2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Insallah yaa sorma gitsin, hayat zor :)
Mart cogumuzun ayi olacak galiba. Zamani biraz gecikirse benim de anca mart sonunda belli olur kismetse.
Hep dert ederdim kendime is yerinde beraber calistigim arkadasim cocuk hic sevmez evli ama hic cocuk istemezde. Bana da hep senin icin erken deyip dururdu. nasil soylerim nasil soylerim derken gecen hafta konustum sonunda :) Asiri sevindi diyemem ama yine de icim rahatladi obur turlu arkasindan is ceviriyo gibi hissediyodum.

Yerlesme kanamasi derler ya...bilemedim ama canim tecrubeli degilim. Senin yerinde olsam bi daha gebelik testi yapardim sanirim doktora gitmeden once.

Bence yarın da gelmezse kan testini tekrarla. En azından kafan rahat olur. Negatif çıkarsa normal bir adet gecikmesi der geçeriz.

Merhaba.. Bı konuda bilginize ihtiyacım var 11 gün önce catlatma ıgnesı oldum ve troıd tedavısı oldugum ıcın kandan hamılelık testı yaptrdım normalde hep hcg 2.00 cıkarken bu sefer 2.50 cıktı ve oluşuyor olabılır olmayadabılır dendı regl olmam ayın 24 u yada 27 sı. Catlatma ıgnesı degerımı arttrmıs olabılır mı ustunden 11 gum gectı yoksa başka syler dusunmelımıyım??

_akademik_

Cnm benimde 3 gün kahverengi akıntım olmuştu test yapmıştım pozitif çıkmıştı

Bence test yap

İnş hamişsindir

Csnım ben kurtajdan tam 30 gun sonra adet oldum.. korundum tabıkı cesaret edemedim. . Hamile olma ihtimali var elbette ancak 40 gun sonra olanlar duydum ben canım sen yıne kontrolde ol

Ben daha olmadım cnm malesef sinir olmaya başladım ağrıları regl ağrısı olarak düşünüyorum acaba başka birşey mi 2 haftadır geliyor gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…