Aynen yaa hem su kistin akibetini merak ettigimden hemde bi an once yumurtlama takip edip bebitoma kavusmak icin bi an once gelsiiiin gecsin :)
Yaa sen böyle deyince bana bi heyecan bastı vallaha
Yaa sen böyle deyince bana bi heyecan bastı vallaha
Bana daaa :)))
Bana daaa :)))
Bana sanki mayıs hic gelmeyecekmis gibi geliyor, daha var deyip bastırıyorum heyecanımı da.. O ay benden cekeceginiz var simdiden söylemesiKaç ay önceden başladık ya konuşmaya, şimdi ne kadar garip geliyor değil mi? :)
Senin bu ay calısmaların var mıydı canım? Önceden yazdıysan da kacırmıs olabilirim kusura bakma :)delirenler kulubune ben de girebilir miyimm beklemek ne zormuş yahu heyecanlanıyorum
Bana sanki mayıs hic gelmeyecekmis gibi geliyor, daha var deyip bastırıyorum heyecanımı da.. O ay benden cekeceginiz var simdiden söylemesi
Senin bu ay calısmaların var mıydı canım? Önceden yazdıysan da kacırmıs olabilirim kusura bakma :)
Kaç ay önceden başladık ya konuşmaya, şimdi ne kadar garip geliyor değil mi? :)
delirenler kulubune ben de girebilir miyimm beklemek ne zormuş yahu heyecanlanıyorum
Bana sanki mayıs hic gelmeyecekmis gibi geliyor, daha var deyip bastırıyorum heyecanımı da.. O ay benden cekeceginiz var simdiden söylemesi
evet canım ani bi kararla çalışma yaptık 3 günlük hamile modunda geziniyorum
Sanki hiç gelmeyecek gibi bana :))Ah o ay bir gelsin de hele :)
Hadi bakalım insallah tutmustur calısmanız :))evet canım ani bi kararla çalışma yaptık 3 günlük hamile modunda geziniyorum
Sagol canım benimBasimizin ustunde yerin var sekerim ne tatli bi heyecan yahu :)
GELİR GECER KUZUM O ZAMNLARDA BENDE BU AY BÖYLE HAMİLEYMİŞ GİBİ BİR DUYGU VAR NYESESanki hiç gelmeyecek gibi bana :))
Hadi bakalım insallah tutmustur calısmanız :))
Sagol canım benim
Hadi insallah :))GELİR GECER KUZUM O ZAMNLARDA BENDE BU AY BÖYLE HAMİLEYMİŞ GİBİ BİR DUYGU VAR NYESE
BAKLIM HİSETMEKLE OLMUYOR İÇRATA BAKCAZ ARTK :) AYRICA MARTIN 8 DE DOKTORA GİDİCEM KARA VERDİM RADEVUM ALDIM BASKA DOKTORDANHadi insallah :))
BAKLIM HİSETMEKLE OLMUYOR İÇRATA BAKCAZ ARTK :) AYRICA MARTIN 8 DE DOKTORA GİDİCEM KARA VERDİM RADEVUM ALDIM BASKA DOKTORDAN
TANIDIK BENM KUZENİM GİDİYOR İSTANBUL ERDEM HASTANESİNDE BİR DOKTOR VAR AYSE HANIM ONA GİDECEM BANA UZAK AMA GİDİCEM ARTKInsallah o zaman anne adayi olarak gidersin tatlim :) Benim de 27 Subatta randevum var.
TANIDIK BENM KUZENİM GİDİYOR İSTANBUL ERDEM HASTANESİNDE BİR DOKTOR VAR AYSE HANIM ONA GİDECEM BANA UZAK AMA GİDİCEM ARTK
Ya ben istanbul kartaldayım burda adam aklı yok doktor 5 tane doktora gtm hep saçmaldılar buda çamlıca da uzak ama napym inş bulunduğum yerede adam gibi bir doktor bulurumIlerisi icin zor olur ama tatlim uzak olmasi. Acikcasi benim niyetim yakin olsun rahatca gidebileyim ilerde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?