2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Günaydın kızlar.
Bat'ıma 5 gün var yani 21 Şubat. 2-3 gündür bel ve kasık ağrısı çekiyorum. Sanırım regl olacağım. Artık kısmet gelecek aya herhalde.

Gunaydin herkese. Tatlim bi bekle bence arkadasin da dedigi gibi hamilelik belirtisiyle ayni olabiliyor kaldi ki regl olmana ragmen hamile de olabiliyorsun. Regl olmadan umitsizlige kapilma derim ben.

Günaydın herkesee
Ben de ovulasyon testlerine sardım bu ara
Dün sabah tek cızgıydı aksam üstü çift çizgi oldu
akşam yapmasam kaçıracaktım demek

Aaaa cok iyi yaa. bende aldim ama regl olmayi bekliyorum baslamak icin. Su kist insallah geciktirmezde 19-20 si gibi olurum. Bende baslayacagim ovulasyona regl olduktan sonra 7.gundu sanirim benim icin.

Aaaa cok iyi yaa. bende aldim ama regl olmayi bekliyorum baslamak icin. Su kist insallah geciktirmezde 19-20 si gibi olurum. Bende baslayacagim ovulasyona regl olduktan sonra 7.gundu sanirim benim icin.

başla başla eğlenceli oluyor hatta eşim dalga geçiyor, bi test yapim dedim sanada oyun çıktı diyor :)
benim çift çizgi 16.günde çıktı

Canım benimki de 5 ay beklemeli ama bana sat sormadılar. Sigortanın başlangıç tarihi 30 Ekim. Ben bu tarihten sonra 5 ay sayıyorum

başla başla eğlenceli oluyor hatta eşim dalga geçiyor, bi test yapim dedim sanada oyun çıktı diyor :)
benim çift çizgi 16.günde çıktı

Yani bana da komik eglenceli geliyor dogrusu :) Reglin ilk gununden itibaren 16.gun mu? Kac gunde bir regl oluyorsun ortalama?

Canım benimki de 5 ay beklemeli ama bana sat sormadılar. Sigortanın başlangıç tarihi 30 Ekim. Ben bu tarihten sonra 5 ay sayıyorum
Benim de 20 Kasım, o zaman da zaten 20 Nisan oluyor. 22 Nisan'da regl olup bir sonraki ayda hamile kalmak daha garanti olur sanırım :)
Böyle diyorum da Allahım sanki hemen kalacakmısım gibi... Büyük mü konusuyorum acaba diyorum bazen.

Tam zamanına denk geliyor ne güzel benim 30 martta bitiyor benim adet tarihi 27 mart:) Büyük konuşma denmez buna büyük istek denir:)

Tam zamanına denk geliyor ne güzel benim 30 martta bitiyor benim adet tarihi 27 mart:) Büyük konuşma denmez buna büyük istek denir:)
Hahah evet ya o acıdan bakayım haklısın :))
Sen de 27 Mart'ta regl olacaksan nisan ayı icindeki yumurtlama döneminde calısmalara başlayabilirsin bence

Hahah evet ya o acıdan bakayım haklısın :))
Sen de 27 Mart'ta regl olacaksan nisan ayı icindeki yumurtlama döneminde calısmalara başlayabilirsin bence
olmuyor tatlım 30 marttan önce regl olduğum için kaçırıyorum nisan ayını. çünkü hamilelik hesaplaması sattan hesaplanıyor ya 27 mart dediğim zaman doktora 27 marttan hesaplayacak yani süre bitmeden önce ben mayıs ayı yumurtlamasında başlayacağım kısmetse

Aaa dogru yaa, bi an düsünemedim. Mayısa kalıyor haklısın.
Ayy o zaman benim de reglim 20 Nisan'dan önce gelirse Haziran'a da kalabilir. 1-2 gün oynayabiliyor benim bazen

tam günü gününe tutmaz 3-5 ileri geri oynar ama geçen ay 30.günde adet olmuştum

Normal o zaman canim. Benim de 27-28 gunde bir oluyor 4-5 gun suruyor. O yuzden testin uzerinde 10. ya da 11.gun baslamam gerektigi yaziyordu. Bakalim haftasonu gelsin kismetse regl olayimda. Zaten 27 Subatta kist icin doktora gidecegim. Insallah gitmis olur

inşallah canım kisti düşünme basit bişey anladığım kadarıyla zaman zaman kadınlarda oluşabiliyor.
ne çok derdimiz var kadın olmak zor :)
ben de mart başını bekliyorum eğer gebelik oluşmuşsa o zaman öğrenirim sanırım
Gerçi beklentimi düşük tutuyorum, kimseye sölemiyorum, ama yine de heyecanlanıyorum

şu yatıp bekleme meselesi hep aklıma takılmıştır zaten o sıvıda milyarlarca hücre var bir damlası bile yeter hamile kalmaya nasipse değilse zaten amuda kalksan olmaz yani

Cok güldüm mesajını okuyunca, cok haklısın vallahi :))

Merhaba arkadaşlar. Bana bir akıl verin. Bat 15 şubattı. Adetimden 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırdım merakıma yenik düştüm 1.20 çıktı. Hamilelik yok diye düşündüm. Adetimden 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Tamamen aklımdan çıkardım ki pazar sabah yani adetimden 1 gün önce kahverengi çok hafif lekelenmem oldu. Adet olacağımı düşündüm ancak hala gelen bir şey yok pazar ve p.tesi çok minik kahverengi lekeler geldi sadece. bu gün hiç bir şey yok. Sizce kan testini tekrarlamalı mıyım? Kaç gün beklemeliyim?

Günaydın herkesee
Ben de ovulasyon testlerine sardım bu ara
Dün sabah tek cızgıydı aksam üstü çift çizgi oldu
akşam yapmasam kaçıracaktım demek

Gunaydin herkese. Tatlim bi bekle bence arkadasin da dedigi gibi hamilelik belirtisiyle ayni olabiliyor kaldi ki regl olmana ragmen hamile de olabiliyorsun. Regl olmadan umitsizlige kapilma derim ben.

Her şeyin hayırlısı kızlar. Geçen ay çok dinledim kendimi de bu ay akışına bıraktım. Bakalım bekleyelim görelim hakkımızda hayırlısını :)

şu yatıp bekleme meselesi hep aklıma takılmıştır zaten o sıvıda milyarlarca hücre var bir damlası bile yeter hamile kalmaya nasipse değilse zaten amuda kalksan olmaz yani

Ben tam yumurtlama günü yattım uzun uzun ama sıkıldım vallahi. Bele yastık koy, ayakları havaya kaldır vs.. Bir daha yatmadım :) Eskiden bunu mu yaparmış kadınlar hemen kalkıp duş alıp işine bakarmış. Olacaksa zaten olur.

bende bu ay ilk denememiz olduğundan bu şekilde yaptım ama eğer tutmazsa önümüzdeki aylarda sıkılacağım sanırım yatmaktan birde ertesi gün işe gidiyorum sabah yıkanmakla uğraşıyorum çok zor ve bende her defasında bunu düşünüyorum eskiden sanki böyle hamile kalınıyordu. benim arkadaşım 3 ay bu şekilde yaptı olmadı en son yaptıktan 15 dk sonra kalktı dışarı çıktı gezdi ve o ay hamile kaldı yani kafaya takmadıkça daha rahat aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…