Ya ben istanbul kartaldayım burda adam aklı yok doktor 5 tane doktora gtm hep saçmaldılar buda çamlıca da uzak ama napym inş bulunduğum yerede adam gibi bir doktor bulurum
BAKARIM BANA ÇOK YAKKIN CANIM EĞER HAMİLE OLURSAM MECBUR YAKKIN BULCAMCanim kartalda Bulent Kars var Gulen Tip Merkezinde normalde ve muayenehanesi de var. Benim 3 arkadasimda basindan sonuna kadar bulent beyleydi ve asiri memnunlardi. Tavsiye ederim bir arastir istersn.
BAKARIM BANA ÇOK YAKKIN CANIM EĞER HAMİLE OLURSAM MECBUR YAKKIN BULCAM
Bana da doktor öner Yeşimcim, senin Ankara'da da ayagın vardır belkiCanim kartalda Bulent Kars var Gulen Tip Merkezinde normalde ve muayenehanesi de var. Benim 3 arkadasimda basindan sonuna kadar bulent beyleydi ve asiri memnunlardi. Tavsiye ederim bir arastir istersn.
Bana da doktor öner Yeşimcim, senin Ankara'da da ayagın vardır belki
Görüyorum seni zaten Ankara'daki hastane tavsiyeleri topiklerindeBu mesajın cevabi beni de yakından ilgilendiriyor hadi kızlar bir el atın :)
Görüyorum seni zaten Ankara'daki hastane tavsiyeleri topiklerinde
Birilerini bulursan haber et bana da :))
yesa cnm tablo PC denmı yapılıyor bu arada benım bat 10 mart
Buradan da yapılır canimm sanırım ama uğraştirir
Senin diğer bilgiler tam mi bi de :)
Ne bilgilerim
Ismım vıldan_kalp_ibrahim di değiştirirsen :)
Aaaa sen o muydun yaaIsmım vıldan_kalp_ibrahim di değiştirirsen :)
Canım stres yapma derim bu yuzden de olmadın kafaya takma ..33 gun oldu hala gelen giden yok. @candy1907 bende sinir oluyorum.zaman gecsin hemen calismalara baslayalim cok istiyorummm.Hosbesli canim senin adina cok sevindim en azindan bir ayi geride biraktin darisi bize
Bana da doktor öner Yeşimcim, senin Ankara'da da ayagın vardır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?