2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

Herkese kocaman gunaydinn :) Dun yuzmek iyi geldi sanirim. Agrilarim daha az bugun ayrica reglimin yaklasmasi da icimi rahatlatiyor. Olumlu dusunmeye calisiyorum zamaninda olacagi konusunda. sizler nasilsiniz fistiklar ? :)

Herkese kocaman gunaydinn :) Dun yuzmek iyi geldi sanirim. Agrilarim daha az bugun ayrica reglimin yaklasmasi da icimi rahatlatiyor. Olumlu dusunmeye calisiyorum zamaninda olacagi konusunda. sizler nasilsiniz fistiklar ? :)
Olumlu düsün olumlu olsun canım, evrene olumlu mesajlar gönderelim :)
Bence bir sorun cıkmayacak, minik kücük kistcigini hemen atacaksın bu reglinde :)
Ben de güne pozitif başladıgım icin herkese sevgi kelebekligi yapıyorum resmen

Ay sen ne sekersin yeaaa :)) Insallah canim benim. Dun yuzerken dusundum de insanlar ne sorunlarla ne engellerle ugrasiyo. Allah ne verirse yasayacagiz, gerekirse savasacagiz basimiza gelen durumla. Allahim daha kotusunu vermesin. Henuz birsey olmus degil nihayetinde. Hem daha az agri hissediyorum belki de kuculdu bile ve gidecek.
Bu arada uzun zamandir doktor arastiriyordum, hakkinda iyi yorumlar yapilan bir doktor buldum evimize yakin guzel bi hastanede. 27 Subata da randevu aldim reglim bittikten sonra, yumurtlama oncesine denk geliyor. Hem kist icin kontrole gitmis olurum hemde tanismis olurum dedim. Bakalim su Subat bi bitsede hepimiz Marti beklesek :)

Evet canım cok haklısın insanların ne dertleri var, aynı seyi bazen ben de düsünüyorum. Bizimki de dert mi dedigim oluyor. Saglıgımız yerinde cok sükür, ne insanlar vardır yerimizde olmak isterler, biz kücük seyleri takıyoruz kafamıza diye kendi kendime sükrediyorum.
Doktor bulmana da cok sevindim canım, ben de simdiden deli gibi doktor arastırıyorum. Birkac isim var kafamda, artık hamile kaldıgımda ya da senin gibi öncesinde bi gidip muayene olayım tanısayım diyorum. Cok geçe de kalmamak lazım, olur da elektrik tutmazsa, memnun kalmazsam ilerleyen aylarda doktor degistirmek daha kötü. Mart ayı sana güzellikler getirsin canım benim

yok cnm ya reglim 29 da vücüdüm şiş gazım ar yumurtalıkta ve afedersin altdan çok ağırım var göyüslerim aşırı şişti anlamadım walla

yok cnm ya reglim 29 da vücüdüm şiş gazım ar yumurtalıkta ve afedersin altdan çok ağırım var göyüslerim aşırı şişti anlamadım walla
Aaa hayırdır insallah, umarım ciddi bir durum degildir. Test falan yaptın mı malum aynı belirtiler oluyormus ya regl ile :)

Aynen oyle tatlim. Insanlar ne dertlerle ugrasiyor bazen takildigim ufak tefek seylere bakip Allahim galiba simariklik yapiyorum diyorum.
Daha once bir doktorum vardi aslinda cokta memnundum genel muayenelerimi o yapmisti. Aciklayan anlatan cok sicak kanli bi doktordu ama sonradan calistigi hastanede dogum odalarinin en az 2-3 kisilik oldugunu ogrendim. Eger mumkunse ben yalniz olmak isterim obur turlu normal dogum icin stres yaratiyor ve insan rahat hareket edemiyor odada baskalari olunca. O sebeple baska hastane ve doktor arayisina girmistim. Bu doktoru onerenler var izledigim videolarda da sempatik aciklayici geldi. Hem kist vesilesi ile tanismak istedim.
Bencede oncesinde arastir, gidip tanis. Bi de muayene icin sira beklerken kadinlarla konus en etkili yontem o bence
Innnsallaaah hepimize hayirli zamanda guzel haberler vermek nasip olur :)

O son dedigin cidden cok mantıklı ya, en iyisini onlar bilir
Doktor dısında hastane de cok onemli haklısın, neticede dogum yapacagın hastaneyi de secmis oluyorsun doktor secerken. Burada bazı özel muayenehanesi olan doktorlar 3-4 hastane ile anlasmalı oluyor, onlardan birini secip doktorunla doguma girebiliyorsun. Ama bana hastane doktoru olursa daha iyi olurmus gibi geliyor niyeyse... Ay aynı sehirde olsak doktor tavsiyeleri verirdik birbirimize, pek karısık bir konu vallahi bu, isin icinden cıkılmıyor Anca gidip tanısınca net karar verebilecegim sanırım :)

Aynen. ben bir oncesi doktoruma ilk gittigimde bekleme salonunda tanismistim bir kadinla. Memnun musunuz Fuat Bey'den? dedim. Vallaha guzelim 3. hamileligim benim, ne sorunlarimla ugrasti Fuat Bey ama ikisini de catir catir dogurttu gece gunduz demedi dedi Ahaa dedim iste bu
Ayyy keske vallaha yaa. Bencede gidip konusmak lazim kesinlikle. Ben acikcasi doktorun konusma tarzina,ilgisine,aciklayip aciklamamasina dikkat ediyorum. Bir de pozitif enerjisi olursa Samda kayisi olur kendileri

2 gün önce yaptım normal gebelik testi yoktu anladım birsey yda yumurutlama dönemim

Tarihe bakarsak yumurtlama donemidir tatlim muhtemelen. Bende bariz hissediyorum yumurtlama donemini. Siskinlik,gaz ve agri oluyor bir de yumurta aki gibi akinti.

Aynen o dedigin seyler benim icin de cok önemli. Ben hemen panik olabilen bi insanım mesela, bana güzel güzel sakince anlatıp yatıstırması lazım En önemli arayacagım ozellik o olacak doktorda

Selamlar kızlar.
Reglime 4 gün var. Heyecan yok bu ay ama merak var. Erken testlerden yapsam mı diyorum sonra da aman dur zaten 4 gün sonra belli olacak diyorum. Zaten bu ay isler de yoğun çok düşünecek zamanım olmuyor. Ovulasyon testi de yaptım ama nedense içimde bir his bu ay olmayacak diyor. Bakalım.

Aynen o dedigin seyler benim icin de cok önemli. Ben hemen panik olabilen bi insanım mesela, bana güzel güzel sakince anlatıp yatıstırması lazım En önemli arayacagım ozellik o olacak doktorda

O da iyiymis Bende cok konusan cok didikleyen pimpirikli bi tipim. Bana da hicbir soru isareti kalmayacak sekilde tane tane sakince anlatmasi lazim. Acikcasi bu konuda kadin doktorlari gaddar buluyorum, benim karsilastigim kadariyla erkek doktorlar daha naif daha sakin ve aciklayici oluyorlar genel olarak.

Gunleri degerlendirdiyseniz merak cok normal :) az varmis bence 4 guncuk daha sabret tatlim. (Demesi kolay tabii dimi? )

Benim doktorum da öyle şeker gibi bir kadın. Iki arkadaşımın doktoru zaten onların tavsiyesi ile.gitmistim. Ne sorsam sabırla cevapladı :)

Gunleri degerlendirdiyseniz merak cok normal :) az varmis bence 4 guncuk daha sabret tatlim. (Demesi kolay tabii dimi? )

Iki gündür okuldayken aklıma geliyor eve giderken test alayım diye sonra unutuyorum. Ilk ay zor bekledim de hemen olmadığını anlayınca bu ay daha rahat geciyor :)

Cinsiyet ayrımcılıgına karşı olsam da valla bunu düsünmeden edemiyorum ben de Kadın doktorla daha mı yakın/rahat hissederim acaba diye düsünüyorum, sonra böyle seyler de duyuyorum erkekler daha anlayıslı oluyor diye falan. İste sorma yani o kadar cok parametre var ki düsündügüm, sonucunda doktor bulamamaktan korkuyorum

Yaa hadi bakalım insallah olur bu ay Ama ne güzel bak fazla kafana takmıyorsan daha rahat geciyor günler :) Hem zaten cok az kalmıs

Benim doktorum da öyle şeker gibi bir kadın. Iki arkadaşımın doktoru zaten onların tavsiyesi ile.gitmistim. Ne sorsam sabırla cevapladı :)
Ne güzel canım yaa kararını vermissen memnunsan yolun yarısı bitmis gibi geliyor bana Ben bi de baya kararsız bi insanım "şöyle mi yapsam böyle mi yapsam" derken karar veremiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…