2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

boza seker gibi bir kadin demis bak doktoru icin. Demek ki her kadin icin gecerli degil muhakkak. Ama benim karsilastiklarim acikcasi soguttu beni kadin doktordan :) Esim icin de bir sorun olmadigi icin ne yalan soyleyeyim erkek doktor ariyorum. Bir de erkek doktorlar haftasonu ya da hafta ici gec saatlere kadar calisabiliyor genelde, isten sonra ya da haftasonu gitmek icin de daha iyi bir secenek. Ay anacim tek sorun bu olsun buluruz buluruz doktor mu yok :))

Iki gündür okuldayken aklıma geliyor eve giderken test alayım diye sonra unutuyorum. Ilk ay zor bekledim de hemen olmadığını anlayınca bu ay daha rahat geciyor :)

Dogru soyluyosun rahat olmak lazim. Seni ornek alacagim haberin ola Regl gununden bir gun sonraya kadar test yok diye simdiden soz veriyorum kendime :)

Cok fazla doktor oldugu icin karar veremiyorum zaten Bazen diyorum bu kadar secenek olmasa mecburen birine gitmek durumunda kalsak karar verme durumunda da kalmayacagiz :))
Ben de simdilik birkac kadin doktor buldum bakalim hicbiriyle anlasamazsam erkeklerden de takip ettiklerim var, onlara gecerim artik

Kızlar hasta olan olana bende hastalık kervanına katıldım malesef bir haftadır çekiyordum ara ara oluyordu agrım..
dün gecede daha fazla dayanamadım acil gittim enfeksiyon kapmış olmak üstüne üstlük iyi haber olmadı tabiki bugun bu sabahta pek iyi uyanmadım regli olmak kabus gibi elde degil üzülmek herşey üst üstüüne geldi .. ama korktugum şey inşallah uzun sürmez bat tarihine kadar iyileşebilirim

Cok cok gecmis olsun canim. Uzme kendini bak bana da 5 cm kist dedi kendimi tutamadim o aksam ne kadar uzuldum agladim bi ben bilirim bi Allah Bicok yerde okudum kist icin hayit tohumu ve kuru incir cok iyi geliyormus. Hayit tohumunun siparisini verdim ancak ptesi elimde olur ama inciri duzenli olarak yemeye baslayacagim yarindan itibaren.

Teşekkür ederim canıım ama işte önlemini almazsak ilerde daha kötü şeylere yol açmasın diye insan panik olabiliyor ..
İnşallah daha iyi olur senin için herşey eger iyi gelicekse sen yee tabiki aslında sadece hastalık çıkmadada yemeli kuru inciri diyetisyen banada vermişti.. faydası çok iyiumarım daha iyi olursunnn ..

ben eski doktoruma gidecem yine ilk doğumda beni ve oğlumu ölümlerden döndürdü sağolsun ozamanlar cahillik hiç bir şey bilmeme ,albümin ve tansiyon oluştu ne bileyim ben 20 yaşında öyle şeyleri yanımda tanıdık biride yoktu,doktora gittgimde artık çok geçti 3 gün yattım hastanede düşmedi tansiyonum 4. gün alacaz bebeği dedi yaşama şansi %50 demişti önemli olan bu durumda senin hayatın diyip çok destek oldu allah razı olsun

Csnım ben kurtajdan tam 30 gun sonra adet oldum.. korundum tabıkı cesaret edemedim. . Hamile olma ihtimali var elbette ancak 40 gun sonra olanlar duydum ben canım sen yıne kontrolde ol

Ben daha olmadım cnm malesef sinir olmaya başladım ağrıları regl ağrısı olarak düşünüyorum acaba başka birşey mi 2 haftadır geliyor gidiyor

33 gun oldu hala gelen giden yok. C candy1907 bende sinir oluyorum.zaman gecsin hemen calismalara baslayalim cok istiyorummm. Hosbesli canim senin adina cok sevindim en azindan bir ayi geride biraktin darisi bize

Cok cok gecmis olsun ne buyuk bi olay gecmis basinizdan. Allah yasatmasin

Bakalim kuru incirle sogani kaynattim. Tadi kokusu yok zaten suyunu alinca. Bi zarari yok nasilsa. Incir cok faydali dengeli yendiginde sogan zaten iltihap sokucu. Tamamen bunlardan diyemem ama umarim gider bi sekilde. Reglime 2 gun falan kaldi bel ve kasik agrisi basladi zamaninda olacak gibi...

QUOTE="esinertugrul, post: 45198240, member: 664025"] C candy1907
Hosbesli
Pain Killer
-Lidya-
kızlar ben düşükten sonra daha adet olmadım normalde 14ünde olmam lazımdı.Hamile mi kaldım acaba? bu ay korunduk ama çok dikkat edemedik nasıl olsa bir yıl olmadı dedim.. test yaptım çıkmadı [/QUOTE]
Insallah hayirlisiyla hamilesindir canim. biraz daha bekleyip kan testi yaptir istersen

da
Gunaydıııın
Bugun evde temizlik var, dogal olarak ben de evdeyim :)
Yarın misafirlerim gelecek, onlar icin hazırlık yapmam lazım
hım ben gen işte çalış baba çalış dün aksam 9 da uyumuş dinlenmemiş ama hala uyukum varr

da
hım ben gen işte çalış baba çalış dün aksam 9 da uyumuş dinlenmemiş ama hala uyukum varr
Uyku uykuyu getirirmiiiis :))
Ben gece 1'de yattım, 8'de kalktım. Birkac gundur de hep böyleyim. Yarın artık güzeeelce uykumu alıp gec kalkmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…