Kolay gelsin canım, zor valla calısan kadın olmak. Allahtan iş saatlerim esnek benim, bugunu evden idare edebiliyorum da temizlikti hazırlıktı bugunden halledebilecegim :)günaydın kızlar
ben de malesef işteyim
akşama misafirim eve gidip cabucak bı temızlık yapıp yemek hazırlamam lazım
nası yetişicem acabaaa
Hadi patla da kurtul canım her seydenHerkese gunaydin kizlar. Kolay gelsiin:) Hava berbat,regl agrisi ve siskinlik tavan yapmis durumda. Iste patlamak uzereyim stres ve yogun tempodan... Bugun bitsin Cuma olsun yeaa
Kolay gelsin canım, zor valla calısan kadın olmak. Allahtan iş saatlerim esnek benim, bugunu evden idare edebiliyorum da temizlikti hazırlıktı bugunden halledebilecegim :)
Hadi patla da kurtul canım her seyden
walla ben alıştm o tempoya ilk önce yemkelrim yapyrm onlar pişerken temizlikgünaydın kızlar
ben de malesef işteyim
akşama misafirim eve gidip cabucak bı temızlık yapıp yemek hazırlamam lazım
nası yetişicem acabaaa
Kolay gelsin canım, zor valla calısan kadın olmak. Allahtan iş saatlerim esnek benim, bugunu evden idare edebiliyorum da temizlikti hazırlıktı bugunden halledebilecegim :)
walla ben alıştm o tempoya ilk önce yemkelrim yapyrm onlar pişerken temizlik
Insallah hayirlisiyla hamilesindir canim. biraz daha bekleyip kan testi yaptir istersen[/QUOTE]QUOTE="esinertugrul, post: 45198240, member: 664025"]@candy1907
@Hosbesli
@Pain Killer
-Lidya-
kızlar ben düşükten sonra daha adet olmadım normalde 14ünde olmam lazımdı.Hamile mi kaldım acaba? bu ay korunduk ama çok dikkat edemedik nasıl olsa bir yıl olmadı dedim.. test yaptım çıkmadı
işin zorun terch ediyon ama kendini zorluyon boşuna öğrenmişsindir uygulamıyn sadeceben hiç sistematik çalışamıyorum ya bişey yaparken bişey eksik kalıyo
soğan doğrarken bi de bakmışım toz alıyorum
halbuki annem böyle mi yapardı hiçbişey öğrenememişim
İnş daha iyi olursun bende sogan kürü yaptım iyi gelir diyolarmış ama daha yeni denedim bendeBakalim kuru incirle sogani kaynattim. Tadi kokusu yok zaten suyunu alinca. Bi zarari yok nasilsa. Incir cok faydali dengeli yendiginde sogan zaten iltihap sokucu. Tamamen bunlardan diyemem ama umarim gider bi sekilde. Reglime 2 gun falan kaldi bel ve kasik agrisi basladi zamaninda olacak gibi...
hayırlısı olsun canım ben artk söyle düşünüyorum beli bir zamnı var bu bebişin o zamanda güzel haberi alıcam dyrm oyuzden üzülme rabbim büyük alllah şiffa versinKızlar hasta olan olana bende hastalık kervanına katıldım malesef bir haftadır çekiyordum ara ara oluyordu agrım..
dün gecede daha fazla dayanamadım acil gittim enfeksiyon kapmış olmak üstüne üstlük iyi haber olmadı tabiki bugun bu sabahta pek iyi uyanmadım regli olmak kabus gibi elde degil üzülmek herşey üst üstüüne geldi .. ama korktugum şey inşallah uzun sürmez bat tarihine kadar iyileşebilirim
hayırlısı olsun canım ben artk söyle düşünüyorum beli bir zamnı var bu bebişin o zamanda güzel haberi alıcam dyrm oyuzden üzülme rabbim büyük alllah şiffa versin[/QUOTE
Aaa canım teşekkür ederim yorum için teşekkürler ..evet biraz zamn var gibi okul sebebiyle sınava giricem martta onu altlatmak istiyorum tabi yanı sıra diyetisyene gidiyorum oda mayıs sonu gbi bitecek o zamana kadar herşey daha iyi olur diye düşünüyorum ama plansız olan şeyler daha güzel olur derler ya planda yapmak istemiyorum :) Allah büyüktür tabi belki daha erken haberde veririz belki Allahın izniyle allah tüm dileyen herkese nasip etsin inşAllah ..
Patla patlaAy sorma sekerim bi patlasam tam patlayacagim
Sorma yaa, ben bazen başa çıkamıyorum. Bir de benim tez derdim oldugu icin, hafta sonu evde olsam bile kafa hep oraya takılıyor. Calısmam gerekiyor falan. Esnek calısma saatleri ama kafa 7/24 mesgul :))ne güzel keşke benim de esnek olsaydı çalışma saatlerim :)
çalışan kadın olmak zor vallahi devamlı bir kosturma
gecenin köründe evin dagınıklıgını topluyodum bı yandan esıme solenıyordum ev dagınık dıye
Patla patla
Benim de regl oncesi siskinligim oluyor, regl olunca o kadar rahatlıyorum ki
Yaa bu ay benim de 1 hafta onceden başladı bu belirtiler. Haftaya bekliyorum regli ama 2-3 gündür karnım o kadar şiş kiiiAynen regl olmadan 3-4 gun once resmen 3 aylik hamile gibi geziyorum ortalarda tontik ufak gobusumleBu arada pozitif enerjine bayildim dogrusuu
İnş daha iyi olursun bende sogan kürü yaptım iyi gelir diyolarmış ama daha yeni denedim bende
sorma o regl agrılarını bende bu ay 4 gün öncesi hasta oldum havadanmı hastalıktan mıdır bilmiyorum ..
nedir bu kadınların çektikleri pofff..
Yaa bu ay benim de 1 hafta onceden başladı bu belirtiler. Haftaya bekliyorum regli ama 2-3 gündür karnım o kadar şiş kiiiBu ay reglimi dört gözle bekliyorum resmen!
Ayrıca tesekkur ederim canım benim, senin enerjine de bayılıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?