdılar. 7 Nisan'da dolmus oluyor degil mi? :) Benim bir sonraki SAT 22 Nisan olacak, Mayıs'ta hamile kalabilirim diye hesaplar yapıyorum ama hazır benzer durumda olan biri olunca sorayım dedim :) Gerci sigorta danısmanımla da tekrar konusacagım bu durumu, emin olmadan iş almayalım başımıza
başla başla eğlenceli oluyor hatta eşim dalga geçiyor, bi test yapim dedim sanada oyun çıktı diyor :)
benim çift çizgi 16.günde çıktı
Yani bana da komik eglenceli geliyor dogrusu :) Reglin ilk gununden itibaren 16.gun mu? Kac gunde bir regl oluyorsun ortalama?
Benim de 20 Kasım, o zaman da zaten 20 Nisan oluyor. 22 Nisan'da regl olup bir sonraki ayda hamile kalmak daha garanti olur sanırım :)Canım benimki de 5 ay beklemeli ama bana sat sormadılar. Sigortanın başlangıç tarihi 30 Ekim. Ben bu tarihten sonra 5 ay sayıyorum
Tam zamanına denk geliyor ne güzel benim 30 martta bitiyor benim adet tarihi 27 mart:) Büyük konuşma denmez buna büyük istek denir:)Benim de 20 Kasım, o zaman da zaten 20 Nisan oluyor. 22 Nisan'da regl olup bir sonraki ayda hamile kalmak daha garanti olur sanırım :)
Böyle diyorum da Allahım sanki hemen kalacakmısım gibi... Büyük mü konusuyorum acaba diyorum bazen.
Hahah evet ya o acıdan bakayım haklısın :))Tam zamanına denk geliyor ne güzel benim 30 martta bitiyor benim adet tarihi 27 mart:) Büyük konuşma denmez buna büyük istek denir:)
olmuyor tatlım 30 marttan önce regl olduğum için kaçırıyorum nisan ayını. çünkü hamilelik hesaplaması sattan hesaplanıyor ya 27 mart dediğim zaman doktora 27 marttan hesaplayacak yani süre bitmeden önce ben mayıs ayı yumurtlamasında başlayacağım kısmetseHahah evet ya o acıdan bakayım haklısın :))
Sen de 27 Mart'ta regl olacaksan nisan ayı icindeki yumurtlama döneminde calısmalara başlayabilirsin bence
Aaa dogru yaa, bi an düsünemedim. Mayısa kalıyor haklısın.olmuyor tatlım 30 marttan önce regl olduğum için kaçırıyorum nisan ayını. çünkü hamilelik hesaplaması sattan hesaplanıyor ya 27 mart dediğim zaman doktora 27 marttan hesaplayacak yani süre bitmeden önce ben mayıs ayı yumurtlamasında başlayacağım kısmetse
tam günü gününe tutmaz 3-5 ileri geri oynar ama geçen ay 30.günde adet olmuştum
Normal o zaman canim. Benim de 27-28 gunde bir oluyor 4-5 gun suruyor. O yuzden testin uzerinde 10. ya da 11.gun baslamam gerektigi yaziyordu. Bakalim haftasonu gelsin kismetse regl olayimda. Zaten 27 Subatta kist icin doktora gidecegim. Insallah gitmis olur
şu yatıp bekleme meselesi hep aklıma takılmıştır zaten o sıvıda milyarlarca hücre var bir damlası bile yeter hamile kalmaya nasipse değilse zaten amuda kalksan olmaz yani
Günaydın herkesee
Ben de ovulasyon testlerine sardım bu ara
Dün sabah tek cızgıydı aksam üstü çift çizgi oldu
akşam yapmasam kaçıracaktım demek
Gunaydin herkese. Tatlim bi bekle bence arkadasin da dedigi gibi hamilelik belirtisiyle ayni olabiliyor kaldi ki regl olmana ragmen hamile de olabiliyorsun. Regl olmadan umitsizlige kapilma derim ben.
şu yatıp bekleme meselesi hep aklıma takılmıştır zaten o sıvıda milyarlarca hücre var bir damlası bile yeter hamile kalmaya nasipse değilse zaten amuda kalksan olmaz yani
Ben tam yumurtlama günü yattım uzun uzun ama sıkıldım vallahi. Bele yastık koy, ayakları havaya kaldır vs.. Bir daha yatmadım :) Eskiden bunu mu yaparmış kadınlar hemen kalkıp duş alıp işine bakarmış. Olacaksa zaten olur.
Cok güldüm mesajını okuyunca, cok haklısın vallahi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?