inşallah canım kisti düşünme basit bişey anladığım kadarıyla zaman zaman kadınlarda oluşabiliyor.
ne çok derdimiz var kadın olmak zor :)
ben de mart başını bekliyorum eğer gebelik oluşmuşsa o zaman öğrenirim sanırım
Gerçi beklentimi düşük tutuyorum, kimseye sölemiyorum, ama yine de heyecanlanıyorum
Merhaba arkadaşlar. Bana bir akıl verin. Bat 15 şubattı. Adetimden 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırdım merakıma yenik düştüm 1.20 çıktı. Hamilelik yok diye düşündüm. Adetimden 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Tamamen aklımdan çıkardım ki pazar sabah yani adetimden 1 gün önce kahverengi çok hafif lekelenmem oldu. Adet olacağımı düşündüm ancak hala gelen bir şey yok pazar ve p.tesi çok minik kahverengi lekeler geldi sadece. bu gün hiç bir şey yok. Sizce kan testini tekrarlamalı mıyım? Kaç gün beklemeliyim?
Merhaba arkadaşlar. Bana bir akıl verin. Bat 15 şubattı. Adetimden 6 gün önce dayanamayıp kan testi yaptırdım merakıma yenik düştüm 1.20 çıktı. Hamilelik yok diye düşündüm. Adetimden 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı. Tamamen aklımdan çıkardım ki pazar sabah yani adetimden 1 gün önce kahverengi çok hafif lekelenmem oldu. Adet olacağımı düşündüm ancak hala gelen bir şey yok pazar ve p.tesi çok minik kahverengi lekeler geldi sadece. bu gün hiç bir şey yok. Sizce kan testini tekrarlamalı mıyım? Kaç gün beklemeliyim?
Neden kimse yardımcı olmuyor acaba ?
C candy1907
Hosbesli
Pain Killer
-Lidya-
kızlar ben düşükten sonra daha adet olmadım normalde 14ünde olmam lazımdı.Hamile mi kaldım acaba? bu ay korunduk ama çok dikkat edemedik nasıl olsa bir yıl olmadı dedim.. test yaptım çıkmadı
Ben daha olmadım cnm malesef sinir olmaya başladım ağrıları regl ağrısı olarak düşünüyorum acaba başka birşey mi 2 haftadır geliyor gidiyor
Walla ben iyi değim ağırım var ya çok fanaryhn313 günaydın canım iyiyiz sen nasılsın
günaydın kızlar nasılsınız bu gün
geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önceWalla ben iyi değim ağırım var ya çok fana
Günaydıııın! Ben bugun pek neşeli başladım güne niyeyse. Dün işyerinde birtakım problemlerle ugrastım, halloldu neyse ki. Aksam basıma agrılar girmisti. Onun inadına bugune neşeyle başladımgünaydın kızlar nasılsınız bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?