2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR

günaydın kızlar
ben de malesef işteyim
akşama misafirim eve gidip cabucak bı temızlık yapıp yemek hazırlamam lazım
nası yetişicem acabaaa

Herkese gunaydin kizlar. Kolay gelsiin:) Hava berbat,regl agrisi ve siskinlik tavan yapmis durumda. Iste patlamak uzereyim stres ve yogun tempodan... Bugun bitsin Cuma olsun yeaa

günaydın kızlar
ben de malesef işteyim
akşama misafirim eve gidip cabucak bı temızlık yapıp yemek hazırlamam lazım
nası yetişicem acabaaa
Kolay gelsin canım, zor valla calısan kadın olmak. Allahtan iş saatlerim esnek benim, bugunu evden idare edebiliyorum da temizlikti hazırlıktı bugunden halledebilecegim :)

Herkese gunaydin kizlar. Kolay gelsiin:) Hava berbat,regl agrisi ve siskinlik tavan yapmis durumda. Iste patlamak uzereyim stres ve yogun tempodan... Bugun bitsin Cuma olsun yeaa
Hadi patla da kurtul canım her seyden

Kolay gelsin canım, zor valla calısan kadın olmak. Allahtan iş saatlerim esnek benim, bugunu evden idare edebiliyorum da temizlikti hazırlıktı bugunden halledebilecegim :)

ne güzel keşke benim de esnek olsaydı çalışma saatlerim :)
çalışan kadın olmak zor vallahi devamlı bir kosturma
gecenin köründe evin dagınıklıgını topluyodum bı yandan esıme solenıyordum ev dagınık dıye

walla ben alıştm o tempoya ilk önce yemkelrim yapyrm onlar pişerken temizlik

ben hiç sistematik çalışamıyorum ya bişey yaparken bişey eksik kalıyo
soğan doğrarken bi de bakmışım toz alıyorum
halbuki annem böyle mi yapardı hiçbişey öğrenememişim

Insallah hayirlisiyla hamilesindir canim. biraz daha bekleyip kan testi yaptir istersen[/QUOTE]

Cnm çok merak ettim inş hayırlısıyla hamişsindir
Test yapya

ben hiç sistematik çalışamıyorum ya bişey yaparken bişey eksik kalıyo
soğan doğrarken bi de bakmışım toz alıyorum
halbuki annem böyle mi yapardı hiçbişey öğrenememişim
işin zorun terch ediyon ama kendini zorluyon boşuna öğrenmişsindir uygulamıyn sadece

İnş daha iyi olursun bende sogan kürü yaptım iyi gelir diyolarmış ama daha yeni denedim bende
sorma o regl agrılarını bende bu ay 4 gün öncesi hasta oldum havadanmı hastalıktan mıdır bilmiyorum ..
nedir bu kadınların çektikleri pofff..

hayırlısı olsun canım ben artk söyle düşünüyorum beli bir zamnı var bu bebişin o zamanda güzel haberi alıcam dyrm oyuzden üzülme rabbim büyük alllah şiffa versin

Sorma yaa, ben bazen başa çıkamıyorum. Bir de benim tez derdim oldugu icin, hafta sonu evde olsam bile kafa hep oraya takılıyor. Calısmam gerekiyor falan. Esnek calısma saatleri ama kafa 7/24 mesgul :))

Y YESIMBOZ kuru incir ac karnı yeğincede iyi geliyor kistelri catlatıp kayboluyor ayrıca yumurta catlamssında iyi geliyor

Evet tatlim sende soylemistin bir de cok okudum inciri. Normalde de cok severdim ama sekerli diye yememeye calisirdim. Yedim bu sabah afiyetle sagolasin :)
Bir de hayit otunun agri kesici ve hormonlari duzenleyici etkisi varmis onu arastiriyorum. Tabi yumurtlama doneminden sonra olasi bi gebelige karsi bitki cayi icmemek lazim.

Aynen regl olmadan 3-4 gun once resmen 3 aylik hamile gibi geziyorum ortalarda tontik ufak gobusumle Bu arada pozitif enerjine bayildim dogrusuu
Yaa bu ay benim de 1 hafta onceden başladı bu belirtiler. Haftaya bekliyorum regli ama 2-3 gündür karnım o kadar şiş kiii Bu ay reglimi dört gözle bekliyorum resmen!
Ayrıca tesekkur ederim canım benim, senin enerjine de bayılıyorum ben

Sogan normalde de hormonlari dengelemek icin ve iltihap gidermek icin cok etkiliymis. Ben dogum kontrol hapindan sonra hormonlarin duzene girmeye calismasindan dolayi diye dusunuyorum gerce 4 ay oldu ama. Gececek insallah ne var ne yoksa :)

Aynen yaa hem su kistin akibetini merak ettigimden hemde bi an once yumurtlama takip edip bebitoma kavusmak icin bi an once gelsiiiin gecsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…